snofi
Naslednji Pil izide 7. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Igralnica: POMEN SANJ 2. del

POMEN SANJ 2. del

15
Ojla!
Sem videla, da vam je bila moja igra všeč.
Zato bom naredila 2. del.
Napišite sanje, ki ste jih sanjali recimo včeraj ali danes...
Nekdo je pa tudi napisal če vam povem svoje sanje.... Jih bom napisala pod objavo v komentar, da bo bolj pregledno ;)
Vaše sanje so mi zelo všeč in mi je tudi prijetno 'prerokovat':joy: (ne vem kako gi se izrazila)
Hvala vam za tako lepe komentarje v prejšnji igri!
Če želite lahko naredim prt. 3.:grin:
Lp, Bad girl
(ko ma rada cigle:heart_eyes:)
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Torej...
Sanjala sem. (imela sem more, ki se že kar nekaj časa ponavljajo...)

Bila sem v temnem gozdu s tri letno deklico, ki je nisem poznala... Na enkrat je začela kričati in kazati s prstom v grmovje.
Obrnila sem se k njej, da bi jo pred nečim obvarovala čeprav nisem vedela kaj je narobe. Punčka se začne jokati in mi pravi: mami beži, mami beži
Potem iz grmovja skoči črn volk in me odrine stran od punčke.
Zaslišim jok in vidim črnega volka, ki teče proti meni. Zaženem se naprej in tečem. Na enkrat opazim konec kozda. Stečem do tja a tam je morje in stojim na robu pečine. Obrnem se nazaj in tam je bil volk in zraven njega punčka.
Kričala je: NE MAMI NE
Jaz sem pa stopila nazaj in padla s pečine na skale ob morju. Potem sem se zbudila.

Ta mora se mi kar naprej in naprej ponavljaja....
No upam, da so vaše sanje kaj boljše :D
Me prav zanima kaj ste sanjali danes:stuck_out_tongue_closed_eyes:
Lp, Bad girl
4
 
Uhhh... Ti pa imaš nore sanje!
 
Hudoo!😅
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ahahahahaha! Bad girl! Res me vedno nasmeješ! Sanjala sem....
Bila sem na travniku sončnic in tam igrala violino, se igrala z metulji in tako sem preživela cel dan! Bilo je zelo zabavno!

Veš kaj? Spremenila te bom v Good girl. (Hecam se:joy:) Ali pa mohoče Lol girl (tudi to je hec)
Lepo se imej!
1
 
In... Seveda naredi part 3!
 
TRAVNIK se je včasih povezoval z otožnim občutjem, mogoče zaradi povezave s travniki onostranstva, na katerem rastejo rože pozabljenja.
PREROŠKI POMEN TRAVNIKA - v sanjah je znamenje sreče, pa čeprav le za tiste, ki imajo partnerja; drugim napoveduje finančne težave; po drugih virih so sanje pozitivne tudi za dselavce in pastirje ter negativne za vse druge
ČE HODITE PO TRAVNIKU V PRIJETNIH SANJAH - sanje so dobrega pomena; našli boste najkrajšo pot do uspeha
ČE NA NJEM POSEDATE - prijetno in urejeno družinsko življenje imate
CVETOČ TRAVNIK - življenje se vam trenutno kaže z lepe strani
SONČNICA je vedno prisiljena v to, da glavo obrača za bogom, v katerega je bila noro zaljubljena, a jo je je on zapustil zaradi tekmice.
V sanjah simbolizira nesmrtnost, nezaupljivost ali uspeh, zaradi katerega boste na druge gledali zviška.
METULJ je simbol lahkotnosti in nestanovitnosti, krhkosti in minljive lepote. V sanjah izraža globoko hrepenenje po neomejeni prostosti. Ker se njegova lepota razvije iz nečesa grdega, sanje vzpodbujajo, da spremenite svoje življenje na bolje.
Metulj je simbol lahke in nestalne ženske, a tudi obnavljanja, metamorfoze, breztelesnosti, pri Grkih tudi duše.
METULJ KOT PREROŠKI POMEN- nestalne ljubezni, bežeči posli, zapuščanje zvestih prijateljev
ČE METULJA VIDITE V PRIJETNIH SANJAH - sanje napovedujejo nove ideje, uspeh in zadovoljstvo, pa tudi konec kakšne stare razvade
VIOLINA- Violina simbolično odkriva žensko erotično izžarevanje in poželenje, ko koprnite po srečni združitvi ali predstavlja brezčutno neodgovornost.
ČE VI IGRATE NA VIOLINO - sanje so znamenje napornih poslov; napovedujejo izgubo naklonjenosti in namigujejo na hrepenenje po nedosegljivem; s potrpljenjem in vztrajnostjo boste dosegli, kar si želite

