snofi
Naslednji Pil izide 7. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Igralnica: POMEN SANJ 1. del

POMEN SANJ 1. del

19
Ojlaa!!!
No pač jaz sem se malo v prejšnjem tednu poglobila v... Kako bi napisala... Pojem sanj.
(sanjala sem da sem rodila dvojčka in sem malo pogledala). Zdelo se mi je zabavn in ker mi je res dolgčas sem se odločila narediti 'igro' ki bi vam lahko povedala pojem sanj...
Torej v komentarje zapišite kaj ste sanjali, eno bistveno stvar in vam pod komentarje 'napovem' oz. povem kaj te sanje pomenijo. Mogoče je to res mogoče se vam prihodnost uresniči, kar koli.
Napišite pod komentarje (pod moj komentar pod vašim komentarom) če je to res ali sem se zmotila:grin::joy:
Upam, da bo čim več odzivov:blush::heart:
Komaj čakam!
Lp, Bad girl :heart:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super 'igra'.
Okej, povedala ti bom moje sanje,ki sem jih imela v nedeljo zvečer pa vse do ponedeljka zjutraj.
Bila sem v bambusovem gozdu ves čas so deževale penice. (sladkorne, marshalow)
Bila sem v krogu samih pand. Jedli smo penice in s pandami smo se igrali igro.
Potem sem pestvala mladičke pand. In potem........
Okej dovolj sem napisala.
Lepo se imej!
Zjutraj napišem kakšne sanje sem imela danes. (če jih bom imela sploh)
Lp, Cool Girl
1
 
BAMBUS simbolično izraža vaša notranja ravnanja.
PENICE: sladkorna penica napoveduje prijeten izlet.
BAMBUSOVA GOŠČAVA - simbolizira vašo duhovno moč
PANDA- izraža veselje in napoveduje preproste življenjske radosti brez bolezni in skrbi
BAMBUSOVA PALICA - dobro in dovolj trdno ste postavili svoje cilje

Takole :D
To sem prebrala v knjigi. Upam da ti je napoved ali kako bi rekla všeč ;)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hmmm.... ne vem kako bi izluščila glavni pomen ampak recimo, da takole: drugi starši, idoli, koledar, slavne osebnosti. drugače pa podrobneje: že kar dolgo (dlje kot eno leto) vsak dan sanjam iste sanje. vidim sebe, na televiziji gledam novice, kjer Daniel Radcliffe in Emma Watson povesta, da sta pred enajstimi leti imela hčerko, ki sta jo dala v posvojitev ampak sta rekla, da jo bosta med njenim desetim in trinajstim letom poiskala, da bo lahko po njeni izbiri živela z njima. čez nekaj dni zopet gledam sebe, sem v naši kuhinji, ko nekdo pozvoni. vidim naš koledar z označenim datumom ampak ne vem kateri je. ko odprem vrata vidim policistko, ki me odpelje ne postajo. tam sta Emma in Daniel, ki povesta, da sem njuna hčerka.
tako.
1
 
Waw, te sanje so kot zgodba haha. No tukaj je napoved:

STARŠI (kateri koli, ker ni pisalo): simbolizirajo varnost, ki si jo želite ali potrebujete, napovedujejo mirno prihodnost, izražajo moške in ženske strani vaše osebnosti ali pa se v resnici ne strinjajo z vašim vedenjem.
ČE STE VI POSVOJENI - saje zagotavljajo preudarno prihodnost
IDOL: simbolizira tvojo predanost in domišljijo
KOLEDAR je na splošno znanilec zaskrbljenosti zaradi posebnega datuma, ki se je pojavil v sanjah, še posebej, če so preostali dnevi dnevi zabrisani in nečitljivi. Simbolizira čas, »smrt« ali preporod, ki se nanaša na nerazumljiv red in potek nekih dogodkov. Morda pomeni časovno lestvico ali postavlja okvir za druge dogodke in akcije.
PREROŠKI POMEN KOLEDARJA - v sanjah obljublja ljubezen, zvestobo, stalnost
ČE VIDITE NA KOLEDARJU DOLOČEN DATUM - stanje na koledarju simbolizira resnični dogodek tistega dne, zato se vprašajte kaj vam dogodek pomeni

Tako. Ja za tvoje sanje sem našla kar dosti ;)
Upam da ti je všeč :D
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ojla.
Midve ponavadi sanjava isto.

