snofi
Naslednji Pil izide 3. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Igralnica: POMEN SANJ 1. del

POMEN SANJ 1. del

20
Ojlaa!!!
No pač jaz sem se malo v prejšnjem tednu poglobila v... Kako bi napisala... Pojem sanj.
(sanjala sem da sem rodila dvojčka in sem malo pogledala). Zdelo se mi je zabavn in ker mi je res dolgčas sem se odločila narediti 'igro' ki bi vam lahko povedala pojem sanj...
Torej v komentarje zapišite kaj ste sanjali, eno bistveno stvar in vam pod komentarje 'napovem' oz. povem kaj te sanje pomenijo. Mogoče je to res mogoče se vam prihodnost uresniči, kar koli.
Napišite pod komentarje (pod moj komentar pod vašim komentarom) če je to res ali sem se zmotila:grin::joy:
Upam, da bo čim več odzivov:blush::heart:
Komaj čakam!
Lp, Bad girl :heart:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super 'igra'.
Okej, povedala ti bom moje sanje,ki sem jih imela v nedeljo zvečer pa vse do ponedeljka zjutraj.
Bila sem v bambusovem gozdu ves čas so deževale penice. (sladkorne, marshalow)
Bila sem v krogu samih pand. Jedli smo penice in s pandami smo se igrali igro.
Potem sem pestvala mladičke pand. In potem........
Okej dovolj sem napisala.
Lepo se imej!
Zjutraj napišem kakšne sanje sem imela danes. (če jih bom imela sploh)
Lp, Cool Girl
1
 
BAMBUS simbolično izraža vaša notranja ravnanja.
PENICE: sladkorna penica napoveduje prijeten izlet.
BAMBUSOVA GOŠČAVA - simbolizira vašo duhovno moč
PANDA- izraža veselje in napoveduje preproste življenjske radosti brez bolezni in skrbi
BAMBUSOVA PALICA - dobro in dovolj trdno ste postavili svoje cilje

Takole :D
To sem prebrala v knjigi. Upam da ti je napoved ali kako bi rekla všeč ;)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hmmm.... ne vem kako bi izluščila glavni pomen ampak recimo, da takole: drugi starši, idoli, koledar, slavne osebnosti. drugače pa podrobneje: že kar dolgo (dlje kot eno leto) vsak dan sanjam iste sanje. vidim sebe, na televiziji gledam novice, kjer Daniel Radcliffe in Emma Watson povesta, da sta pred enajstimi leti imela hčerko, ki sta jo dala v posvojitev ampak sta rekla, da jo bosta med njenim desetim in trinajstim letom poiskala, da bo lahko po njeni izbiri živela z njima. čez nekaj dni zopet gledam sebe, sem v naši kuhinji, ko nekdo pozvoni. vidim naš koledar z označenim datumom ampak ne vem kateri je. ko odprem vrata vidim policistko, ki me odpelje ne postajo. tam sta Emma in Daniel, ki povesta, da sem njuna hčerka.
tako.
1
 
Waw, te sanje so kot zgodba haha. No tukaj je napoved:

STARŠI (kateri koli, ker ni pisalo): simbolizirajo varnost, ki si jo želite ali potrebujete, napovedujejo mirno prihodnost, izražajo moške in ženske strani vaše osebnosti ali pa se v resnici ne strinjajo z vašim vedenjem.
ČE STE VI POSVOJENI - saje zagotavljajo preudarno prihodnost
IDOL: simbolizira tvojo predanost in domišljijo
KOLEDAR je na splošno znanilec zaskrbljenosti zaradi posebnega datuma, ki se je pojavil v sanjah, še posebej, če so preostali dnevi dnevi zabrisani in nečitljivi. Simbolizira čas, »smrt« ali preporod, ki se nanaša na nerazumljiv red in potek nekih dogodkov. Morda pomeni časovno lestvico ali postavlja okvir za druge dogodke in akcije.
PREROŠKI POMEN KOLEDARJA - v sanjah obljublja ljubezen, zvestobo, stalnost
ČE VIDITE NA KOLEDARJU DOLOČEN DATUM - stanje na koledarju simbolizira resnični dogodek tistega dne, zato se vprašajte kaj vam dogodek pomeni

Tako. Ja za tvoje sanje sem našla kar dosti ;)
Upam da ti je všeč :D
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ojla.
Midve ponavadi sanjava isto.