Ojj!
Upam, da ti je všeč :D
Hvala nasmejala si me do ušes hahaha! Lepo bodi <3
Lp, Bad girl
 
Hvala za razlago! ZELO, ZELO LEPO! Super si
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
danes se mi je sanjalo:
Da sem piratka s Karibov. In plujem na ladji z kapitanom Jackom Sparrowom, Elizabeth Swann, Will Turner,... Naenkrat pa se je naša ladja dvignila in spodaj je stal Hagrid. Odpeljal me je v svojo kočo in tam sem videla Harrya, Rona in Hermiono. Tam smo se nekaj pogovarjali....in potem sem se zbudila
1
 
PIRAT - simbolizira dušo, zmago, vzpon in preporod, ponazarja pa tudi eksotično življenje in bogato samo-razvajanje.
LADJA je povezana s popotovanjem in z željo po odhodu nekam daleč, v končni fazi celo čez meje življenja samega. Danes je ladja prevozno sredstvo, ki se uporablja za žive ljudi, včasih je pomenila most do onostranstva, plovilo, na katerem se je duša umrlega pripeljala čez vode pozabe, da bi prešla v naslednjo dimenzijo. V sanjah simbolizira moč in varnost duševnega potovanja z različnimi »etapami«, kar se veže na vzpon na duševnem področju (tudi življenje je nevarna plovba na valovih vaših čustev).
KOČA- se ezoterično enači s samoto, nestalnostjo in revščino, saj simbolizira stopicanje na določenem področju, ko nikakor ne pridete na zeleno vejo. Predstavlja nestanovitno in krhko osebo, ki ji ustreza razmišljanje v samoti in se navezuje na določeno telesno in zemeljsko eksistenco. Podzavest vas opozarja, da se ne smete vedno umakniti, ampak morate tudi sami kaj ukreniti, da si pomagate iz stiske. Potrpite, tudi za vas prihajajo boljši časi.

Evo! Upam, da ti je bilo všeč :D
Hvalaa<333
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Sanjala sem....
Bila sem v gozdu z najboljšo prijateljico na pikniku. Smejali sva se in čez trenutek je izginila. Iz velikega drevesa je skočila neka zver in me je hotela napasti. Začela sem bežati in potem sem se spotaknila in zaprla oči. Ko sem oči zopet odprla sem ugotovila, da sem na pegasu in letimo. Peljal me je visoko v oblake do izvira mavrice in tam so delali mavričin sladoled.

To je bilo to. In ja seveda naredi part 3.
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
GOZD je zgovoren simbol nezavednega in njegovih skritih vzgibov in simbolizira središče življenja. V sanjah izraža vaš skrivnostni notranji jaz, ki vas žene iz ene pustolovščine v drugo, s svojo zalogo svežine, vode in toplote pa vaša podzavest kliče varnost in si želi obnovitve.
SMEH - Smeh je glas veselja ali olajšanja. V sanjah izraža nasmeh vaše duše, ker ste iz nekega položaja našli izhod.
POŠAST (mišljeno je tudi kot zver) - v sanjah predstavlja najgloblje in najbolj skrite dele vaše duše, skrbno prikrite, ko ste budni, simbolizira čuvanje materialnega, biološkega ali duhovnega zaklada. Lahko predstavlja prikrito ostudno obliko potlačenih nagibov, ki vas napolnjujejo z gnusom. Ko tem pobudam dajete pošastno, namesto človeške podobe, se morda izogibate osebni odgovornosti zanje. Skušajte jih proučiti in jih varno shranite v svojo notranjost. Lahko simbolizira tudi najtežji problem, s katerim se spopadate, kadar ste budni. Ponazarja tudi preveč poudarjene strasti, neukročene spolne nagone, pa tudi nakopičeno duševno energijo, izraža notranje strahove, strah pred neznanim jazom, ki ga čutite v zanikani in zavrženi resničnosti in v vračanju potlačenega.
KONJ istočasno prinaša smrt in življenje, je nepogrešljiva žival bojevnikov in bogov, povezuje se z očiščevalnim ognjem, ki je lahko tudi uničevalen. V sanjah oznanja nove čase in simbolizira vaša podzavestna psihična dogajanja, ki se nanašajo na življenjske sile v celoti. V vaši podzavesti se pojavlja kot glasnik smrti ali uničenja osebnosti kot tudi ponovnega rojstva ali preporoda, izraža se v prispodobi neukročenega ali harmoničnega nagona in predstavlja čarobno stran intuitivne sposobnosti vaše inteligence. Simbolizira tudi moč, spolno moč, obvladovanje želja in nagonov, modrost, plemenitost in razum. Pomeni tudi disciplino in oblikovano nagonsko stran, ki vas bo pripeljala do oblikovanih ciljev. Glede na vrsto so lahko konji težke tovorne živali ali pa urni sli. Lahko simbolizirajo nadzorovano moč ali pa opozarjajo, da vam je življenje ušlo iz rok.
Konj ima zapleteno in večplastno simboliko: konj kot vojna - uničenje - smrt, konj kot moč - plodnost - kraljevskost.
Konj je simbol življenjske energije, telesne moči, včasih tudi delovnega poleta.
(nisem našla pegasa)

Ojla1
Upam, da ti je bilo všeč ;)
Hvala tii!!<33
Lp, Bad girl
 
Hvala za pomen sanj oz. 'prerokbo'.
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Help me! Js sm enkrat sanjala,...
Naša telovadnica se je spremenila v bazen in učiteljica iz prvega razreda je bila reševalka iz vode. Nenadoma je prišel zmaj iz Bi se gnetli na tej metli in me začel lovit. Pol me je zgrabil za roke in potegnil pod vodo kjer sem lahko dihala. In jaz sem se iztrgala in zbežala.

potem imam še nekaj sanj ampak ne vem če naj jih napišem pač če so ene sanje omejitev.
1
 
BAZEN - rešili se boste skrbi, s tem pa tudi slabe vesti;
ZMAJ (žival) je simbol zla in demonskih nagnjenj. Napoveduje nepredvidene težave, ostra nesoglasja in hude prelome, ki se jim ne boste mogli izognit, ampak se boste morali z njimi spoprijeti. Ker je povezan z ognjem, lahko predstavlja tudi strast.
Zmaj je še veliko več: je varuh praga, nagona, prvobitni sovražnik; je varuh zakladov z budnimi očmi, ki imajo čudežno moč; je simbol zveze med nebom in zemljo, uničevalec ali ploden darovalec dežja v vlogi, ki ga povezuje z vodami, z ženskostjo, s podzemnim svetom.
VODA je glavni simbol nezavednega, v katerem najdete izvir ustvarjalne energije ali raziskujete globine svoje domišljije. Predstavlja vaša čustva, ki se zrcalijo na površju. Simbolizira vodo življenja, ki je povezana z duhovnostjo, rojstvom in ponovnim rojstvom, življenjsko tekočino, ki oplaja, zrcali vaše psihično stanje, nezavedno ozadje in nakazuje vašo prihodnost, izraža čustvenost, iracionalnost in nestanovitnost. Predstavlja vir življenja, je sredstvo očiščenja, središče preporoda ali obnavljanja in simbolizira resnico, svežino, jasnost, sladkost, s tem pa vzpodbuja k večji domiselnosti in izvirnim idejam.

Hii!
Valda lahko napišeš več sanj ;)
Če rabiš še kaj mi lahko napišeš pod komentarje.
Hvala<33
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
sanjala sem, da smo šli nekam (ne vem kam) in da so bili tam tudi gasilski avtomobili. jaz in moja družina smo bili tam in smo nekaj gledali. potem pa je oči rekel, da gre neki pokazat in je mami rekla, da ne sme it, pa je oči reku, da bo še vse uredu. pol je šel v gasilski avto in plezal po lestvi, zelooooo visoki lestvi ki je bila iz 4 delov. potem, pa ko je prišel do vrha, se je en del lestve malce zlomil in se je začelo majat in pol je oči padel dol iz (nevem kok) 100 metrov in pol sem se tbudila čisto objokana. Aja, PS: gor je šel, da bi nam slikal razgled in meni za RD slikal nas, ki smo bile spodaj na klopci...in bil je tudi moj rojstni dan v sanjah.

