snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Dnevnik Do 42. del

dnevnik Do 42. del

13
-torek
Dragi dnevnik
Ko sem se zbudila sem pogledala na uro in videla, da je ura pol štirih zjutraj. Ne vem kako sem se lahko tako zgodaj. Potem ko sem tako ležala v postelji sem ugotovila, da sem žejna. Odšla sem v kuhinjo v moji sivo črni pižami in si vzela en steklen kozarec. Natočila sem si vodo in dodala led. Kar naenkrat se je pred mano pojavila Ana. Ustrašila sem se je in napol poskočila. Vprašala me je kaj delam tako zgodaj v kuhinji saj sem jo zbudila. Opravičila sem se ji in odšla s kozarcem vode v svojo sobo. Ko sem se ulegla sem samo zaprla oči in zaspala. Ko mi je moja budilka zazvonila sem vstala in šla v kopalnico. Umila sem si obraz in si počesala lase. Ko sem si jih počesala sem se odločila, da grem danes h frizerju. Potem sem šla v kuhinjo in si pripravila zajtrk. Vzela sem si en kos čokoladne rolade in si narezala sadje. Usedla sem se za mizo in mirno pojedla. Ko sem pojedla sem pomila posodo in šla nazaj v kopalnico si umiti zobe. Pogledala sem na uro in videla, da se mi že malo mudi. Vzela sem svojo šolsko torbo in šla pred stanovanje. Tam me je že čakal Ben. Objela sem ga in pozdravila. Malo se je začudil saj ga nikoli še nisem objela sama od sebe. Ampak ko ima človek dober dan bo naredil tudi take stvari, ki jih nikoli ne bi. Počasi sva hodila proti šoli saj smo se tam zmenili z Tomom, da se dobimo. Ko sva prišla do šole naju je tam že čakal Tom čisto nestrpno saj se nam je že malo mudilo. Hitro smo odšli v razred in se usedli vsak na svoje mesto. Jaz sem pozdravila Karolino in sva kar hitro začeli pogovor. Zmenili sva se da bova šli v trgovino skupaj nakupovati. Ko je bilo pouka konec sva šli na kosilo in šli po kosilu v trgovino. Jaz sem šla še spoti k frizerju. Ko sem bila postrižena sem šla za Karolino v trgovino. Tam so imeli res lepa oblačila. Jaz sem si vzela pet majic in ene hlače. Res sva uživali ko sva skupaj nakupovali zato sva se zmenili, da bi potem ko bo Bianka zdrava, da gremo skupaj nakupovati. Ko sva končali sva šli domov in spoti še do Bianke. Bianka je bila še zmeraj bolna in zato sva kar kmalu odšli saj je hotela počivati. Doma sem dala vse obleke oprati in si šla zložiti druge obleke, ki mi jih je mami oprala. Ko sem naredila vsa opravila sem si šla pripraviti večerjo. Ko sem pojedla moje jajce na oko sem šla pod tuš. Potem sem naredila še mojo večerno rutino in sem šla narediti še slovenščino. Potem sem samo še vzela knjigo in jo začela brati. Se vidiva jutri.

Upam, da ti je bil del všeč.
lp boby
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
:yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart:
:green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart:
:blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:
:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
1
 
hvalaaaaaaaaaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Iskreno te zgodbe ne berem, se mi pa zdi, da je zelo pohvalno da napišeš kar 42 delov!
Zaslužila bi si več komentarjev in lajkov! (imaš moj lajk)
Lepo bodi :wink:
2
 
hvala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kako dobro presenečaš iz vsakega dela:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes::blush::heart_eyes:
1
 
hvala
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Little girl
 
0
LoveGinnyWeasley

Volkovi 2. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 0
 
0
JustLilly

Iščem še

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
3
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 1. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 2
 
2
Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 28 Odgovorov: 2
 
4
LoveGinnyWeasley

Volkovi 1. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 1
 
2
Sladkorček

Polkrvna Hči - Aria 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 0
 
2
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 2. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 0
 
4
Popsing potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Solo petje

jaz bi rada sla na solo petje

vprasanja:

1. slisala sem da v javnih glasbenih solah pojejo klasicne pesmi ki meni osebo niso najbolj vsec zato bi rada sla zasebno (popsing)
2. ce kdo hodi mi lahko pove kolikokrat na teden se izvaja, kako se izbira mentorja, koliko stane (ce se placa)
3. in ali zdaj lepo pojete kaksne zvrsti pojete pa opis kako poteka kje se izvaja, ker jaz nisem blizu ljubljani ce se lahko izvaja na daljavo..

4. pa nekaj o tej soli kajti na internetu nisem nic kar bi mi pomagalo nasla.


Najlepša hvala za vse odgovore
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(174)
Več kot eno, manj kot pet.
(230)
Več kot pet!
(162)
Več kot deset!
(162)
Kakšna knjižnica?
(105)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
Hey! Se strinjam s tabo. Komentirala sem ...
 

Angel je odgovoril/a na
Prosim nariši me.To bo prvič zame če se odločiš. ...
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
ki me je ugriznila v rit (:joy::joy::joy:)
 

Angel je odgovoril/a na
I agree
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
1. Kopriva 2. Krt 3. Oreh?
 

Angel je odgovoril/a na
Poročna obleka z ogromnim šalom, škornji, ...
 

Hermione🖤 je odgovoril/a na
1. meduza 2.krt 3.oreh
 

kpop fan je odgovoril/a na
z vičeno se strinjam z nečem pa ne. odhodi. ...
 

Angel je odgovoril/a na
1.čili 2.krt 3.jabolko?
 

Podpirač je odgovoril/a na
se strinjam:thumbsup:
 

Sija je odgovoril/a na
1. feferon 2. krt 3. starša
 

Night girl je odgovoril/a na
Ja Pač Jaz jih ker nam ne ogrožajo življenja ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Čestitke mislim dasiseprav odločila.Pa kdaj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
1.Kopriva 2. Krt 3.Res ne vem
 

tvoja teta (Hej nečakinja😉) je odgovoril/a na
Weeeeeow! res weeeeeow! tuki sister od tvoje ...