snofi
Naslednji Pil izide 6. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Prepovedana ljubezen 💕 11. del

Prepovedana ljubezen 💕 11. del

17
Čez nekaj dni je Kate živčno sedela v čakalnici. Gledala je v tla, si grizla ustnice ter svojo torbico stiskala k sebi. Vedela je, da se nima ničesar za bati in da je doktor Watson prijazen mož, a vseeno… Ni vedela kako bo. Strah jo je bilo…
Pogledala je na uro. 9.15. V tistem trenutku je vrata ordinacije odprla majhna, svetlolasa ženska in z visokim glasom spregovorila: »Gospodična Kate Hill? »To sem jaz,« je rekla Kate in vstala. Gospa se ji je nasmehnila. »Vstopite,« je rekla, »Doktor Watson vas že čaka.«

Kate je vstopila v majhno, belo sobico. V njej je bilo polno različnih aparatov in dišalo je po razkužilu. V kotu sobe je za majhno mizico sedel mož z belo brado. Ravno si je nekaj zapisoval, ko jo je zagledal in ji vzpodbudno pokimal. »Pozdravljena! Ti si Kate, kajne?« Kate, ki je še vedno stala sredi sobe in v rokah stiskala torbico je pokimala. »Kar sedi,« ji je prijazno dejal doktor Watson in pokazal na prazen stol pred njim. »In za božjo voljo, nehaj se tresti,« se je zasmejal. »Ne grizem.« Kate se je prisilila v nasmešek, čeprav ji ni bilo do smeha. Želela si je le čim hitreje od tod.

»Kakor mi je povedala medicinska sestra,« je začel pogovor zdravnik, »naj bi imela nepričakovan spolni odnos in pri tem tudi nepričakovan rezultat, je tako?« Kate je pokimala, pri tem pa gledala v tla. Neprijetno se ji je zdelo pogovarjati o teh stvareh, pa čeprav z zdravnikom. Doktor je opazil njeno nelagodje in hitro nadaljeval pogovor. »Koliko časa je od zadnje menstruacije?«
»3 mesece.« Doktor Watson je pokimal in si spet nekaj zapisal.
»Imate morda kakšne zdravstvene težave ali kronične bolezni?«
»Ne, samo alergijo na cvetni prah.«
»Dobro.« Zopet si je nekaj zapisal, nato pa odložil pisalo in se obrnil h Kate. »Preden bova izvedla ultrazvočni pregled, morava opraviti še nekaj klasičnih pregledov.«
Nato ji je poslušal srce, ji zmeril pritisk in jo stehtal. »Zaenkrat je z vami vse v redu,« je dejal. Zdaj pa je na vrsti del, ki ste ga verjetno najbolj čakali… Sedite na tale stol prosim.« Kate je ubogljivo sedla. Njeno srce je tako močno bilo, da se ji je zdelo, da bo počilo. Grizla si je ustnice, ki so skoraj začele krvaveti, v obraz pa ji je postalo močno vroče.