Smo na ladji in iscemo zaklad. Starsev ni poleg. Pridemo do stene. Po njej splezemo in pridemo v temacen gozd. Tam sta dva mostova. Ena gre po enem. Tam je cuvaj prijazen velikan. Na drugem pa je hudoben. Druga je sla mimo ta zlobnega. Ta jo je pa pahnil v prepad. Umrla je.
1
 
LADJA je povezana s popotovanjem in z željo po odhodu nekam daleč, v končni fazi celo čez meje življenja samega. Danes je ladja prevozno sredstvo, ki se uporablja za žive ljudi, včasih je pomenila most do onostranstva, plovilo, na katerem se je duša umrlega pripeljala čez vode pozabe, da bi prešla v naslednjo dimenzijo. V sanjah simbolizira moč in varnost duševnega potovanja z različnimi »etapami«, kar se veže na vzpon na duševnem področju (tudi življenje je nevarna plovba na valovih vaših čustev).
ZAKLAD v sanjah simbolizira moralne ali duhovne narave, do katerih ste prišli po napornem iskanju. V sanjah izraža spoznanje in nesmrtnost.
Predstavlja tudi nagrado po iniciacijskem boju z zmajem, ki ga brani: znanje, bistvo iskanja, to, kar vam je najdražje in najljubše.
GOZD je zgovoren simbol nezavednega in njegovih skritih vzgibov in simbolizira središče življenja. V sanjah izraža vaš skrivnostni notranji jaz, ki vas žene iz ene pustolovščine v drugo, s svojo zalogo svežine, vode in toplote pa vaša podzavest kliče varnost in si želi obnovitve.
Most simbolizira prehodno obdobje med notranjimi stanji in konfliktnimi željami in nevarnost tega prehoda ali prehod v novo življenjsko obdobje. Če ste dovolj pozorni, prehod lahko nakazuje rešitev konfliktne situacije, kajti nevarnost je treba premagati in narediti odločilni korak (ta odločitev vas lahko uniči ali reši, zato dobro premislite).V sanjah izraža tudi tesno vez med dvema človekoma ali obnovitev nekdaj dobrega razmerja. Morda poskušate spraviti skupaj dva dela svojega življenja ali premostiti prepad. Kaj je na drugi strani mostu? Bi morali iti čezenj?
Most se lahko nanaša tudi na tesno čustveno povezavo z osebo, ki nam je blizu, ali pa se nanša na povezovanje delov lastne osebnosti.

Tako! Vem veliko je za povedat o sanjah in vidim, da imate pilovci kar zelo razburljive sanje!
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ok, pa dajmo:
bila sem pri babici, ubistvu na njenem dvorišču, bila sem na tanki češnji, kjer sma z mojo BFF gradili drevesno hiško, drevo se začne majat, jaz skočim dol, drevo se podre.
Upam da to pomeni da dobim drevesno hiško, in ne da ko bom naslednjič plezala na drevo, se bo podrlo.
Lp, Hermiona 17
1
 
BABICA- predstavlja čustveno življenje in izraža življenjske moči; uredite vse, kar vas mori.
ČEŠNJA simbolizira čustvenost in ljubezen. Izraža se v prebujeni ljubezni.
ČEŠNJE NA DREVESU - obetajo uresničitev ciljev
ČE NABIRATE ČEŠNJE - sanje obljubljajo veselje, dobre novice, rojstvo; pridobili boste nova prijateljstva ali utrdili obstoječa
ČE JESTE ČEŠNJE - trdno zdravje in sreča v ljubezni
DREVO ČEŠNJE - napoveduje srečno življenje v dvoje
TANJKO SUHO DREVO - napoveduje škodo, neuspeh, nepričakovane izgube; sanje izražajo pešanje življenjskih moči, žalost, tesnobo, stisko, nesrečo ali izgubo na poslovnem področju
ČE NANJ PLEZATE - sanje so znamenje časti, izboljševanja trenutnega položaja; napovedujejo uresničitev načrtov, višji položaj ali ugledno mesto, pa tudi čast, uspeh, čeprav z nekaj tveganja, srečo, dobre novice
ČE SE DREVO PODRE - impotenca, nezmožnost upiranja, pomanjkanje trdnosti
PRIJATELJICA je prispodoba za vas, da bi lahko bolj objektivno videli, kako se obnašate.