Smo na ladji in iscemo zaklad. Starsev ni poleg. Pridemo do stene. Po njej splezemo in pridemo v temacen gozd. Tam sta dva mostova. Ena gre po enem. Tam je cuvaj prijazen velikan. Na drugem pa je hudoben. Druga je sla mimo ta zlobnega. Ta jo je pa pahnil v prepad. Umrla je.
1
 
LADJA je povezana s popotovanjem in z željo po odhodu nekam daleč, v končni fazi celo čez meje življenja samega. Danes je ladja prevozno sredstvo, ki se uporablja za žive ljudi, včasih je pomenila most do onostranstva, plovilo, na katerem se je duša umrlega pripeljala čez vode pozabe, da bi prešla v naslednjo dimenzijo. V sanjah simbolizira moč in varnost duševnega potovanja z različnimi »etapami«, kar se veže na vzpon na duševnem področju (tudi življenje je nevarna plovba na valovih vaših čustev).
ZAKLAD v sanjah simbolizira moralne ali duhovne narave, do katerih ste prišli po napornem iskanju. V sanjah izraža spoznanje in nesmrtnost.
Predstavlja tudi nagrado po iniciacijskem boju z zmajem, ki ga brani: znanje, bistvo iskanja, to, kar vam je najdražje in najljubše.
GOZD je zgovoren simbol nezavednega in njegovih skritih vzgibov in simbolizira središče življenja. V sanjah izraža vaš skrivnostni notranji jaz, ki vas žene iz ene pustolovščine v drugo, s svojo zalogo svežine, vode in toplote pa vaša podzavest kliče varnost in si želi obnovitve.
Most simbolizira prehodno obdobje med notranjimi stanji in konfliktnimi željami in nevarnost tega prehoda ali prehod v novo življenjsko obdobje. Če ste dovolj pozorni, prehod lahko nakazuje rešitev konfliktne situacije, kajti nevarnost je treba premagati in narediti odločilni korak (ta odločitev vas lahko uniči ali reši, zato dobro premislite).V sanjah izraža tudi tesno vez med dvema človekoma ali obnovitev nekdaj dobrega razmerja. Morda poskušate spraviti skupaj dva dela svojega življenja ali premostiti prepad. Kaj je na drugi strani mostu? Bi morali iti čezenj?
Most se lahko nanaša tudi na tesno čustveno povezavo z osebo, ki nam je blizu, ali pa se nanša na povezovanje delov lastne osebnosti.

Tako! Vem veliko je za povedat o sanjah in vidim, da imate pilovci kar zelo razburljive sanje!
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ok, pa dajmo:
bila sem pri babici, ubistvu na njenem dvorišču, bila sem na tanki češnji, kjer sma z mojo BFF gradili drevesno hiško, drevo se začne majat, jaz skočim dol, drevo se podre.
Upam da to pomeni da dobim drevesno hiško, in ne da ko bom naslednjič plezala na drevo, se bo podrlo.
Lp, Hermiona 17
1
 
BABICA- predstavlja čustveno življenje in izraža življenjske moči; uredite vse, kar vas mori.
ČEŠNJA simbolizira čustvenost in ljubezen. Izraža se v prebujeni ljubezni.
ČEŠNJE NA DREVESU - obetajo uresničitev ciljev
ČE NABIRATE ČEŠNJE - sanje obljubljajo veselje, dobre novice, rojstvo; pridobili boste nova prijateljstva ali utrdili obstoječa
ČE JESTE ČEŠNJE - trdno zdravje in sreča v ljubezni
DREVO ČEŠNJE - napoveduje srečno življenje v dvoje
TANJKO SUHO DREVO - napoveduje škodo, neuspeh, nepričakovane izgube; sanje izražajo pešanje življenjskih moči, žalost, tesnobo, stisko, nesrečo ali izgubo na poslovnem področju
ČE NANJ PLEZATE - sanje so znamenje časti, izboljševanja trenutnega položaja; napovedujejo uresničitev načrtov, višji položaj ali ugledno mesto, pa tudi čast, uspeh, čeprav z nekaj tveganja, srečo, dobre novice
ČE SE DREVO PODRE - impotenca, nezmožnost upiranja, pomanjkanje trdnosti
PRIJATELJICA je prispodoba za vas, da bi lahko bolj objektivno videli, kako se obnašate.

Ojla!
Upam da ti je to všeč. Za tvoje sanje sem si še posebej prebrala par stvari v knjigi! ZELO so zanimive in ti marsikaj lahko povejo ;)
Če želite lahko nakoncu igre povem kaj sem jaz sanjala... Vas zanima?
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jaz sem sanjala, da sem bila pri svoji prijateljici (BFF), ki je imela psičko. Ta psička je začela res zelo glasno lajat in se ni ustavila. Potem sem ji jaz naenkrat samo rekla "tiho" in dvignila prst pred njo in psička je utihnila, sedela pred mano in me gledala.
Ampak ja. Moje sanje so... malo čudne
1
 
PRIJATELJICA je prispodoba za vas, da bi lahko bolj objektivno videli, kako se obnašate.
PES je dober tovariš, lahko pa je lovec ali čuvaj. V sanjah simbolizira neobvladljive zahteve in označuje nemirno vest. Izraža tudi vašo intuitivno, animalično plat in rešuje tisto, kar je za vas pomembno.
Pes predstavlja tudi priučene miselne vzorce na zavestni ravni in nagonske reakcije na podzavestni ravni.
Pes simbolizira lojalnost in predanost. Lahko predstavlja tudi novo razviti del vaše sebnosti, ki je bolj zaupljiv, samozavesten in potencialno tudi bolj agresiven. Mooče je to tudi cilj, ki ste ga želeli doseči.
ČE PES LAJA- je znamenje sramotnega dejanja, izdaje, sovražnosti, vročine; sanje pomenijo vašo potrebo po varnosti ali opozarjajo na nevarnost, napovedujejo žalostne novice, obrekovanje ali težave; neobremenjeno prisluhnite nasvet prijateljev; možnost dobljene pravde na sodišču
ČE PSA UTIŠATE - simbolizira vašo usmerjenost k cilju; pri tem bodite pozorni na občutek, kakšna čustva vam vzbudi – morda se vam nikamor ne mudi, (stik z naravo), saj boste k tem občutjem v prihodnosti stremeli in jih tudi potrebovali
PREROŠKI POMEN PSA - kakovost napovedi se razlikuje glede na to, ali pes, ki se je pojavil v sanjah, pripada sanjajočemu ali tujcu; v prvem primeru je znamenje poguma, naklonjenosti, zvestobe, v drugem pa nevarnih sovražnikov, ki obkrožajo sanjajočega

Tako. To je to kar sem našla. Sanje so zelo zanimive! Upam, da ti je napoved všeč ;)
Lp, Bad girl
 
Kul. Zelo zanimivo!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hey!
Zelo dobra ideja.
***
Jaz sem sanjala, da sem bila v vulkanu, tam sem spoznala nekakšno ognjeno prijateljico. Skupaj sva si ogledali filem, potem sva šli po lavi plavati z ognjem in potem mi je ona predstavila še eno ognjeno prijateljico, potem smo se tako skupaj družile:sweat_smile: (mogoče je malo smešno)
***
Zelo dobra ideja!:blush::innocent::heart_eyes:
1
 
VULKAN simbolizira lastnosti, ki bi se jih morali otresti, da bi bili uspešnejši. Ali pravkar sedite na vulkanu? Lahko, da bi se bolje počutili, če bi eksplodirali in sprostili vse, kar se je v vas nakopičilo. Če se zadržujete, si bolj škodite, kot koristite.
Starodavna ljudstva so menila, da so vulkani vrata v podzemlje. Gre za uničevalno silo ogja in plodnost lave.
LAVA – predstavlja ognjena čustva
FILM morda predstavlja poskus, s pomočjo katerega gledate na podrobnosti bolj od daleč, "na platnu", ne pa kot del vaših osebnih izkušenj.
ČE GLEDATE FILM - pomen je odvisen od vsebine in celotnih sanj, nanaša pa se na vaše zamisli, načrte in želje
PRIJATELJICA je prispodoba za vas, da bi lahko bolj objektivno videli, kako se obnašate

Tako. To je vse kar sem našla. So pa zelo zabavne sanje :D
Upam, da ti je moja napoved všeč ;)
Lp, Bad girl <3
 
Seveda mi je všeč! :-)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Moje najpogostejše sanje so, da lahko letim. V sanjah me prav tako dostikrat nekdo ali nekaj preganja, ampak jaz skoraj nikoli ne morem teči, če razumeš. Namesto, da bi zbežala (pred čutaštvom kot je stolček, ki se premika sam od sebe, psihopatski sošolec ali pa kak lik iz risanke) se premikam v počasnem posnetku, namesto, da kričim, pa iz mojega grla ne pride nič, oz. se začnem dušiti. Večkrat tudi sanjam, da sanjam ali pa še enkrat sanjam in potem se kar zbijam in zbujam, pa se sploh ne morem zbuditi. To so sanje za katere boš pomoje najlažje nasla pomen :joy:
1
 
Hoj! Ti maš TAKKK full podobne sanje kakor jaz le, da jaz v svojih vedno umrem in je vedno isti konec :( Ja glupa sem hahaha. Torej k tvojim sanjam:
LETENJE v sanjah simbolizira željo po iskanju notranje skladnosti in preseganju konfliktov. Simbolizira tudi metaforo za svobodo in svobodomiselne misli. Letenje prinaša občutek vznesenosti in sproščenosti, zato v sanjah kaže na potrebo, da ponovno pretehtate čustveno plat svojega življenja. Takšne so sanje živčnih ljudi, ki le stežka uresničijo svoje želje in se ne dvigujejo, ker simbolično izražajo nemoč letenja. Močnejša kot je želja po letenju, bolj se ta nemoč spreminja v tesnobo in nečimrnost, ki jo povzroča in se oblikuje v občutek krivde. Podoba letenja je idealen nadomestek za akcijo, ki bi jo bilo treba izpolniti. Človek je ali ne zna ali ne more ali noče izpolniti, zato zahteva od sanj, naj jo uresničijo. Z letenjem v sanjah se lahko lahko osvobodite ali oddaljite od vseh obremenjujočih problemov in težav, ki jih zadržujete "na tleh". Ponavljajoče sanj so letenju so dovolj trden razlog, zaradi katerega bi morali poiskati nove načine zapolnitve svojega življenja in nove interese.

PREGANJANJE izraža strah in občutek negotovosti pred situacijami v vsakdanjem življenju, v katerih po svojem prepričanju ne morete zmagati. Lahko gre tudi za občutek krivde ali za neko situacijo, kjer niste najbolj preudarno ravnali, pa morate zdaj na nek način to poravnati. Sanje napovedujejo spremembe v zasebnem življenju. Oseba ali "tisto", kar vas preganja, predstavlja neko osebo iz vašega resničnega življenja, vaš problem ali pa del samega sebe, od katerega bi radi pobegnili.
MORA se ponavadi pojavi, ko se nam kaj zalomi. "Zgodijo" se kot simbolično sporočilo, ki nam pomaga poiskati nove načine obnašanja v neprijetnih situacijah. Njihova naloga je, da nas "prebudijo" in da uvidimo, kaj gre narobe, saj smo v predhodnih, manj izrazitih sanjah opozorilne znake spregledali.

