Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Hillary&Sky 2. del

Hillary&Sky 2. del

7
Mija se je naslednji dan zgodaj zbudila. Posteljo je imela v levem kotu, Lili pa v desnem. Mija je s sebe potegnila odejo, na kateri so bili narisani planeti naprimer Jupiter, Saturen, Mars, Venera... Sedla je in si z roko segla skozi svoje skoraj bele lase ter trikrat pomežiknila s svojimi modrimi očmi.
Pogledala je k Lili, ki je spala pod odejo na kateri je bila upodobljena veterinarska ordinacija.
Mija je pogledala na svojo nočno omarico, z belim prtom in rožnatimi vrtnicami. Na njej je bila košara, pokrita z modro odejico.
Košara se je jezno premikala, cvilila in javkala. Mija je previdno odgrnila odejico in zagledala Hillary, kako jezno poskuša priti iz košare. Stegnila je roki in uzela jeznega psička iz košare.
Kaj pa je? Je vprešala Hillary. Hillary pa se je samo zakadila pod Mijino modro odejo s planeti in brkljala za nevem čim.
V sosednjem kotu je spala Lili, ki je imela prav takšno nočno omarico kot Mija. Tudi v njeni košari se je nekaj premikalo.
Lili je zaspano odprla svoje zelene oči. Stresla je s svojimi črnimi lasmi in odgrnila rdečo odejico na košari. Ven je skočil njen kuža in Lili ga je komaj ujela. Pes je vohljal in se besno zazrl v Mijino odejo. Lili se je iztrgal iz naročja in ji skoraj raztrgal njeno rdeče in zlato spalno srajco. Zapodil se je v Mijino odejo in čez nekaj časa ven prinesel prestrašeno Hillary. Lili se je zahehetala in rekla: Dober prvi ulov. Celo najboljši. Cofa he he he.
Hej! Je zanergala Mija, ki si je svojo svetlo modro spalno srajco s pikami že vlekla čez glavo.
Oblekli sta se, Lili nekoliko s težavami, saj si je svoje rožnate spodnice poveznila na glavo namesto tja kamor spadajo.
Mija pa je bila jezna na Lilinega psa, zato ga je poskušala stlačiti v eno svojih črno-sivih črtastih nogavic.
No greva zdaj ven? Je po zajtrku vprašala Lili.
No ja. Je odvrnila Mija.
Tako sta si oblekli vsaka svoj plašč- Mija temno modrega z gumbi v obliki orlov Lili pa krvavo rdečega z zadrgo v obliki leva.
Tako sta se odpravili proti trgovini s povodci, oprsicami in ovratnicami.
Ves čas hoje je Lilin pes pogledoval gor, kot bi želel pohabiti nič hudega slutečo črno vreno.
Lili je to opazila in rekla: Veliko gledaš gor. Zato ti bom dala ime Sky.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KOK CUTE:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:
prov nasmejala sem se
#ČeNehašTiBomIzprašilaRitko
1
 
😂😂😂🤣🤣😍😍👍
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Luštno!:heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart:
Ne vem, ali si dejansko upoštevala moj predlog s opisovanjem, ali si se sama spomnila...v obeh primerih: IZVRSTNO! Človek si veliko lažje predstavlja sobe, odeje...itd.
Predlagam samo še tole: ne ponavljal preveč imen. Saj ni hudo, samo malo poskusi uporabljati zaimke. Naprimer: Mija je vstala iz postelje in vzela Hillaryino košaro iz tal->Mija je vstala iz postelje in vzela njeno košaro iz tal. Je pa res, da boš morala paziti na to, ali je jasno da od koga košaro je vzela iz tal. Če že prej govoriš o Hillary, potem komot napišeš: nje, njeno, njo itd. Če pa ne govoriš o njej je pa bolje, da kar z imenom.

jojj, kok sem te pokritizirala..SORČIIII
Ampak drugače......LOVE ITTTTTTTT PIŠI NAPREJ ČE NE SE ME PAZI!!!!!!!:heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse: HITRO NOVV DELLL I CANT WAIT ANYMOREEEE! :heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse::heart_eyes::kissing_heart::heartpulse:
P1
1
 
Vredu bom poizkusila
 
Aja. Ti kar kritiziraj in povej kaj bi bilo lahko bolje.
Nisem nič jezna.
In pa nov del pride najbrž jutri ali pa kar danes
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Arabela
Objava:

INTENZIVNE PRIPRAVE ZA OPUS 1

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
spominčica
Objava:

mačje srce (po resničnem dogodku)

Ogledov: 25 Odgovorov: 0
 
8
Objava:

Moje čarovniško življenje, 43. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

❄️JAZ JELEN❄️ 1. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 2
 
3
☹︎☹︎☹︎ potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

ISTA SIMPATIJA

Moja bff mi je povedala da ji je všeč en fant ki je že men eno leto. Sem jezna a ji tega ne kažem. Ne vem ali bi ji to morala povedat? Kaj naj naredim da ne bom tako jezna? Strah me je da bo nakoncu on z njo.
HALP
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
:heart::yellow_heart:Gryffindor:yellow_heart::heart:
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Ptiči :eagle:
 

izabela je odgovoril/a na
hej! mislim, da glede na to da smo že v ...
 

#Stefi2 je odgovoril/a na
ful dobro :joy::joy:
 

Strelka je odgovoril/a na
pa daj no! zakaj mam jaz tok rada to sliko. ...
 

Gospa je odgovoril/a na
ooh! lepo si napisala moj vzdevek! kmalu ...
 

DogLover11 je odgovoril/a na
ooo wow! Popolno. meni se zdi brez napak ...
 

DogLover11 je odgovoril/a na
mby 110?
 

Strelka neprijavljena je odgovoril/a na
spet sem prepozna. že enkrat prej se mi je ...
 

Strelka neprijavljena je odgovoril/a na
kar dobra ideja! slime moraš samo dati v ...
 

Strelka neprijavljena je odgovoril/a na
ooo lepo! vrjamem pa da ni ravno naj lažje! ...
 

HERMIONE GRANGER je odgovoril/a na
1. Skozi eno luknjo prideš notri in skozi ...