snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Fall for you 11. del

Fall for you 11. del

8
Heeeeej! Ljudjeee!! Če Christina umre, umre tudi Lou, ker jo preveč ljubii! Če pa Lou umre, pobere tud tvojo Chris fla...saj sva s tem opravile na klepetalnici...No, da si ne spuliš vseh las flamingo sem sla pisat nov del:face_palm:‍♀️. Ta del posvečam moji prijateljici v rl, ki mi zaradi nje že cel dan piska viber :expressionless::expressionless::expressionless:.


Vsi smo le strmeli v to kar se je zgodilo. Louis je gledal v tla in še naprej govoril, da ljubi Christino, ki naj bi umrla. "Christina, čeprav vem, da me ne slišiš,vedi ta te ljubim s celim srcem in te vedno bom. Ampak zdaj, ko si mrtva...moje življenje nima smisla...Brez tebe ne morem živeti Chrisi" "Kje sem?" je rekla Chris. Chris?! "Ammm, živa si?" sem zmedena. "Kdo ste? Kaj delam v bolnici? Bi morala biti mrtva?!" "Se ne spomneš??" je vprašal Louis. "Nee" "Tvoji prijatelji smo. Louis, pa nekako tvoj fant" "Ampak jaz ljubim Jacoba" "Kdo je Jacob?" "Preden sem prišla v Lomdon sva bila skupaj..." "Ampak ti ljubiš Louisa!" "Zdravnik kaj je narobe z njo?!" se je razburil Lou. "Izgubila je delček spomina...morda za vedno" pojasne.

#Louis#
Če zgubim Christino, zgubim življenje. Kar na enkrat se je prebudila iz smrti. Sicer se nas ne spimne, ampak glavno da je živa! Verjamem, da se bo spomnila. "Chris, mi prosim prisluhneš?" vprašam. "Ammm, okej" "Veš, ko si mi dala konec...Nora oboževalka me je poljubila...Tebe ljubim" "O čemu govoriš?" "Chris prosim, spomni se" "Ne morem se! Česa ne razumeš?! Poskušam pa ne gre!!" reče. "Oprosti" odidem iz sobe.

#Christina#
Baje, da sem se zbuila iz smrti. No me je Louis prebudil iz smrti. Nič mi ni jasno in ničesar se ne spomnem. Čeprav se želim. Ko je Louis šel iz sobe sem se nekoliko pomirila. "Chris, mi bomo šli zdaj domov. Kdaj se lahko ona vrne?" je vprašala rjavolaska. "Domov gre lahko čez en teden" reče zdravnik. "Te bomo prišli še obiskat" pomaha blondinec. Vsi tej fantje so ki nekam znani. "Se jih ne spomneš?" vpraša zdravnik. Odkimala sem "se jih pa želim" "Morda ti pomaga to, da so člani skupine One Direction" "One Direction?" "Se ne spomneš te skupine?" vpraša. Na svojem telefonu je poiskal eno pesem. "No Control" se zasmejim. "Res je" prikima. Začela sem peti. "Punca, res imaš talent" "Hvala"

Naslednji dan sta me prišla obiskati teta in stric, niju se spomnem. "Midva morava zdaj iti, fantje in dekletinpridejo kmalu" reče in me poljubi na čelo. "Lepo se imejta!". Kmalu so res prišli še drugi. Louis je zgledal zelo...žalostno. "Hej!" pozdravi blondinka. "Hej...ammm?" "Kate" se zasmeji. "Hej Kate" rečem. To si bom zapomnila. "Prinesli smo ti album...morda kaj pomaga" reče nek kodrast fant. "Hvala..." "Se lahko predstavite?" vprašam. Kate je pokimala. "Ona je Stacy" je pokazala na rjavolasko. "Tole je Harry" pokaže na kodrastega fanta. "Blondinec je Niall, črnolasi je Zayn" "On, je Liam, to pa..." "Louis" dokončam stavek. Pokazali so mi album. Glede na to, da vejo toliko o meni sem jim morala verjeti. "To je Harry slikal vaju z Louisom, ko sta spal na kavču" "Kaj sem?!" "Ne dobesedno, samo objeta sta bila slučajno (preberi prvi del zgodbe)" "Aha, okej" "Tukaj pa sta z Louisom že par in smo vaju slikali, ko se poljubljata in držita za roke" "Kdaj ste naju slikali?!" vpraša Louis. "Pred kakšnim mesecem".

Dnevi so tako minevali, jaz se nisem spomnila ničesar a oni so vstrajali. Bila sem v parku boonice in sedela ob umetnem potoku. Do mene je prišel Louis.

#Louis#
"Pojdi do nje" me je priganjal Zayn. "Ne, ni ji prijetno ob meni" sem se upiral. "Pojdi že!" me porine. Nisem imel izbire, saj ne bi nehal težit. "Hej, te motim?" prevudno vprašam. "Ne..." "Se česa spomneš?" "Ja, spomnem se tete, strica, Kate in Nialla" "Nialla?" "Kdo pa si ne bi zapomnil vedno lačnega človeka, zaradi katerega sem morala ne vem zakaj kuhati ne vem koliko časa?" "Aja...ti povem zakaj si mu morala kuhati?" "Ja" "Ker naju je zasačil med poljubljanjem v njegovi sobi" rečem in oba se zaćneva smejati. "Ne spomnem se" odkima. "Saj se boš" zavzdihnem. Ulegla se je na hrbet, noge pa namakala v vodi. Posnemal sem jo. Prekotalil sem se nad njo in jo poljubil na usta. "Chrisi...oprosti-" "Louis! Že prej bi me moral poljubiti! Vsega se spomnem!!" reče. "Kaj?" "Vsega, vsega se spomnem. Vem, da sem noseča-" "Chris, med nesrećo sva izgubila otroka" rečem. "Kaj??!!" "Vem" rečem. "Ampak..." "Saj sva bila še premlada za starše, čeprav nisva želela, da otrok umre" rečem. Prikimala je. "Mi prisluhneš prosim?" "Ja" "Veš, ko si mi dala konec?" "Lou..." "Ne, poćakaj da končam" "Oboževalka je bila. Poljubila me je, ko sem se vraćal iz sobe, kamor sem šel po pisalo, da ji dam avtogram" rečem. "Louis, jaz žal mi je, da ti nisem verjela. Aja danes grem lahko domov" reće. "Oproščeno ti je. Bi bila moja punca?" "Ja" prikima. Nežno jo poljubim in ji pomagam vstati. Prideva do drugih. Kate je imela fptoaparat v roki..."Saj nisi..." me zaćela Chris. "Kdo pa ne bi?" se zareži Kate. "Bom jaz isto naredila, ko se boš ti poljubljala z Zaynom" reče Chris. Zayn je všeč Kate? Uau. Meni se pa zdi, da sta si Stacy in Harry všeč...

#Christina#
V šoli smo trenutno imeli glasbo. Moj najljubši predmet. "Christina, zapela nam boš nekaj" je naznanil učitelj. "Ampak..." "Glede na to, da je Louis Tomlinson tvoj fant, predvidevam, da nam boš zapela nekaj od One Direction" Še kar vstraja. Vstala sem, stopila pred tablo in razmislila. "Katero boš zapela?" "Ammmm, No control" sem rekla. Skozi vrata so prišli fantje. "Kaj delate tu?" sem jih vprašala. "Tvoja spremljava bomo" mi pomežikne Louis. Začela sem peti. Na koncu pesmi so mi vsi ploskali. "Amm,hvala" rećem in sedem. Louis pride k meni. Na uho mi nekaj zašepeta. "Prijavil te bom na X-factor" "O, ne pa ne boš! Ne grem na X-factor!" rečem malo glasneje. Pomežinkil mi je. "Prijavil te bo na X-factor" pokima punca zraven mene Kelly. "Kelly, mimogrede" reče in mi seze v roko. "Christina. Za prijatelje Chris" pokimam. Po pouku me je ućitelj zadržal v ućilnici. "Talent imaš punca. Mi poveš nekaj o tvojoh starših?" "Hvala. Z starši sem živela do svojega četrtega leta, potem jih nisem več videla. Posvojala me je neka ženska, a sem na srećo kmalu odšla k svoji teti v London" "Je bila tvoja mama Monica Ana Nelson in tvoj oče Robert Nelson?" "Ja" pokimam. "Včeraj sta me klicala" reče. "Kaj!? Kje sta?!" "Ja, ne vem kje sta. Nista želela javiti". Takrat se spomnem, ko sem enkrat źelela iti iskati starše. "Lahko dobim njuno številko?" vprašam. "Seveda" pokima. Zapisala sem si jo na listek in se poslovila. Pred šolo me je čakal Louis in me odpeljal domov. Sedla sem na kavč. vzela sem časopis. "Ej ljudje! Poslušajte to!" zavpijem. "DEKLE LOUISA TOMLINSONA VSTALO OD MRTVIH? KDO JE ONA?" se je glasil ćlanek. "Poročali so nam, da je dekle slavnega Louisa Tomlinsona umrlo, a jo je prebudila njegova močna ljubezen do nje. Dekle se kliče Christina Rose Nelson. O njej vemo bolj malo, a jo bomo poskusili dobito na intervju" "Naj kar poskušajo" se zasmejim in odložim časopis. Vzela sem telefon in utipkala številko moje mame. "Se boš javila za intervju?" "Ne tepček, kličem svojo mamo" rečem pritisnem tipko za klicanje. "Ja prosim?" se oglasi. "Amm, Monica Ana Nelson?" previdno vprašam. "Ja, kdo ste?" "O moj bog. Mama" rečem. "Christina?" "Ja" pritrdim. "Ljubica moja! Kje si?" "Pri teti v Londonu stanujem" rečem. "Še danes bova prišla z Robertom" reče in odloži. "Moja starša prideta!!" zavpijem in kar žarim od sreče. "Res? Lepoo!!" se razveseli Stacy in me objame. "Enkrat sem ju želela iti iskat, ampak so mi oni preprečili" "A takrat je bil to tvoj namen. Mislili smo, da ti tukaj ni všeč" reče Liam. "Tukaj mi je noro všeč od nekdaj.


a) Kaj se bo zgodilo, ko bojo prišli starši od Christine?
b) Bo imela Kelly pomembno vlogo v Christininem življenju? (če bosta prijateljici, sovražnici...)
c) mnenje o zgodbi in današnjem delu?