PONAVLJAJOČE so podobne mori, saj nam razkrijejo skrite tesnobe in strahove. Pokažejo nam, kje se ponavljamo, kako se v določenih situacijah znajdemo, kje smo nemočni, da bi karkoli izboljšali. Drezajo nas, da se zavemo svojih vedenjskih vzorcev in poiščemo druge, učinkovitejše in primernejše načine obnašanja in razmišljanja. Če doživljamo tovrstne sanje, natančno razmislimo, kaj se nam je dogajalo v dneh pred sanjami. Poskusimo potegniti vzporednico s podobnimi dogodki, občutki, odnosi ali pogovori.

Tako. Upam, da ti je všeč. Imava zelo podobne sanje ;)
Lp, Bad girl
 
Hah, super!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wooow, kako supercaa!!
Ok, my dreams last thursday:

~Sanjala sem, da sem bila noseča.
Bila sem nekje v dolgi hiši, kot stična je bilo.
Hodila sem po hodnikih in ljudje so mi čestitali.~

Pač ja noseča sem bila. To je vse.

PROOOSIMM NAREDI VEČ DELOV TEGA! PROSIM!!
Moj predlog:
Vsak teden narediš nov del, da lahko povemo sanje tega tedna in jih razložiš.
Proooosiiiiimmmmm!!:pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray:

:gift_heart::sparkling_heart::heart_decoration:

lp,
B#13:hamster::hamster::heart:
2
 
NOSEČNOST v sanjah je včasih dobesedna - morda ste noseči. Sicer pa ženskam simbolizira izpolnjene želje, moškim prinaša denar, premoženje ali ljubečo žensko. Nosečnost se izraža v duševnem preporodu, ki vam prinaša srečo, saj otrok pod srcem predstavlja lastno vizijo o vašem življenju in osebnem razvoju. Izraža tudi ustvarjalnost in nov začetek, v prenesenem pomenu nosite neko zamisel, načrt ali projekt, ki bo nemara obrodil sadove. Lahko tudi kaže željo po vrnitvi v varno zavetje.
Nosečnost pomeni velik potencial, da se rodi nekaj novega.
PREROŠKI POMEN NOSEČNOSTI - nosečnica je znamenje obilja
NOSEČNOST V PRIJETNIH SANJAH - napoveduje veselje
HODNIK v sanjah predstavlja vaša pričakovanja in nakazuje vašo prihodnost, morda tudi postajo na vaši življenjski poti in nebogljenost, ker ne najdete izhoda iz težkega položaja. Od česa se oddaljujete in kam greste?
DOLG HODNIK - izraža pot proti neznanemu cilju; poskušajte se otresti preozkega mnenja in premagajte duševno stisko
ČE PO HODNIKU HODITE - simbolično predstavlja prehod iz žalostnega obdobja, dvig na višjo duhovno raven, ko sprejemate življenjska dejstva in jih spremenite v neke vrste modrost; predstavlja prehod v novo obdobje, kar pomeni čudovito priložnost, da opustite stare načine in najdete novo, boljšo pot zase, na ta način pa pustite življenju, da vas malce preseneti
HIŠA pomeni prostor, kamor se zatečete pred zunanjim svetom, da bi živeli svoje notranje življenje. V sanjah simbolizira vašo osebnost oziroma pojasnjuje vaše notranje in zunanje razpoloženje, hkrati pa opozarja kaj morate obnoviti. Oblika hiše in mesto, kjer se nahaja, izraža vaš notranji "jaz", zato upoštevajte tudi pokrajino, kjer hiša stoji, dogajanje okoli nje in pohištvo v njej. Vse, kar je v hiši, je del vas v duševnem, čustvenem ali duhovnem pomenu. Čim lepše so sanje in čim lepša je hiša, lepša je vaša notranjost.
Simbolni pomen hiše zajema poleg maternice celotno telo s povezavami streha - glava, okna - oči, vrata - usta...