Te sanje so se mi že večkrat ponovile. LP


Vem, da sem ful čudn use napisala.... hahaha...LP
1
 
LESTEV se trdno oprijemlje navpičnosti in je tako znamenje povzdigovanja ali nazadovanja, glede na to, zakaj jo uporabljamo: za dviganje ali spuščanje. V sanjah simbolizira vrednotenje in dvosmerno komunikacijsko pot. V sanjah se izraža se kot namišljena podpora postopnega duhovnega vzpona (postopen napredek, korak za korakom na določenem področju) ali padanja (pomembno je vedeti na kaj se naslanja in v kakšnem okolju in okoliščinah se pojavlja), včasih predstavlja tudi rešilni pripomoček, da se rešite pred požarom ali poplavo.
PREROŠKI POMEN LESTVE - na splošno pomeni veselje, dobiček, izboljšavo eksistence
ČE KDO PADE IZ LESTVE - sanje so enakovredne izgubi sreče, tveganju, propadu; izražajo obup in malodušje
ČE JE VAŠ ROJSTNI DAN - sanje napovedujejo dolgo življenje

Tako :D To je to kar je pisalo ;)
ZELO grozne sanje! Vem kako je ko izgubiš bližnjega :( A verjamem, da se ne bo kaj zgodilo ;)
Mogoče so te sanje kakšno svarilo! Pazi na svoje bližnje :)
Lp, Bad girl
 
Hvala! <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jaz sem sanjala, da sem bila pri sebi doma, apmak smo imela nekakšen bazen in veliko zabavo, potem pa so se sanje kar spremenile in se gledala predpražnik, ki ga še svoj živ dan nisem videla (no, ko sem šla naslednji dam k sošolki, je imela TOČNO TAK predpražnik). Potem sem bila spet na bazenu in v moji glavi se je kar pojavil glas, ki je rekel 'in potem sem zavohala parfum' in potem sem ga RES zavohala. Potem je do mene prišel sošolec, ki mi je bil enkaj časa všeč in me pobljubil. Res je blo čudno
1
 
BAZEN - rešili se boste skrbi, s tem pa tudi slabe vesti; glej še plavanje
ZABAVA - namiguje, da ste v zadnjem času začeli vnašati malo več svetlobe v svoje življenje
PARADIŽNIK - sanje izražajo zadovoljstvo in napovedujejo srečo
PARFUM - Parfum je nežni trenutek, v katerem snovno postane zračno in iz resničnega sveta preide v astralni, angelski svet bistva. Moč, ujeta v kapljico ali majhno stekleničko, je neizmerna: erotična in ezoterična, čutna in čarobna moč dišeče sledi iz najbolj nenavadnih vonjev, rožnih in vzhodnjaških, svežih in zapeljivih... V sanjah govori o nostalgičnih spominih, ki jih prikliče njegov vonj ali simbolizira željo, da bi v življenju bili lepo sprejeti.
ČE VONJATE PAFRUM- je dobroega pomena; sanje izražajo velika pričakovanja in srečne dogodke; glej še dišave in vohanje
POLJUB izvira iz hrepenenja in spominov in je simbol vzajemne duhovne združitve in pripadnosti, znamenje sloge, podreditve, spoštovanja in ljubezni, izraža tudi hrepenenje. Koga poljubljate? Morda pomeni poljub zgolj izpolnitev vaših želja ali uvod v seksualno partnerstvo, po katerem ste dolgo hrepeneli. Morda gre za družabni poljub, poljub vdanosti vladarju ali za judežev poljub?
ČE VAS NEKDO POLJUBI - sanje napovedujejo čast in spoštovanje, prijetno presenečenje, dobre odnose z ljubljeno osebo in preudarnost