Ojla!
Upam da ti je to všeč. Za tvoje sanje sem si še posebej prebrala par stvari v knjigi! ZELO so zanimive in ti marsikaj lahko povejo ;)
Če želite lahko nakoncu igre povem kaj sem jaz sanjala... Vas zanima?
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jaz sem sanjala, da sem bila pri svoji prijateljici (BFF), ki je imela psičko. Ta psička je začela res zelo glasno lajat in se ni ustavila. Potem sem ji jaz naenkrat samo rekla "tiho" in dvignila prst pred njo in psička je utihnila, sedela pred mano in me gledala.
Ampak ja. Moje sanje so... malo čudne
1
 
PRIJATELJICA je prispodoba za vas, da bi lahko bolj objektivno videli, kako se obnašate.
PES je dober tovariš, lahko pa je lovec ali čuvaj. V sanjah simbolizira neobvladljive zahteve in označuje nemirno vest. Izraža tudi vašo intuitivno, animalično plat in rešuje tisto, kar je za vas pomembno.
Pes predstavlja tudi priučene miselne vzorce na zavestni ravni in nagonske reakcije na podzavestni ravni.
Pes simbolizira lojalnost in predanost. Lahko predstavlja tudi novo razviti del vaše sebnosti, ki je bolj zaupljiv, samozavesten in potencialno tudi bolj agresiven. Mooče je to tudi cilj, ki ste ga želeli doseči.
ČE PES LAJA- je znamenje sramotnega dejanja, izdaje, sovražnosti, vročine; sanje pomenijo vašo potrebo po varnosti ali opozarjajo na nevarnost, napovedujejo žalostne novice, obrekovanje ali težave; neobremenjeno prisluhnite nasvet prijateljev; možnost dobljene pravde na sodišču
ČE PSA UTIŠATE - simbolizira vašo usmerjenost k cilju; pri tem bodite pozorni na občutek, kakšna čustva vam vzbudi – morda se vam nikamor ne mudi, (stik z naravo), saj boste k tem občutjem v prihodnosti stremeli in jih tudi potrebovali
PREROŠKI POMEN PSA - kakovost napovedi se razlikuje glede na to, ali pes, ki se je pojavil v sanjah, pripada sanjajočemu ali tujcu; v prvem primeru je znamenje poguma, naklonjenosti, zvestobe, v drugem pa nevarnih sovražnikov, ki obkrožajo sanjajočega

Tako. To je to kar sem našla. Sanje so zelo zanimive! Upam, da ti je napoved všeč ;)
Lp, Bad girl
 
Kul. Zelo zanimivo!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hey!
Zelo dobra ideja.
***
Jaz sem sanjala, da sem bila v vulkanu, tam sem spoznala nekakšno ognjeno prijateljico. Skupaj sva si ogledali filem, potem sva šli po lavi plavati z ognjem in potem mi je ona predstavila še eno ognjeno prijateljico, potem smo se tako skupaj družile:sweat_smile: (mogoče je malo smešno)
***
Zelo dobra ideja!:blush::innocent::heart_eyes:
1
 
VULKAN simbolizira lastnosti, ki bi se jih morali otresti, da bi bili uspešnejši. Ali pravkar sedite na vulkanu? Lahko, da bi se bolje počutili, če bi eksplodirali in sprostili vse, kar se je v vas nakopičilo. Če se zadržujete, si bolj škodite, kot koristite.
Starodavna ljudstva so menila, da so vulkani vrata v podzemlje. Gre za uničevalno silo ogja in plodnost lave.
LAVA – predstavlja ognjena čustva
FILM morda predstavlja poskus, s pomočjo katerega gledate na podrobnosti bolj od daleč, "na platnu", ne pa kot del vaših osebnih izkušenj.
ČE GLEDATE FILM - pomen je odvisen od vsebine in celotnih sanj, nanaša pa se na vaše zamisli, načrte in želje
PRIJATELJICA je prispodoba za vas, da bi lahko bolj objektivno videli, kako se obnašate

Tako. To je vse kar sem našla. So pa zelo zabavne sanje :D
Upam, da ti je moja napoved všeč ;)
Lp, Bad girl <3
 
Seveda mi je všeč! :-)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Moje najpogostejše sanje so, da lahko letim. V sanjah me prav tako dostikrat nekdo ali nekaj preganja, ampak jaz skoraj nikoli ne morem teči, če razumeš. Namesto, da bi zbežala (pred čutaštvom kot je stolček, ki se premika sam od sebe, psihopatski sošolec ali pa kak lik iz risanke) se premikam v počasnem posnetku, namesto, da kričim, pa iz mojega grla ne pride nič, oz. se začnem dušiti. Večkrat tudi sanjam, da sanjam ali pa še enkrat sanjam in potem se kar zbijam in zbujam, pa se sploh ne morem zbuditi. To so sanje za katere boš pomoje najlažje nasla pomen :joy:
1
 
Hoj! Ti maš TAKKK full podobne sanje kakor jaz le, da jaz v svojih vedno umrem in je vedno isti konec :( Ja glupa sem hahaha. Torej k tvojim sanjam:
LETENJE v sanjah simbolizira željo po iskanju notranje skladnosti in preseganju konfliktov. Simbolizira tudi metaforo za svobodo in svobodomiselne misli. Letenje prinaša občutek vznesenosti in sproščenosti, zato v sanjah kaže na potrebo, da ponovno pretehtate čustveno plat svojega življenja. Takšne so sanje živčnih ljudi, ki le stežka uresničijo svoje želje in se ne dvigujejo, ker simbolično izražajo nemoč letenja. Močnejša kot je želja po letenju, bolj se ta nemoč spreminja v tesnobo in nečimrnost, ki jo povzroča in se oblikuje v občutek krivde. Podoba letenja je idealen nadomestek za akcijo, ki bi jo bilo treba izpolniti. Človek je ali ne zna ali ne more ali noče izpolniti, zato zahteva od sanj, naj jo uresničijo. Z letenjem v sanjah se lahko lahko osvobodite ali oddaljite od vseh obremenjujočih problemov in težav, ki jih zadržujete "na tleh". Ponavljajoče sanj so letenju so dovolj trden razlog, zaradi katerega bi morali poiskati nove načine zapolnitve svojega življenja in nove interese.

PREGANJANJE izraža strah in občutek negotovosti pred situacijami v vsakdanjem življenju, v katerih po svojem prepričanju ne morete zmagati. Lahko gre tudi za občutek krivde ali za neko situacijo, kjer niste najbolj preudarno ravnali, pa morate zdaj na nek način to poravnati. Sanje napovedujejo spremembe v zasebnem življenju. Oseba ali "tisto", kar vas preganja, predstavlja neko osebo iz vašega resničnega življenja, vaš problem ali pa del samega sebe, od katerega bi radi pobegnili.
MORA se ponavadi pojavi, ko se nam kaj zalomi. "Zgodijo" se kot simbolično sporočilo, ki nam pomaga poiskati nove načine obnašanja v neprijetnih situacijah. Njihova naloga je, da nas "prebudijo" in da uvidimo, kaj gre narobe, saj smo v predhodnih, manj izrazitih sanjah opozorilne znake spregledali.

