KVIZ O KPOP 4.DEL
1
Živjo, ker sem danes objavila kviz o blackpink in ne nasplošno bom dane s naredila še en kviz.
in tukaj je 4.del.
1. Kateri izmed naslovov je naslov pesmi od TWICE?
a) feel noting
b) no feels
c)feel special
2. Kakšen je lightsick od BTS?
a) V obliki bombe
b) Sloh ga nimajo
c) V obliki trikotnika
3. S kom so sodelovale blackpink v pesmi ice cream?
a) z Cardi b
b) z Seleno Gomez
c) z nikomur
4. Do koga red valvet v mv-ju peek-a-boo krute?
a) do dostavljalca pic
b) do poštaraja
c) do Seuli (članice red velvet)
5. Katerega leta so EVERGLOW izdale pesem adios?
a)2021
b)2018
c)2019
6. Katera skupina poje pesem SO WHAT?
a)BTS
b)Loona
c)exo
To je vse za danes. Upam da vam je všeč. Adijo!
in tukaj je 4.del.
1. Kateri izmed naslovov je naslov pesmi od TWICE?
a) feel noting
b) no feels
c)feel special
2. Kakšen je lightsick od BTS?
a) V obliki bombe
b) Sloh ga nimajo
c) V obliki trikotnika
3. S kom so sodelovale blackpink v pesmi ice cream?
a) z Cardi b
b) z Seleno Gomez
c) z nikomur
4. Do koga red valvet v mv-ju peek-a-boo krute?
a) do dostavljalca pic
b) do poštaraja
c) do Seuli (članice red velvet)
5. Katerega leta so EVERGLOW izdale pesem adios?
a)2021
b)2018
c)2019
6. Katera skupina poje pesem SO WHAT?
a)BTS
b)Loona
c)exo
To je vse za danes. Upam da vam je všeč. Adijo!
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1.
c)
2.
a)
3.
b)
4.
a)
5.
c)
6.
b)
c)
2.
a)
3.
b)
4.
a)
5.
c)
6.
b)
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ravno sem ugotovila da sta za 6 vprašanje možna dva odgovora. (BTS or LOONA)
1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1. c)
2. a)
3. b)
4. a)
5. c)
6. a)
2. a)
3. b)
4. a)
5. c)
6. a)
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ŽIVJO ŽE SPET ŽE SPET
1. 6.b)a)
c)
2.
a)
3.
b)
4.
a)
5.
c) MENI SO VŠEČ VSE SKUPINE KI, SI JIH DALA ZA KVIZ(BLACKPINK, BTS, RED VELVET, LOONA, TWICE, EVERGLOW).
1. 6.b)a)
c)
2.
a)
3.
b)
4.
a)
5.
c) MENI SO VŠEČ VSE SKUPINE KI, SI JIH DALA ZA KVIZ(BLACKPINK, BTS, RED VELVET, LOONA, TWICE, EVERGLOW).
0
K-POP LIVE
Moj odgovor:
Zanimanje
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Obvestila
12.3.2026
NAPAČNO ZVEZAN MARČNI PIL
Žal se je v tiskarni, kjer se tiska Pil, tokrat malo zapletlo. Če ste med tistimi, ki so dobili »pokvarjen« Pil, pišite na revije@mladinska-knjiga.si ali pokličite na 080 12 05. Poslali vam bomo novega.
Uredništvo Pila
Vprašanje
Si naročen na Pil samo zaradi tekmovanja v Veseli šoli?
Ne tekmujem v Veseli šoli, jo pa preberem.
(41)
Vesela šola me ne zanima.
(66)
Nikako, zanima me celoten Pil in bi bil naročen tudi, če ne bi tekmoval.
(116)
Ja, naročen sem predvsem zaradi tekmovanja v Veseli šoli.
(37)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
ᴅʀᴜɢᴀᴄ̌ᴇ ᴊᴇ ғᴜʟʟ ᴅᴏʙᴇʀ, ᴍᴏᴊ ᴊᴇ ɴᴀᴊ 1, sᴇ ...
super ideje.
Drugače lahko objavlaš slike ...
js se strinjam z 2, dobra ideja






Igralnica