Tako! Upam da ti je ta 'prerokba' všeč :D
Zanimive sanje ;)
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Okej moej sanje so povezane z nadaljevanko s katero sem obsedena ampak mi je nerodno povedati katera lol.
Ugalvnem
Moje sanje se zacnejo nekje kar v srednini zato je malo weird ampak who cares.
Bila sem superjunakinja in moj partner in sva bila na nekem orjaškem stadijonu kjer sl bile žice in gumbi in naloge katere sva morala rešiti da sva odprla neno kletko kjer je bil nek predmet ki je zelo pomemben ampak tudi "zlobnež" ga je želel.
No naloge so bile for some reason zelo težke čeprav so izgledale lahke in ja sem jih reševala in zraven so naju s partnerjem napadali. Torej v nadaljeavnki superjunakinja v kateri koži sem bila, ni zaljubljena v svojega parterja on pa vanjo je. No tu se je on vrgel vame da bi me rešil in jaz sem čutila kot da sem zaljubljena vanj kar je bilo super weird.
No potem pa je bila neka naloga kjer je bilo kakih 20 kopij mene ampak so bile kot neke lutke. Ampak ne vem kaj sva morala tam narediti. To je bila zadnja naloga in potem, ne vem kaj df je narobe z mojimi sanjami ampak nisem več gledala nanje kot tista superjunakinja ampak kot nek duh ki ga drugi ne vidijo. In tista superjunakinja je nekam šla in nastavija svojo lutko svojemu parterju in jaz sem vedla da je skrita med lutkami svojimi ampak nism vzedla zakaj df.
No potem me je mami zbudila ker semmela zoom za razredno uro


Aja pa plis ne ugibat kera serija je to ker se for some stupid reason počutim nerodno zaradi tega.

In ja parter v katerega sem bila zaljubljena v sajah je cute.
Ampak nism vanga kr ne obstaja.
Pa tud ce bi.
Ne bi bla.
1
 
SUPER JUNAK - v sanjah je dobrega pomena, saj pomeni dober pristop k reševanju problemov. Napoveduje prijetne trenutke in brezskrbno življenje.
NALOGA v sanjah simbolično izraža življenjsko nalogo, ki jo morate izpolniti. Podzavest vam namiguje, da se morate stvari lotiti podjetneje.
LJUBEZEN pomeni odraz želje po izpolnitvi v ljubezni ali izpolnitev želja, pa tudi kažipot za naprej - kdo je druga oseba? Lahko pomeni tudi kariero ali vzpenjanje po družbeni lestvici v prizadevanju za doseganje višjih ciljev. Sanje tudi opozarjajo pred prilizovalci, ki vas skušajo ogoljufati.
PREROŠKI POMEN LJUBEZNI - ljubezen kot čustvo dekletu obljublja radost, ženski poželenje, starki pa nesrečo; z nekom deljena ljubezen opozarja na izdajo v ekonomskih razmerjih in žalost
ČE KDO VAM IZKAZUJE LJUBEZEN - sanje napovedujejo zadovoljstvo in srečo, pa tudi uresničitev želja

Oj! Vem da je bilo malo za povedat a nisem našla česa več... :(
Drugače so pa te sanje ZAKON tak si me spomnila ko sem bila ZELO majhna, ko sem sanjala o nekakšnih super junakih in teh stvareh :D
Hvala, Lp, Bad girl
 
hahaha hvala.
tudi jaz kdaj pomislim na dneve ko sem bila v prvi triadi in sanjala o winksicah, haha.
ampak resno velik sanjam o superjunakih bruh😂🤔
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jaz sem imela v bistvu nočno moro. Torej sanjala sem, da sem bila v bazenu v katerem smo haz moja mlakša sastra in mami ribarile. Potem je naenkrat prišla vodna kača in mami ugriznila v nogo, potem pa izginila. Mami pa je umrla.

Kratko in strašno:confounded:
1
 
BAZEN - rešili se boste skrbi, s tem pa tudi slabe vesti
RIBOLOV - kaže na raziskovanje nezavednega, vendar ste pri tem z nogami trdno na tleh. Simbolizira spontano izločevanje in nepričakovane posledice. Sanje so slabega pomena, a upanja ne smete izgubiti.
KAČA simbolizira intuicijo in notranje moči, predstavlja skrivnostno, nepredvidljivo in hitre odločitve, na človeški ravni pa simbolizira psihično energijo, duhovne sprevrženosti in libido. Srečanje s kačo izraža iskanje oz. srečanje nepoznanih sil in moči v duši, označuje nekaj nezavednega, ki prihaja na svetlo in postaja aktivno. To nekaj je lahko slabo ali dobro, odvisno od barve, škodljivosti, velikosti ... kajti prikrite psihične in duhovne energije, lahko postanejo tudi razdiralne, če jim ni dano, da bi se uveljavile. Pomeni tudi veliko modrost in velik potencial razuma, na podlagi česar lahko sklepate, kako se bo tisto kar počnete tudi končalo. Predstavlja tudi psihične procese, ki človeka v končni fazi tudi ozdravijo (simbol v medicini).
ČE KOGA UGRIZNE - prizadeli boste prijatelja ali ljubljeno osebo