Tako! Upam da ti je všeč ;)
Če ti je res tako všeč pa lahko naredim to vsak teden :D
Meni je res dolgčas haha tako da lahko naredim to vsak teden ;) (če želite še lahko sama napišem svoje sanje in povem akj pomenijo)
Lp, Bad girl
 
Hvala za prerokbooo!!😍
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super ideja!:grinning:
Jaz sem sanjala, da sva se z mojim bratrancem peljala s kolesi okoli celega sveta. Ustavila sva se v neki restavraciji, kjer je sedel en moj sošolec, ki je jedel burek. Usedla sva se zraven njega in pol mi je na glavo padel sladoled.
Ok, to so bile moje sanje. Jaz mam tud doma eno knjigo o sanjah, ki podobno kot ti razložijo, kaj sanjaš. Lahko še ti napišeš, kaj si sanjala?
Lp, SNOOPY
1
 
KOLO simbolizira časovni krog življenja oz. cikluse ponovnih začetkov in predstavlja duhovna stanja. Ciklus rojstvo-smrt-vnovično rojstvo, ki mu je podrejena duša zaradi svojega ravnanja (karma) se v sanjah navezuje na obnavljanje, premikanje in osvobajanje (poveži s krogom). Slednje jo vsakokrat prisili, da se vrne na svet, da bi polačala svoje dolgove ali da bi poplačala svojo dobroto z dobrinami in srečo. To je kolo zakona in končno je simbol tudi povezan z neprestanim gibanjem, z nečim , kar svojo pot venomer nadaljuje, ko jo začne; tudi v psihološkem smislu je znamenje dinamičnega načela, ki nas vodi na muhast način, pri katerem smo enkrat zgoraj, drugič spodaj.
PREROŠKI POMEN KOLESA - izročilo vidi v kolesu dediščine in potovanja
ČE SE PELJETE NA KOLESU Z ENO OSEBO - sanje izražajo brezskrbno in vedro vožnjo skozi življenje
RESTAVRACIJA simbolično izraža opozorilo, da čimprej odstranite svojo duševno stisko. Preveč strogi ste do sebe.
SLADOLED in njegova hladnost ustrezata čutnosti ali ljubkosti. Predstavlja trenutke užitke, ki jih ponuja življenje. Lizanje sladoleda simbolizira »odtalitev čustev«, in prost pretok psihične energije.

Tako :D to je vse, kar sem našla ;)
Ja svoje sanje vam lahko povem v novi objavi pod mojim komentarjem pod mojo objavo ;)
Hvala, Lp!
 
Hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Res si se dobro spomnila!
Sanjala sem, da sem pozabila narediti za cel teden nalog za šolo. Kaj naj to pomeni?
Lp
1
 
Aja pa še, če veš kaj pomeni, da v sanjah nikoli ne morem hitro teči vendno gren zelot počasi?
 
NALOGA v sanjah simbolično izraža življenjsko nalogo, ki jo morate izpolniti. Podzavest vam namiguje, da se morate stvari lotiti podjetneje.
ČE NE REŠITE NALOGE - naleteli boste na težak problem

Tvoje vprašanje: V sanjah velikokrat izgleda, da tečeš počasi. Če gledaš skozi svoje oči in tečeš v sanjah bo izgledalo vse počasi. A so tudi izjeme, ki lahko tečejo hitro a nastane velik pritisk v glavi. To se velikokrat dogaja v morah.

Tako. Upam, da ti je všeč in hvala za tvoj komentar :D
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ojla. Sanjala sem, da sem šla na rojstni dan moje najboljše prijateljice, s katero sva včasih skupaj trenirali zdaj pa ne več. Mislim, da je bilo v sanjah nekaj z banano (dala sem ji banano, i guees?).
Hvala, če mi odgovoriš. ker me res zanima kaj to pomeni.
:sparkles:
1
 
ROJSTNI DAN
V PRIJETNIH SANJAH - obeta srečo
PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE - napoveduje nepričakovano veselje
ČE PROSLAVLJATE ROJSTNI DAN Z LJUBLJENO OSEBO - tudi soljudem privoščite uspeh
BANANA ima erotični pomen. Predstavlja neizpolnjene spolne fantazije. Kvaliteta sadeža izraža seksualno zrelost in zmožnost, prinaša dobre novice, srečo in uspeh pri delu.