Doktor Watson ni opazil njene nervoze. Preveč dela je imela s pripravljanjem na ultrazvočni pregled. Najprej se je nekaj pogovarjal s sestro in kot bi mignil je bilo vse pripravljeno. Na zaslonu se je pojavila nejasna, črno – bela slika. Kate se je zdelo kot, da bi slikar na črno platno narisal belo packo iz katere ni bilo nič razvidno, a izgledalo je, da se je v vsej tej zmešnjavi doktor Watson prav dobro znašel. Nekaj časa je nemo opazoval sliko, nato pa pogledal sestro. Izmenjala sta si zaskrbljena pogleda, a nista rekla ničesar. Doktor Watson se je spet obrnil k zaslonu in Kate je s kotičkom očesa ujela kako mu je trznila ustnica. Roke je stisnil v pest, nato pa živčno pogledal Kate.
»Dvojčka sta,« je rekel s tresočim glasom in počakal nekaj trenutkov. »Fantek in punčka,« je še dodal nato pa utihnil. Kate se je stemnilo pred očmi. Pograbila je torbico in se poslovila, nato pa vsa objokana stekla iz ordinacije.
--------------------
»In kaj boš zdaj?« je Amely vprašala Kate, ko ji je ta na poti iz zdravstvenega doma vse povedala.
»Ne vem…« je zavzdihnila Kate. »Odločila sem se, da bom obdržala otroka (že to je bila zelo težka odločitev), nisem si pa mislila, da bom imela kar dva! Amely, zakaj mora biti vse tako zapleteno? Mar ne bi bilo lažje, če bi preprosto naredila splav?« je razburjeno nadaljevala in pri tem skoraj zbila deklico, ki je hodila nasproti nje.
»Kaj pa, če bi…« je začela Amely, nato pa utihnila. »Oh, ne. Pozabi. Slaba ideja je bila…« »Amely, povej mi! Kaj si hotela reči?« »Ne… Ne morem. Saj ni bilo nič takega…«
»Amely, povej mi, no!« je vztrajala Kate.
Amely je molčala. »Prav,« je naposled zavzdihnila. »Razmišljala sem, če bi mogoče dala enega otroka v rejništvo… Ampak Kate, prosim ne…« ni mogla končati stavka, saj jo je Kate že prekinila.
»Ja…Nekoč mi je mama govorila, da njena sestrična pozna moža in ženo – mislim, da se pišeta Howston- ki živita v sosednjem mestu. Rekla, je da si močno želita otroke, a da jima ta sreča žal ni bila naklonjena. Amely, misliš, da bi želela posvojiti enega od mojih otrok?«
»Oh, Kate ne vem.. Mislim, da to ni ravno najboljša ideja… Tvoja otroka sta, in morda ti bo nekoč žal…«
»Amely, pomisli kdaj tudi name!« jo je Kate zopet prekinila. »Sploh veš kako je meni? Veš kako je meni težko?« je jezno rekla, nato pa nadaljevala z mirnejšim glasom. » Poglej, poslušala sem te, ko si rekla naj ne naredim splava. Nisem ga. In ga tudi ne bom. A prosim razumi, da bo zame pretežko, če bom morala skrbeti za dva otroka.«
»Prosim Kate, še enkrat premisli...« »Sem že! Sem že premislila in se odločila. Dečka bom obdržala, deklico pa dala v rejništvo. In ne poskušaj me prepričati drugače.«
_____________________________________________
Hej!
Kot sem danes obljubila #Stefi2 je tukaj nov del! Vemm že full dolg časa ga ni bilo, zato je tale v opravičilo malo daljši. Upam, da ne zamerite.... Nič, kaj naj še rečem... Hvala vam še enkrat za vso podporo, ki mi jo dajete z vsemi lajki, komentarji ali pa že s tem, da zgodbo pogledate. Hvalaa. :two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:

*roza*Oveščam:*roza*
- Sophie Donna
- lolipop123
- Pač js
- Mucka
- Skyspirit
- Belluet Journal FAN
- niki
- Jagoda:strawberry:
- Aljaska
- Blueberry Muffins

Lepoo se mejtee :kiss:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jooojjj
Woowww
Sploh ne vem, kaj naj izustim, da ne bo izgledalo tako... neprofesionalno. :sweat_smile:
Ta. Zgodba. Je. Carska.
Joj, ne. TI si carska.
Tvoje pisateljske sposobnosti pa še bolj.
A veš, da se mi je kar malo zaletelo, ko sem prišla na ta del: Roke je stisnil v pest, nato pa živčno pogledal Kate.
»Dvojčka sta,«
Zdaj si me pa res presenetila. Seveda, v pozitivnem smislu, ampak presenečenost je presenečenost.
Tega 100% nisem pričakovala, kar je še bolje, saj je zgodba še zanimivejša ob nepričakovanih dogodkih.
(A se samo meni zdi, ali sem zdajle v ta komentar vključila veliiiko dolgih pridevnikov?)
V glavnem, ne vem, kaj naj rečem.
Opisuješ tako realno, da si skoraj že jaz predstavljam, da sem Kate. (Sicer raje ne bi bila Kate...)
Ta zgodba je prečudovita. Ne, fenomenalna. Ali pa profesionalna. ALI, ali pa kar vse hkrati. :smile:
Bom zdajpočasi nehala dolgovezit, pomoje si se že naveličala mojega izpada dolgih (predolgih (o, še en )) pridevnikov.
Torej, hvala, da si malo zmanjšala mojo neučakano napetost na naslednji del zgodbe - me že zanima, kaj se bo dogajalo naslednjič. :joy:
A sem že napisala, da je ta zgodba svetovna?
No, ce nisem - Svetovna je! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Zdaj se pa res poslavljam, drugace bom jutri brez naloge za slovenščino. :grimacing:
<33333
Sophie Donna
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
suuuuper zgodba, nimam komantarja, tako mi je všeč :heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::slight_smile::wink::wink::upside_down::blush::innocent:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Omg! Saj sem pričakovala, da bo noseča (moji občutki), ampak dvojčka!!!!!! :fearful:Zgodba je res navdušujoča in vedno z veseljem čakam nov del (ga že čakam)! Res, Kate mora biti takoooo težko.... Zelo dobro pripoveduješ njeno zgodbo! Dala bi ti vse pohvale!!:purple_heart::purple_heart::thumbsup:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
wow kar dva!!!!!jaz bi pa punčko obdržala na njenem mestu, super zgodba
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
superrrr zgodbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Končnoooo! :weary: Te mi je uspel prepričat mhmmmm... :smirk:
A poznaš tisto zgodbo k se imenuje Prepovedana ljubezen? Mislim, meni se zdi ful znana. kej pa tebi? xD (dost heca k upam da ne izpadem cringe but welp)
Kej nej rečem? Predobra zgodba. Ne. Prfektna zgodba. :sparkles: Sploh pa vsebina in tema zgodbe. Romantika, najstniški problemi.... in izbrala si si temo, ki se dogaja zdej v takem času fulkrat, pa je res privlačna tema. Ja, tudi sama sm hotla kliknit puščico za naslednji del ampak guess what, ni delovalo. :tired_face: NE NE NEEE Amely zakaj si ji povedalaaaa... če sem iskrena, prvo ko je Amely začela govorit neki o tem, sem mislila, da je nameravala ONA (amely) posvojit enega otroka al pa da bosta skupaj vzgojile. in sem bila že uno: :laughing::laughing::laughing:
Ampak potem ko sem dobila odgovor, ki ni bil ravno tak kakršen sem si jaz mislila, sem potem bila še okej ker sem mislila, da Kate ne bo sprejela. Ampak je, nekako. Upam, da ne bo sprejela, ampak tudi če bo, v redu, bom ob njeni strani kot Amely. Amely je še kar moj comfort character in to vedno napišem, ker imam vedno občutek, da bom v naslednjih delih dobila novega najljubšega karakterja, ker nikoli ne veš, če se bodo značaji teh karakterjev spremenil, ne vem... recimo Mike, ki je po mojem precej nepremišljen čudak (oprosti ampak ngl govorim resnico xDDD nsn sej mike je biu v redu dokler ni naredu tistga do kate - ne moraš zapustiti najstniške mame z otrokom same... pa stavit grem, da sploh ni povedal nikomur za to... nikoli ne veš, mogoče se bo pa vse na koncu zapletlo drugače (upaaam)).
Skratka. Obožujem tvojo zgodbo in komaj čakam na naslednji del! <3 In sploh ti ne bom težila, kdaj boš napisala nov del :D (Neeee, kje pa) :kissing:

Okej... kaj naj še rečem. Sproti pozabljam, kaj sem hotela napisati. :eye::lips::eye: (ignoriri tele emojije sam probavam kako narediti obraz lolll) Zdej te pa res že dolgočasim. No, še enkrat bom rekla: NAJBOLJŠA ZGODBA! In seveda najboljša pisateljica. :smirk::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

Lepo se mej!!!
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


Objava:

UKRADENA REDOVALNICA 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
0
Objava:

Prepovedana ljubezen 💕 26. del

Ogledov: 47 Odgovorov: 6
 
10
Objava:

HOTEL STRAHOV 💀 11. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 2
 
3
Objava:

Jaz in moje življenje 74. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 2
 
2
Objava:

Čarovniški dnevnik, 18. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 0
 
1
Emily Vrčko
Objava:

ROYALE SCHOOL PART 2

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

Grozljivsko srhljivo, 17. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Ogledalo 🪞🪞 9. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
2
6. Razred potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Meni zelo nujno

Hojlaa,
Mogoče bo malo čudno. Ali poznate kako aplikacijo, kjer se lahko snemaš in imaš shranjeno, vidiš samo ti. Res imam močno željo po vloganju ali samo snemanju posnetkov. Prosim pomagajte. Hvala vam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kakšen se ti zdi septembrski Pil?
Super kot vedno.
(354)
Boljši kot lani.
(85)
Lani mi je bil bolj všeč.
(172)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

krokodili se "zvalijo" iz jajca
 
Hej, zelo zanimiv blog... pls nadaljuj ga:exclamation: No ...
 
če vam bo všeč stisnite:heart: in se naročte ...
 
1.Dan 2.Odbojka 3.Bublle tea 4.Svinčnik 5.Pariz 6.Gruzija 7.Modra 8.Kitara 9.Hiša
 
:dog: :bridge_at_night: :snowflake: :watermelon: :taco: :tropical_drink: :badminton:
 
1. Noč 2. Atletika 3. Bublle tea 4. Svinčnik 5. ...
 
:joy::joy::joy::rofl::rofl:
 
Se strinjam z ostalimi, res je lepo :thumbsup:! ...
 
oooo waw res zelooo lepo♡ res si nadarjena, ...
 
Hahahahahahahahhah :rofl::joy::joy::joy::joy::joy::rofl::joy::joy:
 
Wow, kjut. A je zanalašč na glavo obrnjena ...
 
sobota zelena jagoda kriminalka večer spanje ...
 
Sobota ali nedelja? ~ sobota Modra ali zelena? ...
 
:dog: :sunrise: :snowflake: :apple: :taco: :tropical_drink: :volleyball: Lp Aisha7