snofi
Naslednji Pil izide 7. aprila
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Zmajska ljubezen 4. del

Zmajska ljubezen 4. del

26
Knjižnica?Tia je zaspala že v prvi minuti vožnje, saj je preveza oddajala tako lep in sproščujoč vonj! Imela je zelo lepe sanje: o zmajih, čarovnijah in takih lepih stvareh, ko je nenadoma vonj ponehal, in jo je začelo brnenje avta vse bolj motiti in zbujati. Ko se je prebujala je zehajoče vprašala mamo: »Mami a si laaahko dam to preeeveezo dool?« »Mhmmm,« ji je na kratko odvrnila mama. Tia si je takoj odvezala prevezo in na široko odprla oči ter pogledala okoli sebe; vid se ji je počasi privajal na dnevno svetlobo. Ko je zaznala, da avto vse bolj upočasnjuje se je začudila. Ko se je popolnoma ustavil je mami namenila vprašujoč pogled, saj se ji je zdelo, da je spala samo nekaj minut! Mama je ni videla, saj je bila že zunaj in ji pomahala, da izstopi. Tia jo je ubogala in počasi odprla vrata ter izstopila a ji je sonce posvetilo v oči, in ko ji je le uspelo odpreti oči, jih je spet zaprla, a le za nekaj sekund, saj jim ni mogla verjeti! Že na prvi pogled je videla veliko hiš in stavb, in bilo je polno normalnih ljudi ter vsakdanjih aktivnosti! Torej ni še v čarobnem svetu? Tia je mami namenila še bolj vprašujoč pogled, tokrat jo je mama opazila. Mama ji je namenila topel pogled in jo vprašala: »Zakaj pa me tako gledaš?«. Tia ji je še vedno malo zaspano odgovorila: »ampak…kaj…mesto…zmaji?«. Zdaj je bila mama tista, ki jo je čudno gledala. Ko je Tia opazila njen pogled, se je zavedala, da od presenečenja ni spravila nič pametnega skupaj, zato je postavila bolj smiselno vprašanje: »A smo sploh v čarobnem svetu?«. Mama ji je odkimala in pokazala na eno redkih živo obarvanih stavb, nedaleč od njiju in rekla: »Ne, do tiste stavbe morava priti in tam bova našli vhod v čarobni svet.« Tia je prikimala in stopila na pločnik, ko je slišala še en avto parkirati za svojim hrbtom. Bil je Katyin. Iz avta je izstopila Katyina mama Helen in oče. Kmalu za njima pa zaspana Katy, ki je še vedno zehala. Tia je stopila do nje in jo veselo pozdravila: »Dobro jutro Katy!« in se zahihitala, saj je bil že skoraj večer. Njena prijateljica jo je kremžljavo pogledala in ji pokimala v pozdrav. Ko je bolj odprla oči, se je tudi ona kot Tia sprva začudila. Tia jo je potrepljala po rami in ji ponovila, kar ji je mama povedala glede vhoda v čarobni svet. Katy je vznemirjena stopila na pločnik in se obrnila k ostalim: »Kaj pa čakate? Pridite! Gremo!«. Tako so se vsi odpravili proti živo rdeče obarvani stavbi.
Ko so prispeli do stavbe, sta Tia in Katy takoj vstopili, njuni starši pa za njima. Kmalu so se morali ustaviti, saj sta Tia in Katy ''zamašili'' prehod. Začudeno sta se zazrli v številne knjige, ki so polnile stene sobe. Torej so v knjižnici? Obe sta kar stali, ko se je končno Sarah prebila skozi in jima razložila: »Tukaj, v tej knjižnici je prehod. Samo najti moram kakšnega uslužbenca, da nam pokaže kje je. Slišala sem, da so knjigo prestavili…« Prijateljici sta se samo spogledali, a nista Sarah nič vprašali, saj sta bili še vedno presenečeni. Sarah je malo pogledala po knjižnici, da bi našla kakšnega delavca, a je kmalu stara gospa v rdeče-beli majici stopila k njim in vprašala: »Vam lahko pomagam?«. Helen je mirno odgovorila: »Upanje zadnje umre.« Marsikomu se bi tak odgovor zdel malo čuden ali celo brez smisla, a v resnici je imel velik pomen; odgovor je bil namreč skrito geslo, na podlagi katerega so uslužbenci knjižnice lahko prepoznali pripadnike čarobnega sveta. Ko je stara ženica slišala odgovor jim je samo prikimala, in jih odpeljala globje v knjižnico. Odprli so številna vrata in prehodili nekaj temnih hodnikov preden so prišli do manjše sobice, katere stene so bile prekrite s policami polnimi starih prašnih knjig. Kot, da bi pozabili na njih. Ženica je odmaknila eno polico, edino z nepravimi kartonastimi knjigami, in jo pritrdila višje na steno. Zazdelo se je, kot bi se stavba malo zatresla, nato pa so se za njihovimi hrbti nekakšna vrata, katera pred tem niso bila vidna, začela odpirati. Tia in Katy sta z odprtimi usti buljili v skrivna vrata. Ko so se do konca odprla so se starši obrnili proti njima; Helen jima je pomignila, da naj vstopita v majhno sobano, ki se je skrivala za vrati. Na sredini sobane je stalo leseno stojalo, na njem pa je bila razprta velika knjiga. Iz nje je vsake toliko posijal žarek svetlobe. Stara ženica se je odmaknila, zapustila sobano in zaprla vrata. Tiina mama se je puncama nasmehnila, se dotaknila knjige in izginila! Helen jima je pokimala in rekla: »Zdaj pa še vidve! Jaz pridem za vama.« Tia je prva zbrala pogum ter se dotaknila knjige. V trenutku se ji je zdelo kot da lebdi in pred sabo je videla vse črno. Ni mogla razbrati kje je. Čez nekaj trenutkov je čutila, da so njene noge spet na trdnih tleh, črnine ni bilo več in sončna svetloba ji je posijala v oči. Tia je stopila nekaj korakov naprej, ko se je nekoliko stemnilo, nekaj je zakrilo sonce. Pogledala je navzgor in zagledala mogočno bitje s širokimi krili in dolgim repom – zmaja!


