Naslednji Pil izide 4. junija

Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

Nevarne počitnice 3. del

2
tam je zagledal nekaj tako bleščečega, da še s sončnimi očali ne bi mogel dolgo strmeti. Bili so nekakšni diamanti zelene bleščeče barve. Luka ni mogel verjeti.
A sta Sanja in Grega res lopova, ki sta oropala mestni muzej? Ali sta Matic in Matevž vedela za to? Saj sta ga ona dva pred nekaj dnevi opozorila. Ali je to res mogoče? Luka je o tem neprestano razmišljal, ko je zagledal kako iz pod vode prihajajo mehurčki. Hitro se je skril.
,,Pa sva le ugotovila kaj imasta ta dva za bregom.'' je rekel znan glas. Luka je pogledal iz skrivališča. Bila sta Matic in Grega.
Ni vedel kaj naj stori vedel pa je to: Matic in Grega sta vsekakor prijazna. V tistem trenutku so njegove noge kar same skočile iz skrivališča in ga odnesle oz. odplavale do Matica in Matevža.
,,Ja kaj pa ti tu?'' sta ga oba naenkrat vprašala. Luka jima je takoj vse pojasnil in kmalu sta mu morala priznati da sta ona dva v resnici skrivna agenta, ki se ukvarjata s tem primerom. ,,Ja zakaj pa potem preprosto ne povesta policiji kdo stoji za krajo?'' vpraša Luka. ,,Problem je v tem, da še nimava nobenega dokaza.'' mu pojasni Matic.
,,Ampak to ni tvoja stvar mali. Raje pojdi domov. Starši te že zagotovo iščejo. Ne skrbi zato. Bova midva uredila. Ti se samo na daleč izomikaj Sanje in Grege pa bo vse vredu.'' reče Matevž.
Luki se je naenkrat zazdelo, da sta do sedaj najbolj tečni osebi na svetu pravkar postali najbolj prijazi osebi na svetu. Luka jima je prikimav, seveda je imel zopet prekrižane prste. Vedel je da nemore počivati in se sončiti na plaži medtem ko dva lopova želita okrasti njegovo najljubše počitniško mesto. Ko je že želel oditi je zunaj jame slišal Sanjo in Grego
,,Ampak rekel si da bova denar, ki ga dobiva, ko ...'' Luka ni slišal do konca kajti Matic in Matevž sta ga še zadni hip potegnila v skrivališče, ki ga je prej našel sam. Pravkar sta vstopila Sanja in Grega.
Še vedno sta se prepirala in kosta se končno nehala je Sanja pritisnila nek skrit gumb in odprla se je velika omara v kateri so bile različne pištole, dalnogled, lisice in neki zvitki papirja, ki so bili prav za prav pozneje zelo pomembni.
,,Vidiš! Dobro sva pripravljena'' reče Sanja in se zasmeje. Nato se zasmeje še grega. Moram priznati, da je ob celo Luke takrat postalo strah čeprav je vedel da sta ob njem dva skrivna agenta. Sanja in Grega sta vzela vreči in vanje natovorila čim več minerala. ,,Tole bova preučila'' reče Grega. Skrivna agenta nista imela orožja zato so raje počakali da sta Sanja in Grega odšla.
,,Kmalu se bosta vrnila zato raje pojdi.'' Mu rečeta agenta. Luka se obrne in gre. K sreči ni nihče opazil kako je Luka zapuščal jamo. Večino poti se je potapljal saj res ni želel srečati Grege in Sanje. Ko je priplaval na obalo je stekel do staršev in začel:
,,Ja vem...veš bil sem na... zato me ni bilo...''. ,,Oprosti Luka. Tia je padla tvoja mama pa je srečala staro sošolko in jo je morala iti pozdravit zato nisem prišel tako hitro.'' ga prekine očka. Luka pomisli:,,Očitno sploh niso ugotovili, da me ni bilo.''
,,Torej kaj si želel reči?'' ga vpraša očka. ,,Joj sem pozabil.'' se zlaže Luka in obrne pogled takrat pa vidi kako ga Sanjain Grega gledata in si nekaj šepetata.
Ko smo kmalu po tem prišli v apartmaje sem šel v mojo sedaj sobo in še vedno nisem mogel verjeti da sta Sanja in Grega zlobna. Kmalu sem zaspal saj je bil že večer. Sanjal sem, da so me ugrabili in me zvezanega vrgli v morje, ampak ko sem se zbudil sem bil................................................................................................................................................................................

Živjo. Ta del je malo krajši od prejšnega. Upam da vam bo všeč. V komentar lahko napišete kaj mislite da se mu je zgodilo, ko se je zbudil. Hvala če ste prebrali. Super ste!:kissing_heart:
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Najbolj aktivno uporabljam ...
Discord
(40)
Snapchat
(135)
Tiktok
(59)
Youtube
(125)
Instagram
(38)
Viber
(88)
Telegram
(3)
Facebook
(2)

Priljubljene objave

masleni koruzici
18
 

Terminator3000
13
 

masleni koruzici
12
 

VE123
22
 

No Name
41
 

Queenfan
12
 

Oglas

Zadnji odgovori

dragon girl je odgovoril/a na
Waw kok cool! Amazing pisateljica si Nena! ...
 

Odjavljena COOL je odgovoril/a na
44
 

dragon girl je odgovoril/a na
Omb bravo Nena! Sry ker nisem prej brala, ...
 

*Galaxy Ginny* je odgovoril/a na
Js sm rakec
 

Nena je odgovoril/a na
Tani tkoj me narišiiiiii sej veš kk zgledm ...
 

*Galaxy Ginny* je odgovoril/a na
prihajammmmmmmmmmm
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw noro! Prebrala sem vse dele in moram ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw. oprosti da nisem prej komentirala ostalih ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Omb odlično! Oprosti če nekaterih delov ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Noro! Vedno bolje je! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw takoooo lep del! Obožujem to zgodbo:kissing_heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Čak kaj? A dejansko! Omb yes yes yes yes!!!:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::h
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
nah, SPLOH nisem vesela (upam, da veš, da ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Hahahaha. Midvi z mojo sošolko sva se dejansko ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Jaz sem dobila največ odgovorov C. A-1 B-0 C-2 D-1