snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Dnevnik Do 46. del

dnevnik Do 46. del

7
-sobota
Dragi dnevnik
Danes bom končno šla domov. Že zjutraj sem dala v velike vrečke, ki mi jih je včeraj prinesla mami moje stvari. Vse sem lepo zložila in dala na kupčke knjige sem dala posebej katere bom dala Nejcu in katere gredo z mano domov. Nato sem se spomnila, da bi lahko svoje knjige, ki jih ne potrebujem darovala drugim otrokom npr. v bolnici je zagotovo veliko otrok, ki bi imelo radi kakšno knjigo, igračo,… Tako, da sem se odločila, da ko pridem domov naredim kupčke za kam je kaj. Ko sem vse uredila sem šla k Nejcu in mu delala družbo. Ko sem bila tam samo deset minut je prišel zdravnik pome in mi rekel, da moram iti še nekaj narediti saj preden grem morajo še enkrat izmeriti srčni utrip in mi odvzeti malo krvi. Odšla sem z njim in Nejcu sproti še dala knjige. Vesel jih je bil saj nobene od njih še ni prebral. Ko sem končala z pregledom sem šla v svojo sobo in počakala na mojo mamo. Ko je prišla je vzela moje vreče in sva odšli v njen siv avto. Usedla sem se in dala moje bergle na sedeže poleg mene. Ko sva prišli pred naš blok sem počasi in previdno odšla do dvigala. Pred dvigalom sem počakala mojo mami in zraven razmišljala kako bo bilo ko bom prišla v ponedeljek v šolo. Nato je prišla moja mami, ki je nosila moje vreče. Hotela sem ji pomagati ampak mi ni pustila. Poklicala sem dvigalo in počakala, da je prišlo dol. Ko sva z mami ustopili je odložila vreče in sva šli počasi do našega nadstropja. (Ne vem zakaj to opisujem). Takoj ko sem prišla v naše stanovanje sem odšla v mojo sobo iti delati kupčke za podariti. Nabrala sem res veliko igrač in knjig, ki so bile v velikih škatlah še od takrat ko sem se preselila. Vse sem dala lepo v eno škatlo in jih postavila na tla ob moja vrata. Potem ko sem bila prepričana, da sem že vse zložila sta mi Ana in moja mami pomagali odnesti škatle dol do našega avta. Cel prtljažnik je bil polen kartonastih škatel. Odpeljale smo se naprej do bolnice in jim dale skoraj vse škatle. Zdravnik, ki je to prevzel je bil res vesel, da tako lepo pomagamo. Potem smo odšle še do ustanove kjer lahko daruješ stvari, ki jih ne potrebuješ več. Vsi so se nam zahvalili in smo odšle domov. Tam sem se samo še ulegla na mojo udobno posteljo in zaspala. Se vidiva jutri.

Upam, da ti je bil del všeč.
lp boby
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ta Do je tolko prijazna! Loh bi bla zgled vsem ostalim! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
vsi majo radi jana ta zgodba me je ganila #jokam
 
car
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
vsi majo radi jana ta zgodba me je ganila #jokam
2
 
car

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Power Girl

Nič drugega kot LARA 1. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 4
 
7
:')

poezija

Ogledov: 44 Odgovorov: 4
 
7
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 0
 
8
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 46 Odgovorov: 2
 
3
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 58 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 2
 
5
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(100)
Letošnja!
(73)
Ne opazim razlike.
(47)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

cute girls 1 je odgovoril/a na
jutri zjutraj razglasim zmagovalce
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
ful lepa slika
 

history girl je odgovoril/a na
fullll cute:clap::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::
 

history girl je odgovoril/a na
hmm imam dobro idejo pokliči prijatelje:wink: ustvari ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
tokrat ni zmagal nobeden drugič bom dala ...
 

history girl je odgovoril/a na
zveseljem bi sodelovala kot tekmovalec:peace:
 

Doglover je odgovoril/a na
Moja mami skos to govori očiju. Oči se pa ...
 

history girl je odgovoril/a na
niti ne ker cepivo sploh ne pomaga toliko ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nikkkkkk Skrlec!!!
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nevaa!!:heartpulse::heartpulse: & Jercaaa!!!:heartpulse::heartpulse:
 

Night girl je odgovoril/a na
Ta igra ni objekrivna vsak ima drugega naj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Čaki ai stara devet ali hodis v deveti razred. ...
 

Anika0712 je odgovoril/a na
ves, ta spletna stran ni namenjena za policitcne ...
 

Anika0712 je odgovoril/a na
umm kk lahk mas fanta, si fit, hodis v fitnes ...