In tu je 4. del!:sweat_smile:
Se reeeeees mooooočnoooo OPRAVIČAVAM, da nisem objavila toliko časa ampak...Sem v smetišnica napisala zakaj nisem... Tu je povezava: https://pil.si/smetisnica/objava/opravicilo-vsem-ki-berejo-mojo-zgodbo
No upam, da vam je bila zgodba všeč in da ste uživali v njej in tokrat je še daljša za opravičilo, da nisem toliko časa objavla...:blush::innocent:
Če vam je bila zgodba všeč, pokažite tistemu bledemu srčku kako je biti rdeč:heart:,
če imate kakšen popravek napišite v komentar, zelo jih bom vesela:ghost::v::pencil:
Imam samo še eno vprašanje... A vam je boljše da pišem tako ali da naprimer naredim --Tia-- in pišem kaj si ona misli, dela...?
Od zdaj naprej bom tudi omenila tistega, ki je napisal najboljši komentar (če je kritika je tudi lahko najboljši)..
Hvala Book star in dragon girl za toliko pohval in prijaznosti! Lysm!:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
Res nevem kdaj pride nov del... In upam da to ni bilo predolgo:sweat_smile:
Hvala vsem! LYSM!!!, vaša *Galaxy Ginny*:v:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart::heart::heart::heart::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OJLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kot vedno: SUPER DELLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Okej preveč klicajev)
Tole bo dolga pohvala, ker je tudi ta del EXTRA dolg. Okej začenjam.
1. Moj lajk je prvi jupiiiiiii. In srček zdaj pri meni ni več bled:sweat_smile:.
2. Sem komentirala oz. komentiram.
3. Sem se že 'pred leti' naročila nate (To pomeni, da sem že zdavnaj naročena)
4. Kot vedno super del.
5. Nič nimam za pripomnit:no_mouth::neutral_face::zipper_mouth:.
6. Reeeeeessss je super in napeto.
7. Jejjjjj, zmaji!!!!! Sem kot kakšen otrok:joy:
8. ................................................hmmmmm.............................................brez besed:no_mouth: oz. črk:joy:.

#Superca
#Thebest
#Novdelzdajtakoj
#Nowords
#OMBIAMHAPPY
#Ničnespremeni
#Hvalazaomembo:sweat_smile:


It's great!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Res nimam več besed.
Piši naprej in ne odnehaj.
Vse je kul. Lahko pišeš tudi kot, da ona govori. Tvoja odločitev:upside_down:.
Všeč mi je kot vedno.
Se že veselim novega delaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!


Okej dg ustavi se. :joy::sweat_smile::laughing:
Res je super.
V bistvu fantastično.
V bistvu svetovno.
V bistvu vesoljsko:alien::scream_cat::scream_cat::scream_cat::scream_cat::scream_cat:
Okej stop. Hahahahahahahaha:grinning::grin::joy:
Nimam pripomb.
In ja, vem, da se ponavljam, ampak drugega kakor THE BEST ne morem rečt.

No ja zdej pa grem.

Lepo se imej in upam, da čim prej pride nov del.
Pa kaj upam. ZAHTEVAM, DA PRIDE:joy::sweat_smile::sweat_smile::joy::joy::sweat_smile::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::dizzy_face::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:(nisem jezna samo hočem nov del:joy:)

No, zdej pa res grem.
Lepo se imej.
Imej pujsastičen:hamster: in zmajski:dragon_face: dan.
Dragon girl:dragon::dragon_face::girl:(oboževalka)


P.S. Ti Galaxy Ginny si dejansko iz druge galaksije (Take zgodbe pišeš)
Bye bye. Have a nice day.
2
 
Hvala spet! Vedno me presenetiš! Toliko pohval! Hvala ful!
1.Hvala da si srčku pomagala postati bolj žive barve😉
2.hvala za tako dolg komentar
3.hvala da si se naročila name!!!♥️♥️
4.tudi jaz sem vesela da sem končno vključila zmaje in hvala za lepe besede!
5.ne skrbi bom pisala naprej!
6.nevem če sem ravno iz druge galaksije ker ne poznam nobenih vesoljcev... 😂😂😂
7. Tudi ti imej pujsastično zmajsko lep dan!!!❤️❤️❤️🐲🐉🐹
LYSM!!! *Galaxy Ginny*
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
KDO BI SI MISLIM, DA MAMO NA PILU ŠE ENO TOP PISATELJICO?
VAV! TI REZ RATZURAŠ!
1
 
Hvala😘😉😊
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ti si res galaxy, ginny
1
 
heh hvala
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
the best
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Pa tud jst sm tvoj oboževalec
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
great:kissing_heart:
1
 
hvala :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:to je tok zakon!!!!!!! to je tok dobra zgodba
1
 
Omg!!!!!!!
Hvala ful!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
WOW! NORO! N-O-R-O! TAKOJ NOV DELLL!!!!!
1
 
H-v-a-l-a
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Vse boljše in boljše kar tako naprej nestrpno čakam nadaljevanje:smile:
1
 
Svenko
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Cool zgodba

LP Cool girl
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jebote ženska!!! S-V-E-T-O-V-N-O!!!! ZMAJČEEKKK JEE BIUUUU AAAWWWEEEE! Mislim zmaj ampak zame so vsi zamji ZMAJČKIIIIII:joy::joy::joy: Zajjj pa se greemmm lotiti 5. DELAAA INNNNN MENNNIIII JEEE TAKKK ŽALOSTNO KR JE POTEM SAO ŠE 6. DELLL:cry:
DA MI HITER NAPIŠEŠ ŠE 7. KR SN ZASVOJENA!? OK? ZASVOJENA! TKO D IJI PISAT:joy::sparkling_heart:
Bg:sparkling_heart::yin_yang:
2
 
ZMAJČKIIIIIII ja hahahahah sej že pišem in tudi gre kar hitro ker je zelo zanimiv del 7. (Meni) in sem se zelo vživela tako da gre hitro.... Hvala ❤️
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
i love it:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Ty🥺❤️
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
woow cool:thumbsup:
1
 
:_thumbs up_:
 
Ups mislila sem 👍
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Objava:

Potovanje 2. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Resnična zgodba 7. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
8
Objava:

HANINE PUSTOLOVŠČINE 17. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Otroci razlik, 28. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

Resnična zgodba 6. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 5
 
23
črnilo
Objava:

Neizpolnjeno poslanstvo

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
5
Objava:

ŽIVLJENJE 1. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 1
 
5
Objava:

Tančica skrivnosti, 28. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 0
 
3
srčica potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

en fant in simpa

Hej imam eno vpršanje in rabim vaše mnenje
<3
pač je en fant npr. J in punca L. bili smo skupaj na pripravah in od vseh punc J snepa samo L, od L prijatelj je ne njeno peresnico napisau J+L inpa J ima zelo podoben bitmoji
Ali mislite da J simpa na L?
Hvala
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Bi pogrešali nalepke v Pilu?
Zelo
(500)
Srednje
(154)
Ne preveč
(123)
Sploh ne
(147)
Raje bi imel/a več posterjev
(256)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Avatar Loona_Lovegod je odgovoril/a na
Wednesday? temnopolta deklica? črnolasa ...
 

Avatar naja je odgovoril/a na
najboljši blog
 

WandaNat (neprijavljena) je odgovoril/a na
Nov del pride jutri ali pa danes. Bom videla, ...
 

Avatar Suhica je odgovoril/a na
Hvala za te ideje, ressssssss so mi pomagale:yellow_heart:
 

Avatar Snoopy je odgovoril/a na
Perfect Memories Happy No lie Solo
 

Avatar Evinija je odgovoril/a na
Super dobra zgodba lajkam in komentiram.
 

Avatar Levček je odgovoril/a na
Super! Rabm 2. del
 

Šestošolka je odgovoril/a na
Wednesday Adams?
 

Avatar puhika je odgovoril/a na
bil je...
 

Avatar I love dance💖 je odgovoril/a na
Js bom verjetno ze naslednji teden dobla ...
 

Ful hud blog. A bi me prosim obveščala o ...
 

Avatar Pinazelva je odgovoril/a na
Zlo lepo maš moj :heart:
 

Avatar puhika je odgovoril/a na
Millie Bobby Brown (gif: goodbye mike, hello ...
 

Avatar Itsme je odgovoril/a na
lepo je:heart_eyes_cat:
 

Avatar Šolsko dekle je odgovoril/a na
Draga springirl Se totalno strinjam s tabo sej veš da se poznamo od tekrat ko