PONAVLJAJOČE so podobne mori, saj nam razkrijejo skrite tesnobe in strahove. Pokažejo nam, kje se ponavljamo, kako se v določenih situacijah znajdemo, kje smo nemočni, da bi karkoli izboljšali. Drezajo nas, da se zavemo svojih vedenjskih vzorcev in poiščemo druge, učinkovitejše in primernejše načine obnašanja in razmišljanja. Če doživljamo tovrstne sanje, natančno razmislimo, kaj se nam je dogajalo v dneh pred sanjami. Poskusimo potegniti vzporednico s podobnimi dogodki, občutki, odnosi ali pogovori.

Tako. Upam, da ti je všeč. Imava zelo podobne sanje ;)
Lp, Bad girl
 
Hah, super!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wooow, kako supercaa!!
Ok, my dreams last thursday:

~Sanjala sem, da sem bila noseča.
Bila sem nekje v dolgi hiši, kot stična je bilo.
Hodila sem po hodnikih in ljudje so mi čestitali.~

Pač ja noseča sem bila. To je vse.

PROOOSIMM NAREDI VEČ DELOV TEGA! PROSIM!!
Moj predlog:
Vsak teden narediš nov del, da lahko povemo sanje tega tedna in jih razložiš.
Proooosiiiiimmmmm!!:pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray:

:gift_heart::sparkling_heart::heart_decoration:

lp,
B#13:hamster::hamster::heart:
2
 
NOSEČNOST v sanjah je včasih dobesedna - morda ste noseči. Sicer pa ženskam simbolizira izpolnjene želje, moškim prinaša denar, premoženje ali ljubečo žensko. Nosečnost se izraža v duševnem preporodu, ki vam prinaša srečo, saj otrok pod srcem predstavlja lastno vizijo o vašem življenju in osebnem razvoju. Izraža tudi ustvarjalnost in nov začetek, v prenesenem pomenu nosite neko zamisel, načrt ali projekt, ki bo nemara obrodil sadove. Lahko tudi kaže željo po vrnitvi v varno zavetje.
Nosečnost pomeni velik potencial, da se rodi nekaj novega.
PREROŠKI POMEN NOSEČNOSTI - nosečnica je znamenje obilja
NOSEČNOST V PRIJETNIH SANJAH - napoveduje veselje
HODNIK v sanjah predstavlja vaša pričakovanja in nakazuje vašo prihodnost, morda tudi postajo na vaši življenjski poti in nebogljenost, ker ne najdete izhoda iz težkega položaja. Od česa se oddaljujete in kam greste?
DOLG HODNIK - izraža pot proti neznanemu cilju; poskušajte se otresti preozkega mnenja in premagajte duševno stisko
ČE PO HODNIKU HODITE - simbolično predstavlja prehod iz žalostnega obdobja, dvig na višjo duhovno raven, ko sprejemate življenjska dejstva in jih spremenite v neke vrste modrost; predstavlja prehod v novo obdobje, kar pomeni čudovito priložnost, da opustite stare načine in najdete novo, boljšo pot zase, na ta način pa pustite življenju, da vas malce preseneti
HIŠA pomeni prostor, kamor se zatečete pred zunanjim svetom, da bi živeli svoje notranje življenje. V sanjah simbolizira vašo osebnost oziroma pojasnjuje vaše notranje in zunanje razpoloženje, hkrati pa opozarja kaj morate obnoviti. Oblika hiše in mesto, kjer se nahaja, izraža vaš notranji "jaz", zato upoštevajte tudi pokrajino, kjer hiša stoji, dogajanje okoli nje in pohištvo v njej. Vse, kar je v hiši, je del vas v duševnem, čustvenem ali duhovnem pomenu. Čim lepše so sanje in čim lepša je hiša, lepša je vaša notranjost.
Simbolni pomen hiše zajema poleg maternice celotno telo s povezavami streha - glava, okna - oči, vrata - usta...

Tako! Upam da ti je všeč ;)
Če ti je res tako všeč pa lahko naredim to vsak teden :D
Meni je res dolgčas haha tako da lahko naredim to vsak teden ;) (če želite še lahko sama napišem svoje sanje in povem akj pomenijo)
Lp, Bad girl
 
Hvala za prerokbooo!!😍
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Res si se dobro spomnila!
Sanjala sem, da sem pozabila narediti za cel teden nalog za šolo. Kaj naj to pomeni?
Lp
1
 
Aja pa še, če veš kaj pomeni, da v sanjah nikoli ne morem hitro teči vendno gren zelot počasi?
 
NALOGA v sanjah simbolično izraža življenjsko nalogo, ki jo morate izpolniti. Podzavest vam namiguje, da se morate stvari lotiti podjetneje.
ČE NE REŠITE NALOGE - naleteli boste na težak problem

Tvoje vprašanje: V sanjah velikokrat izgleda, da tečeš počasi. Če gledaš skozi svoje oči in tečeš v sanjah bo izgledalo vse počasi. A so tudi izjeme, ki lahko tečejo hitro a nastane velik pritisk v glavi. To se velikokrat dogaja v morah.

Tako. Upam, da ti je všeč in hvala za tvoj komentar :D
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ojla. Sanjala sem, da sem šla na rojstni dan moje najboljše prijateljice, s katero sva včasih skupaj trenirali zdaj pa ne več. Mislim, da je bilo v sanjah nekaj z banano (dala sem ji banano, i guees?).
Hvala, če mi odgovoriš. ker me res zanima kaj to pomeni.
:sparkles:
1
 
ROJSTNI DAN
V PRIJETNIH SANJAH - obeta srečo
PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE - napoveduje nepričakovano veselje
ČE PROSLAVLJATE ROJSTNI DAN Z LJUBLJENO OSEBO - tudi soljudem privoščite uspeh
BANANA ima erotični pomen. Predstavlja neizpolnjene spolne fantazije. Kvaliteta sadeža izraža seksualno zrelost in zmožnost, prinaša dobre novice, srečo in uspeh pri delu.

Ojj!
Upam, da ti je pomagalo to, da sedaj veš recimo malo več o svojih sanjah :D
Hvala<3<3
Lp, Bad girl
 
hvala ti!
za banano pa...LOL, kakšen čuden pomen!!
 
Ane:joy::joy::joy:
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Igralnica


Objava:

NAJLEPŠA SLIKA ŽIVALI 5. del

Ogledov: 7 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

GUESS THE BRAWLER 2. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 2
 
3
Objava:

k pop 3. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 4
 
2
Objava:

NAJLEPŠA SLIKA ŽIVALI 4. del

Ogledov: 39 Odgovorov: 4
 
3
Objava:

TOVARNA ČOKOLADE 2. del

Ogledov: 51 Odgovorov: 3
 
3
Objava:

Intrvjuji!!!!🍪😍❤️ 3. del

Ogledov: 158 Odgovorov: 6
 
7
Objava:

k pop 2. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 5
 
2
Sola potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Mami

hej
jutri pisemo geo in sem se ucila do zdajle
mam mi je vmes velikokrat ppnovila da ce dobim 3 ne smem hoditi vec na jahanje-imam 2hobija ampak jaham ze 8let in mi je res fajnn
in pol vmes neki nism znala in je rekla da je mislila da bom znala vse izstrelit iz glave ampak je veliko snovi in geo mi ne gre
rekla je da naj na konje pozabim ce bo 3
pri geo imam 4,3 in uciteljica me ne mara in ce dobim to 3 in sprasevanje 4 bo 3


kaj najjjj
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

not a dog person but still cutie putie tho ...
 
nazalost res:cry: se cist strinjam
 
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:lovam ...
 
Res dobr blog pišeš, tud js mislim da bi ...
 
To je fuuuul najači zgodba! Zkj tega ni noben ...
 
To je fuuuul najači zgodba! Zkj tega ni noben ...
 
super je mas moj like
 
FLAVTISTKA, 12 let
se opravičujem za pravopis. hvala!
 
Pohorska omleta iz pohorja =)
 
Hej hoj! Nisem prepričana, ampak mislim ...
 
Wattt te lasje so identicni k moji lol. Drgac ...
 
Ne mislnla sm če ma še kdo tko na novo in ...