Ojj!
Upam, da ti je pomagalo to, da sedaj veš recimo malo več o svojih sanjah :D
Hvala<3<3
Lp, Bad girl
 
hvala ti!
za banano pa...LOL, kakšen čuden pomen!!
 
Ane:joy::joy::joy:
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Igralnica


Objava:

UGANI 8. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 4
 
3
Objava:

Najdi pesem 7. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 2
 
2
Objava:

Hrana🐺 1. del

Ogledov: 72 Odgovorov: 13
 
5
Objava:

Ugotovi 1. del

Ogledov: 49 Odgovorov: 7
 
2
Objava:

Naj zvezdnik:) 3. del

Ogledov: 69 Odgovorov: 18
 
2
Objava:

Ugani stvar 2. del

Ogledov: 54 Odgovorov: 17
 
1
Objava:

UGANI 7. del

Ogledov: 45 Odgovorov: 5
 
2
Objava:

pesmica 6. del

Ogledov: 43 Odgovorov: 2
 
0
občutljivka13 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

slabost zvečer, ni mi dobro po hrani

Zdravo, prosim preberite moj problem
Jaz imam večerjo npr. ob 18.00 in gledam tv npr. ob 21.00 in ko se odpravljam spat mi je slabo in mi gre na bruhanje in ne vem zakaj. Pogostokrat mi je slabo po hrani in me boli trebuh, riga se mi po hrani in res ne vem kaj je narobe:sob:odkar imam nekako boleče menstruacije imam jo že od prejšnega leta in boleče so se mi začele pojavljati letos in res ne vem mislim, da je od takrat ko imam boleče menstruacije mi je slabo in me trebuh boli in bolj občutljivega imam.
Še en problem glede menstruacije.
Ko imam menstruacijo mi je slabo še posebaj zvečer. Ne dolgo nazaj ko sem imela menstruacijo sem zvečer gledala tv vse je bilo ok in naenkrat mi je postalo slabo vsaki pet minut mi je šlo na bruhanje in iz ležečega položaja sem se morala dati v sedečega, tresla sem se zaradi slabega počutja in prejšno leto sem od menstruacije bruhala tko celo noč in res ne vem zakaj mi je od menstruacije tako slabo. Imam protibolečinske tabletke ampak mi mama ne pusti, da jih jemljem.
Kako naj oblažim slabost med mestruacijo?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj ti je na Pilovi spletni strani najbolj všeč?
Forumi.
(190)
Klepetalnica.
(104)
Svetovalnica.
(151)
Pilov hodnik in Moj kotiček.
(151)
Branje člankov.
(30)
Razvedrilo.
(57)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Čilli (neprijavljena) je odgovoril/a na
Hello! Jaz sem Nika Weasley (ime si bom ...
 

Kally je odgovoril/a na
Kally ja, itak! :heart_eyes: 11 myb Gloria ...
 

robloxmanca je odgovoril/a na
zajček :rabbit::rabbit:
 

Doglover je odgovoril/a na
Js sm rekla mami da imajo vse moje sošolke ...
 

67455 je odgovoril/a na
oooo lepo imas talent
 

Book girl 📚 je odgovoril/a na
Živjo, zelo lepo rišeš. Velik talent imaš. ...
 

Lizika 1# je odgovoril/a na
Zdravo! Jaz bi rada, ampak imam le 11 let ...
 

🥞PALAČINKA🥞 je odgovoril/a na
Ouuu, lepo. :blush: Naj uganem, jabolko ...
 

Book girl 📚 je odgovoril/a na
Pozdravljeni ! Zanima me ali bi lahko postala ...
 

Lizika 1# je odgovoril/a na
Da bi se lahko iz istega meila naredila dva ...
 

#RADAPOMAGAM je odgovoril/a na
zajček:rabbit2:
 

Lover of books je odgovoril/a na
Happy life
 

Lover of books je odgovoril/a na
Hmm... TV!
 

Lover of books je odgovoril/a na
Klapavica! Prosim če še mene obveščaš. Lp