snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

PROFIL PILOVCA/KE

Naročnina na objave je mogoča samo registriranim Pilovcem.
Vzdevek:
Swifties

Najljubši citat:
"Just be yourself, there is no one better."
Taylor Swift

Hišni ljubljenčki:
Maček Benjamin Button in mački Meredith Grey in Olivia Benson 🐱

O meni:
*i* Hey! *i*

Tukaj

*i*JustLilly *i*
*i*Violinka*i*
*i*Power Girl*i*
(skratka vse fenice Taylor)


SWIFTIES is our name:purple_heart:
MEREDITH is our mascott:cat:
13 is our number:one::three:
RED is our color:heart:
TAYLOR SWIFT is our queen:crown:

*roza*JustLilly:*roza*
"Swiftie sem, zato ker je Taylor zakon. Swiftie sem, zato ker ima Taylor svetovne pesmi, ki me vedno znova spravijo v dobro voljo. Všeč mi je kako je ostala takšna kot je kljub temu, da se je vse okoli nje spremenilo. Kako je vedno takšna kot je in se ne boji povedati stvari. Vedno je prijazna in polna ljubezni, ki jo brezsramno pokaže in troši. Njene pesmi imajo vedno besedilo, ki ima pomen, zgodbo. Najbolj mi je všeč, da jih piše sama. Ni samo pevka. Ona je umetnica. Piše, poje, igra kitaro, klavir… Swiftie sem zato, ker je Taylor izjemna oseba, ki je tako slavna zato, ker je trdo delala, veliko vadila in pisala. Obožujem kako je tako preprosta in svoje slave ne jemlje za samoumevno. Ko stopi na oder reče: »Hi, My name is Taylor. (Hej, moje ime je Taylor).« Kot, da je vsi ne bi poznali. To me vedno tako lepo ogreje. Res je sonček.
Taylor je posebna in to mi je všeč. Swiftie sem predvsem, zaradi nje same. Preprosto je takšna kot je in ni ponarejena. In to jo dela mojo kraljico.
Njene pesmi so umetnine. Vse je popolno. Poskusila je več kot eno zvrst glasbe in tudi različna vrste besedila. Enkrat poje o zlomljenemu srcu, že drugič poje o tem kako je srečna. Zna se pobrati po padcu.
Swiftie sem, zaradi Taylor, ki je moj idol. Ker je prijazna, originalna in polna čarovnije. Razume stvari. Ve kaj je sreča, a zna do potankosti opisati bolečino. Swiftie sem, zaradi Taylor. Taylor, ki je močna, polna ljubezni, polna lepih besed in polna nečesa, kar me neprestano vrže na rit. Zaradi Taylor, ki nima predsodkov. Zaradi Taylor, ki se trudi. Zaradi Taylor, ki poje s svojim čudovitim glasom. Taylor Alison Swift je moja kraljica."*roza*Violinka: *roza*
~Taylor Swift je moja najljubša pevka. Že ko sem bila majhna deklica sem poslušala nekatere njene pesmi (največ krat Blank Space).~

~Res ima zelo lepe, čustvene pesmi in vedno je nasmejana in pozitivne volje. Ima prečudovite pesmi. Tisti, ki ste ljubitelji glasbe... Predlagam vam kar nekaj pesmi. Najraje imam: White horse, Blank Space, Me, Love Story. To so pesmi, ki se me dotaknejo, me nasmejejo... Ko sem slabe volje grem na YouTube in poslušam njene pesmi. Skupaj preživiva kar veliko časa. Ko sem v sobi in rišem ter pišem poslušam njene pesmi. Izjemna je!~


Če vam je dolgčas si preberite kaj o njej, poslušajte njene pesmi in videli boste zakaj mi je všeč. Igra kitaro in klavir čudovita inštrumenta. Njen nasmeh te res vedno razveseli. Njene pesmi so umetnine. Res ima zelo lep glas.


~Taylor Alison Swift bo moja junakinja do konca življenja. Vedno bom poslušala njene stare in nove prečudovite pesmi. Ima prečudovit glas. Res je zelo nežna in polna energije ter magije. Ona je čarobna! Obožujem to njeno energijo, ki mi vedno popestri in rzveseli ter spremeni dan na lepše. Takšne vesele in pozitivne me brez nje ne bi bilo. Zaradi Taylor sem vesela. Zaradi Taylor imam prečudovite dneve. Skupaj z njo rada pojem in uživam v prelepih dnevih. Obožujem jo! Brez nje ne vem kaj bi! Vedno ima kaj pozitivnega za povedati in vsaka njena pesem vsakemu nekaj pove. Obožujem njen prečudovit glas.~


~ Kot pravi Blank ~preden rečete, da je brezvezna, si pojdite pogledati njene pesmi in prebrati kaj o njej na Wikipedii~

Bom še kaj napisala, ko bom imela čas."~


*roza*Power Girl:*roza*
"Swiftie sem enostavno zato, ker obožujem Taylor. Njene pesmi, besedilo, melodijo - pravzaprav njo samo. Je pozitivna osebica in se nikoli ne vda. Med svojo kariero je zamenjala založbo in posledično menedžerja. Bivši menedžer je zato izbrisal vse pesmi, ki jih je Taylor napisala v njegovem menedžerstvu. Ali je obupala? Ne. Vse pesmi je napisala na novo. Všeč mi je, ker se nikoli ne vda in gre do konca, pa naj bo kar bo.

Ko mi je dolgčas, si prevedem besedila njenih pesmi. Vedno znova občudujem njen besedni zaklad in čut za izbiro pravih besed. Njene pesmi so svetovne in neponovljive.
Ko sem žalostna in obupana, si zavrtim Shake it off. Pesem je energična in zabavna, zato mi je tako všeč. Vedno me spravi v dobro voljo, me nasmeje in prepriča, da zaplešem.

Taylor je edinstvena in neponovljiva. Slavna je, a ve, da ne bi prišla tako visoko, če ne bi bila vztrajna in bi obupala. Kljub svojem razburljivem življenju pa ne pozabi na najbližje in prijatelje. Taylor, bila si, si in vedno boš moja najljubša pevka in največja vzornica. Rada te imam:heart:":cloud:23 naročnikov:cloud:
:sparkles:Hvala, ker ste si pogledali naš profil. Če ste Taylor Swift fan, pišite, da vas dodamo v profil: Swifties:sparkles:


Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Sporočila

GinnyCat je pisal/a pilovcu/ki: Help Girl
Zdravo, Help girl!:wave::maple_leaf:
 

Art girl sprašuje pilovce/ke:
drugi del veljajo ista pravila kot na zadnje
 

Art girl sprašuje pilovce/ke:
Hej, oj, zdravo, dober dan:blush: Torej ...
 

LadyBugFAN je pisal/a pilovcu/ki: Živka
Živjoo!! Hvala, ker si se naročila name:) Jaz ...
 

Živka sprašuje pilovce/ke:
kaj naj še objavim na hvalilnici v zvezi ...
 

oj, imaš v soboto ob 12. čas Lp
 

o~Black Widow~o je pisal/a pilovcu/ki: Doggylover
Hvala ker si se naročila name. Bodi zdrava ...
 

o~Black Widow~o je pisal/a pilovcu/ki: animalllover
Hvala ti, ker si se naročila name. Zato, ...
 

Charm sprašuje pilovce/ke:
hej hoj lih zdj berem eno knigo o tem pa ...
 

animalllover je pisal/a pilovcu/ki: kaj tebriga
Hej vidim da ti še nihče ni pisal v tvoj ...
 

o~Black Widow~o je pisal/a pilovcu/ki: hogwarts
hiiiiiiiiiiiiiiii a si ti name narocena? ...
 

dragon girl sporoča pilovcem/kam:
200!!!!!!! Samo povem, da na smetko ...
 

JustRose je pisal/a pilovcu/ki: Glasbenica
Hey Glasbenica (Pomaranča1 ali drugače tudi ...
 

Your average trans guy je pisal/a pilovcu/ki: Sonček
A VESTE DA KR OBSTAJAM?!?!?! potrjeno by ...
 

Sonček je pisal/a pilovcu/ki: Your average trans guy
Helllo friend moj:joy: Ej hvala ti, da si ...
 

o~Black Widow~o sporoča pilovcem/kam:
Ojla pilovci in pilovke! Upam, da se imate ...
 

Bego sporoča pilovcem/kam:
Hello, Idk why but to mene zmeraj nasmeje: ...
 

Doggylover sprašuje pilovce/ke:
Kaj imate raje?
 

Doglover sprašuje pilovce/ke:
Vprašanje dneva. Ali imate radi dragon fruit?
 

Ginny fan je pisal/a pilovcu/ki: WikiDuo
Hi! Si za, da bi si dale kakšne vzdevke? ...
 

Like emojis je pisal/a pilovcu/ki: the girl 😎
Ojla! Prebrala sem kaj piše v tvojem profilu ...
 

HP fan je pisal/a pilovcu/ki: Spring
~if someone broke your heart, someone who ...
 

Power Girl sprašuje pilovce/ke:
a verjamete v duhove??
 

Hojla! Malo pozno pišem. Še enkrat sorry ...
 

Gdč. Vsevednica je pisal/a pilovcu/ki: WikiDuo
Hojla, pozno pišem. Tudi ti se meni zdiš ...
 

Oglas