Upam, da si nisi populila vseh las flamingo! :grin:
Byeeeeeeeee
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
a) luisu bodo vzeli vso christinino pozornost
b) prijateljici zelo dobri
c) noooooooooooooooooooooooooooooorrroooooòoooooooooooo superca najboljsa zgodba ever bravo maruska super si zgodba je fantastična aja te lahk neki vprasam ces kak mesec bom objavla svojo zgodbo bi jo prebrala noaslov bo my life is changing hvala ze v naprej pa tvoja zgodba je super wohoo res wow noro spektakularno!:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang::yin_yang:!!!
2
 
as23
Hvala ti! Z veseljem si bom prebrala tvojo zgodbo, ko jo objaviš😉.
Lp, Mar😘
 
thanks
 
as23
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Samo, da je Cris živa!:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::scream:
Kar odleglo mi je
a) Staršem Louis ne bo všeč
b) Kelly bo ljubosumna na Cris in tako bosta postali sovražnici.
c) Zakon zgodba!
:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
1
 
Po moje bo Louis všeč mojim staršem, ampak on misli drugače...

P.S.: Odgovarjam ti v Chrisinem imenu
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Waw. Čim prek nov del, ga že nestrpno pričakujem!:heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::heart_eyes::sparkling_heart::sparkling_heart::two_hearts::sparkling_heart::heartpulse::two_hearts::sparkling_heart::kiss::sparkling_heart::heartbeat::heart::heartpulse::kiss:
1
 
Morda danes ali jutri popoldne. Hvala ti za takšen komentar😘❤❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super je:kissing_heart:
1
 
Thx!! Kdaj se dobiva ka klepetu?
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
 
Hvala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Zakon! Odlično! Sem prebrala vse dele za nazaj in so zakon! Komaj čakam nov del! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
HValaaa
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Night girl

VSE VSE 2 2. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
4
Nice girl

Krvavi mrak 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 2
 
6
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 3. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 1
 
3
LoveGinnyWeasley

Volkovi 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 2
 
0
JustLilly

Iščem še

Ogledov: 27 Odgovorov: 2
 
4
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 1. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 4
 
5
Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 31 Odgovorov: 2
 
5
LoveGinnyWeasley

Volkovi 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
3
Bralka zgodb potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Dolgčas

Spet jaz...
Uglavnem, danes bo primer čist kratek.
Sama sem doma s našim psom in bom sama do približno štirih al pa celo šestih. To je PREVEČ. Ne vem kaj naj delam, da se bom zamotila. Nočem bit ves čas na računalniku pa buljit v Teve...Plissss pomagite :pray: Mi date kakšne ideje kaj naj delam? Lahko tut kej za ustvarjat pa risat, sam kaj nej narišem pa ustvarim? Potebujem ideje...
Hvala!
Aros
P.S - Sem že prjatlco povabla na obisk, se mi še ni javila (njbrž še spi) uglavnem- pol ob enajstih jo bom še poklicala in vse, ampak ne vem če bo sploh mela čas...
Hvala vsem za pomoč!!!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(175)
Več kot eno, manj kot pet.
(233)
Več kot pet!
(164)
Več kot deset!
(165)
Kakšna knjižnica?
(107)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Angel je odgovoril/a na
Špageti in palačinke. Lysm
 

dragon girl je odgovoril/a na
Prvo sem jst:two_hearts::pensive::joy: Drugo ...
 

Angel je odgovoril/a na
1.fotoaparat 2.harmonika 3.polž
 

Angel je odgovoril/a na
Jej zmagala sem. Lysm
 

dragon girl je odgovoril/a na
Zanimivo, ampak svetujem, da malo več opisuješ. ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Zelo zanimivo! Ampak imam nasvet. Mogoče ...
 

Doglover je odgovoril/a na
In imenuje se......... ........ ......... 2emojya=1beseda.
 

Doglover je odgovoril/a na
Lepo, tudi zavilti so lepo:cookie::cookie::cookie::cookie:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Iskreno, to zgodbo bi moralo spremljati več ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej, Night girl! Zgodbo sicer res da, od ...
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
če bi mi bila pripravljena pomagati ... bi ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Ful lepo je Še naprej riši in js bi rada ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Pa toto je ful lepo ka govoriš d ni pa je ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Zgledajo super Kar tk naprej :)
 

Lena je odgovoril/a na
Na to smo že večkrat odgovavarjali: Pil bi ...