Tako... Upam da ti je bilo všeč in ja to je strašna mora :/
Lep večer še naprej ;)
Lp, Bad girl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Oj! Naj kar začnem. Zadnje čase imam občutek, da mi sanje preveč poskušajo razložiti... In rabim 'prerokinjo' :sweat_smile:.
Okej, bom začela.

Bili smo s sorodniki na nekem bazenu. Bil je okrogle oblike in notri je bil še en manjši, tudi okrogel bazen. Zunanji bazen je bil ob robu zamrznjen, led je bil precej umazan. Moj stric in njegova žena sta bila v modrem avtu in se vozila po ledu jaz pa sem kukala v notranji manjši bazen. Poleg mene se je prikazal Mrlakenstein (tisti iz Harryja Potterja) in se mi nasmehnil. Jaz sem ga prestrašeno pogledala. Potem so se sanje končale, ker me je zbudil oči. Ampak sem nazaj zaspala. Sanjala sem, da smo bili na morju kjer so na kamenčkih ležali moji drugi sorodniki (te so bili tokrat po mamini strani). Sorodniki so ležali na kamnih poleg njih pa je bila prikolica v kateri je bilo stranišče. Jaz sem šla z babico na stranišče (v sanjah sem bila majhna punčka z blond lasmi, v roza krilcu in jeans jaknici). Potem mi je babica začela razlagati. 'Nikoli ne vzemi rdečega srčka od varnostnikov', je rekla. v mojih sanjah so bili varnostniki policisti, inšpektorji, reševalci, gasilci itd. In na rumenih jopičih so nosli rdeče srčke. 'ker ena punca je vprašala varnostnika če ga lahko vzame, pa je rekel ja. Punca je umrla tisti dan. Enkrat je en fant na tleh vzel srček in čez 1 leto umrl. In ena deklica je na vlaku vprašala za srček. Varnostnik ji je dal 2, enega za očeta, enega zanjo. Deklica in oče sta naslednji dan mrtva obležala na pločniku. Nikoli, res nikoli ne jemli rdečega srčka. Nevarni so.'

In potem sem se zbudila. Kaj to pomeni? In še nekaj: enkrat sem sanjala, da mi je odpadla ura klavirja. Tisti dan mi je potem klavir tudi res odpadel.
Hvala.
Lp,
Super sisters:sparkling_heart:
1
 
WOW kako hudoo!! Sedaj pa Bad girl-ina prerokba:
 
Uff! Zelo zanimivo!
Torej:
BAZEN - rešili se boste skrbi, s tem pa tudi slabe vesti
SORODNIKI - v sanjah namiguje, da potrebujete pomoč. Tako, kot se med njimi počutite, predstavljajo vaše lastnosti, na katere ste lahko ponosni ali pa ne. Sanje lahko pomenijo tudi spomin na otroško tekmovanje za starševsko ljubezen. Glej še posamezne sorodnike in družina.
Če sanjamo o svojih prednikih, nas sanje svarijo pred zanemarjanjem naših odnosov z osebami, s katerimi živimo: bolj pozorni bodite na njihove želje in upoštevajte njihove nasvete. Ta sanjska podoba je lahko tudi znamenje družinskih procesov.
VARNOSTNIK - v sanjah simbolizira dejansko potrebo po varnosti, ker se ne zanesete nase
Srce predstavlja čustveno življenje, je sedež intelektualnih funkcij, modrosti, razuma, življenja in volje. Izraža vašo potrebo po brezpogojni ljubezni, varstvu in čustveni varnosti. Sanje vas lahko tudi pred nečim svarijo (bolezen) ali namigujejo na srčne nervoze, ki so lahko posledica konfliktov v medčloveških razmerjih ali pa odsevajo vaša najgloblja čustva in najpomembnejša čustva in mišljenje, saj prav iz srca izhaja človekov duhovni center, razumevanje in ljubezen. Vprašajte se ali ste s svojim srcem dovolj pri delu ali razmerju. Se ravnate bolj po srcu kot po pameti, ko se za nekaj odločate?
Med sedmimi čakrami, energetskimi vozli jogijevske tradicije, je sedež razuma, sledi mu čustvenost; v Egiptu pomeni posodo zavedanja. Srce je središče človeka, njegovo notranje sonce, ogenj njegovih čustev in strasti.

Še enkrat SVETOVNE sanje! Če te še zanimajo podrobnosti mi lahko napišeš pod komentarje ;)
Lp, Bad girl
 
wow hvala ti !!!! oprosti ker se pozno zahvaljujem...
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Sanjala sem, da na vrtu božam svoje mucke :cat2::smiley_cat::cat:. Hvala, č odgovoriš :blush:.
0
 
*če
 
VRT predstavlja notranje življenje, vaš lastni značaj ali potencialno energijo in možnosti, ki so še pred vami. Simbolizira rast, gojenje življenjskih in notranjih pojavov, predstavlja srečen izraz želje, v katerem ni tesnobe. Lahko ima tudi seksualni pomen.
Vrt je tudi kraljestvo ukročene narave, podvržene človeškemu redu: zavest nasproti bujnosti in divjosti podzavesti. Je mitični paradiž, izgubljen zaradi človeka, ki je bil preveč pohlepen, da bi ga bil vreden.
MAČKA slovi po tem, da je lahko hkrati prijazna in prebrisana, je samostojno in intuitivno bitje, tako da pogosto simbolizira tudi intuicijo in občutek za svobodo. Lahko je tudi svojeglava ali prijazna, le kadar je to dobro zanjo. V sanjah obišče podzemni svet vašega nezavednega, ne kot zvesta vodnica izgubljenih duš, ampak kot sopotnica čarovnic, ki brezobzirno dovoljuje, da nezavedni vzgibi prevladajo nad višjimi težnjami. Simbolizira moč in spretnost, zlorabo dobrin tega sveta, s tem pa v sanjah izraža premišljenost, domiselnost in greh. Predstavlja ženski princip, je zaščitnik ognjišča, ki ga včasih spremlja smola ali nesreča. V sanjah predstavlja neobvladljivo osebo, ki z žametnimi tačkami doseže svoj cilj, zgrabi plen in ga več ne spusti, je izrazito individualna, egocentrična, egoistična, kruta, čutna, samostojna in nestanovitna. Vezana je bolj na hišo kot na posameznika, s pomanjkanjem vplivnosti in nezvesta sama sebi. Mačka je lahko tudi igriva in s tem izraža uglajen značaj, ki mu pa spričo njegovih krempljev kljub temu ni dobro zaupati. a vendar vam mogoče celo prigovarja, da bodite v življenju bolj odločni. Če mačke v resnici nimate, predstavlja potrebo po neodvisnosti.

Ojla! Ja vem dosti XD
Upam da ti je všeč ;)
Lp, Bad girl
 
Tačka
Hvala :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ojj!
Moje čudne sanje:

~Bila sem na šolskem dvorišču. Zraven mene je bilo veliko ljudi. Kar naenkrat sem začela lebdeti. Tako rekoč sem letela, samo brez kril. Bil je res tak občutek, da lebdim.
Potem sem se po zraku pognala in prišla do visoke šolske ograje.
Oprijela sem se je in pritekli so ljudje ter mi govorili, naj pridem dol.
Odlebdela sem na tla in odšla do šolskega nogometnega gola.
Kar naenkrat je z zelo, zelo hitrim hudim avtom prišla Billie Eilish.
Okoli ust in nosu je imela zavezano črno-zeleno ruto. Eno je dala še meni in odpeljala me je.~

Nato sem se zbudila.
Te sanje so bile dokaj realne, mislim, res sem se počutila, kot da letim.
Upam, da mi boš odgovorila!:heart:

lp,
B#13:hamster::hamster::heart:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Tega nisem pisala prijavljena, saj se mi zdi da bi se kdo norčeval iz mojih sanj. Torej sanjala sem:
Da sem pomočnica ( oz. kakorkoli se že reče tistemu, ki mu pozvoniš z zvončkom in on pride do tebe in ti prinese kar si želiš, in zate storoi kar si želiš) od 11 let starejšega fanta, če poznaš Jk iz K-pop skupine Bts. No zanj sem delala enajst let in bila sem plačana resnično dobro. Moje edino pravilo je bilo da se vanj ne smem zaljubiti, seveda sem se( bdw. tudi v resničnem življenju sem zaljubljena v njega, pls ne hejtat) in ko več nisem zdržala sem mu svoja čustva pokazala. On tega ni sprejel dobro, zato sem se po enajstih letih odselila v sosednji apartma. Čeez nekaj tednov me je na ulicci zbil avto, in uganite kaj rešil me je prav Jk. Na koncu pravzaprav ne vemkaj se je zgodilo, vendar vem da sva se poročila in imela tri otroke, punčko in dva fantka.
Tvojanajfenica (če veš,veš)
Lp Upam da mi odgovoriš
0
 
love Jk
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Enkrat sem sanjala, da sem bila na Titaniku in preživela. Potem, spet enkrat drugič, sem sanjala, da lahko diham pod vodo. In spet drugič sem sanjala, da smo šli z družino na morje, tam pa smo si ogledovali neko predstavo z morskimi psi. No, jaz sem se nekako ločila od staršev in pristala v bazenu, zrven tistuh morskih psov. In potem me je en začel loviti in me ugriznil v nogo ...

Če bo to predežko pojasniti, me pa še zanima pomen sanj, v katerih si pred ljudmi gol. Jaz sem v nekem obdobju to sanjala vsako noč!
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Moje današnje sanje:

Sanjala sem, da sem spala in nekdo je na koledarju označil datum ko se bom zbudila in potem je ta oseba označila datum dve leti v prihodnost. Ko sem se zbudila sem zaslišala čudno glasbo in pristala sem v Parizu, kjer sem igrala klavir. Potem sem zaslišala spet enako glasbo kot prej in znašla sem se na travniku z več kot kilometri dolgimi gredicami sivk. Ptiči so žvrgoleli in metulji so leteli. Zaslišala sem čudno glasbo enako kot prejšnjikrat in znašla sem se na plaži.

To je bilo to. Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Igralnica


Objava:

Gusarji~Prijave

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Ugotovi fixeza po obrisu 1. del

Ogledov: 54 Odgovorov: 4
 
0
Objava:

UGANI 14. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 5
 
0
Objava:

Najdi naj sliko 8. del

Ogledov: 47 Odgovorov: 10
 
4
Obupanozoba potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

TEŽAVA Z ZOBMI

Pač jaz imam štrleče zobe oz.prevelik ugriz.In zdravnica mi je rekla ,da se lahko sama odločim ali bom imela zobni aparat.Jaz imam res slabo samopodobo zaradi tega,v šoli me zafrkavajo...zdaj pa se ne morem odločiti.Res si ne želim zobnega aparata,ampak si res želim imeti ravne zobe!!!Prosim naj mi kdo pomaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

Vprašanje

Ali si se že naročil_a na Pil?
Ja, itak!
(426)
Ne še, se bom zdaj.
(64)
Ne, starši mi ne dovolijo.
(74)
Me ne zanima dovolj.
(63)
Ne ljubi se mi brati.
(23)
Zadostuje mi Pilova spletna stran.
(87)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Angel je odgovoril/a na
Lepo:dizzy:
 

Freya🌺 je odgovoril/a na
cute:green_heart:
 

Angel je odgovoril/a na
wow ful lpeo
 

lovebooks<3 je odgovoril/a na
Js sem začela brati Severni sij, torej 1. ...
 

smille😀 je odgovoril/a na
1. l 2. k 3. a 4. h 5. f 6. c 7. j
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
Heeej! tvoja zgodba mi je fuuul všeč:blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart: Lp ...
 

Nejka je odgovoril/a na
Lepo:thumbsup::blue_heart:
 

robotrobot je odgovoril/a na
jst sm naročen
 

robotrobot je odgovoril/a na
ful dobr res
 

robotrobot je odgovoril/a na
vedno ful traja boš dobila dont worri
 

Ginny_Weasley je odgovoril/a na
Lepo:heart:
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Hvala, pa ful si lepo nardila 🥰!
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
P.S. Naslov tega dela je Na dekliškem stranišču, ...
 

Bralka zgodb :) je odgovoril/a na
Hej! Ful dobra zgodba. Meni je zelo všeč, ...
 

Prijateljica je odgovoril/a na
Zelo mi je všeč! Spremljam:blush::wink: