snofi
Naslednji Pil izide 6. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Evino odraščanje 6. del

Evino odraščanje 6. del

1
8-12 del
Del 8: Svet, Poln Ljubezni

Eva in Luka sta ostala tesna skozi leta, ko sta rasla skupaj. Skupaj sta premagovala šolske izzive, razmišljala o prihodnosti in sanjala o skupnih pustolovščinah. Njuna zveza je bila močna in globoka, polna zaupanja, razumevanja in ljubezni.

Eva je spoznala, da so ljubezenske težave, ki jih je doživljala v preteklosti, bile le začasne ovire na poti do prave ljubezni. Z Lukovim prijateljstvom in ljubeznijo je odkrila svojo notranjo moč in pogum, da se izrazi in sprejme ljubezen.

Zgodba Eve in Luke je zgodba o rasti, pogumu in moči ljubezni. Skozi svoje preizkušnje sta odkrila, da je ljubezen najlepša, ko jo deliš s tistim, ki ti razume in sprejme vse tvoje razsežnosti.

Del 9: Nova Prijateljstva

Eva in Luka sta se odločila, da bosta svojo ljubezen delila tudi s svojimi prijatelji. Skupaj sta organizirala majhno srečanje s svojimi sošolci, kjer so se vsi bolje spoznali. Eva je spoznala, da je njena sramežljivost postala manjša ovira, saj je imela Luka ob sebi kot podporo. Postala je bolj samozavestna in družabna, in kmalu so se razvila nova prijateljstva.

Eva je spoznala Laro, dekle s svetlimi kodrastimi lasmi, ki je bila prav tako malce sramežljiva. Skupaj sta se povezali preko skupnih interesov, kot je ljubezen do knjig in ustvarjalnih dejavnosti. Postali sta nerazdružljivi in si delili skrivnosti ter sanje.

Del 10: Prva Šolska Predstava

V šoli je bil organiziran dogodek, kjer so učenci lahko nastopili s svojimi talenti. Eva in Luka sta se odločila, da bosta skupaj zaplesala in pripravila poseben nastop. Skupaj sta vadila in se spodbujala, da bi naredila čim boljši vtis.

Prišel je dan predstave, in Eva je bila malce živčna, vendar je imela Luka ob sebi, ki ji je dajal pogum. Nastopila sta s čudovitim plesom, ki je navdušil vso šolo. Eva je bila presenečena, kako močna je postala in kako je lahko premagala svoje sramežljivosti s pomočjo ljubezni in podpore.

Del 11: Rastoča Samozavest

Eva je začela opažati, da je postala bolj samozavestna ne samo v šoli, temveč tudi v drugih situacijah. Začela je sodelovati v različnih dejavnostih in se prijavila na tečaj risanja. Tam je spoznala še več ljudi, ki so imeli podobne interese, in kmalu so postali novi prijatelji.

Eva je spoznala, da je njena sramežljivost le del njenega preteklosti. Ljubezen, podpora prijateljev in samozavest, ki jo je pridobila skozi izkušnje, so ji dali pogum, da je začela sprejemati sebe takšno, kot je. Spoznala je, da je edinstvena in posebna na svoj način, in da ni treba biti drugačen, da bi bil sprejet in ljubljen.

Del 12: Nepozabne Spomine

Eva in Luka sta še naprej gradila svojo zvezo, polno ljubezni, zaupanja in skupnih pustolovščin. Skupaj sta raziskovala svet, obiskovala različne kraje, se smejala, si izmenjevala drobne ljubezenske geste in gradila nepozabne spomine.

Eva je spoznala, da so njene ljubezenske težave v šoli le del preteklosti. V središču njenega življenja so postali ljubezen, prijateljstvo in rast. Skozi to izkušnjo je spoznala, da so prave vrednote in odnosi, ki jih gradimo s srcem, tisti, ki nas osrečujejo in nas vodijo na poti osebne rasti.

Eva je stara 8 let in obiskuje drugi razred osnovne šole. Z vsakim dnem raste, se uči in odkriva, kako pomembno je ljubiti in biti ljubljen, sprejeti sebe takšno, kot si, ter se povezovati s tistimi, ki nas razumejo in sprejemajo v celoti.
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


Objava:

UKRADENA REDOVALNICA 1. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
0
Objava:

Prepovedana ljubezen 💕 26. del

Ogledov: 48 Odgovorov: 6
 
10
Objava:

HOTEL STRAHOV 💀 11. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 2
 
3
Objava:

Jaz in moje življenje 74. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 2
 
2
Objava:

Čarovniški dnevnik, 18. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 0
 
1
Emily Vrčko
Objava:

ROYALE SCHOOL PART 2

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

Grozljivsko srhljivo, 17. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Ogledalo 🪞🪞 9. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
2
BLFF potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Problemček

Hej, imam en problem.
Ko npr. grem nekam na novo mi je zelo pomembno kaj si mislijo drugi o meni, vem da bi bilo bolje če bi mi bilo vseeno, ampak mi ni. Ali imate kakšne nasvete?
Hvala za odgovore:blush:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kakšen se ti zdi septembrski Pil?
Super kot vedno.
(354)
Boljši kot lani.
(85)
Lani mi je bil bolj všeč.
(176)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Krokodilji mladiček?
 
BTS:purple_heart::purple_heart::kissing_ ...
 
wow:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
 
A je beseda kuhinjsko gospodinjstvo?:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
 
George Weasley in Cedric Diggory
 
Super!!!:joy::joy::joy:
 
krokodili se "zvalijo" iz jajca
 
Hej, zelo zanimiv blog... pls nadaljuj ga:exclamation: No ...
 
če vam bo všeč stisnite:heart: in se naročte ...
 
1.Dan 2.Odbojka 3.Bublle tea 4.Svinčnik 5.Pariz 6.Gruzija 7.Modra 8.Kitara 9.Hiša
 
:dog: :bridge_at_night: :snowflake: :watermelon: :taco: :tropical_drink: :badminton:
 
1. Noč 2. Atletika 3. Bublle tea 4. Svinčnik 5. ...
 
:joy::joy::joy::rofl::rofl: