snofi
Naslednji Pil izide 3. maja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Za masko na videz 'popolnega' vzornika

Za masko na videz 'popolnega' vzornika

16
Biti princesa ne pomeni samo imeti krone na glavi. Prav tako ne pomeni biti samo prestolonaslednica, se samo smehljati in samo vzvišeno mahati ponoreli množici, čakajoč pred veličastno kraljevo palačo. In ne le to, da se moraš obnašati olikano, primerno, damsko ter vljudno.

Držati skodelico čaja s privzdignjenim mezincem in na videz brezskrbno kramljati z mamo - ki je, mimogrede - kraljica dežele. Jo brez pritožb vikati od rojstva do smrti in dajati vtis, da se ob tem počutiš nadvse odlično.

Pomeni veliko več.
Pomeni biti ves čas izpostavljena stresu vseh mogočih tegob, žaljivkam in sovraštvu tebi neljubih ljudi, vsem mogočim grožnjam, strahu in obupu. Pa ponižanju pred tako imenovanimi smrtniki, tegobam, stiskam, prisiljenim čustvom, sramotam, neusmiljenosti ter še marsičem drugem.

Pomeni, da moraš celo življenje svoja čustva potiskati na stran in misliti samo na druge. Na ljudstvo lastne dežele, ki bo v prihodnosti pod tvojo oblastjo. Na ljudstvo, ki ga boš nekoč vodila. Na ljudstvo, ki se zanaša nate, a hkrati te zasovraži takoj, ko izraziš svoje mnenje.

Pomeni, da moraš misliti v dobro drugih.
Biti potrpežljiva tudi, ko si tega najmanj želiš.
Biti strpna, ko te mika, da bi bila bolj nestrpna, kot je mogoče.
Biti nasmejana tudi, ko se tvoje življenje postavi na glavo.
Biti tisto, kar drugi pričakujejo, da si.
Biti nekdo, za katerega vsi mislijo, da ima čudovito, skoraj popolno življenje.
Biti živa takrat, ko se počutiš mrtva.
Biti...
Biti vse, razen tega, kar si v resnici.

Se delati, da nasmeh ni tvoja krinka. Da je resnica, čeprav globoko v sebi veš, da ni.
Se delati, da je vse vredu in doseči, da imajo ljudje okoli tebe občutek, da si močna. Neuničljiva. Pogumna.

To je resnica. Resnica, ki jo vsaka princesa, dama, kraljična ali dekle skriva pod tanko, a neprebojno zaveso laži.

Ti misliš, da je moje življenje lahko. Enostavno. Preprosto, navdihujoče, sproščujoče, prefinjeno in čarobno.
Menim, da zdaj veš, da ni.

Meni osebno se zdi, da imate Vi, navadni ljudje - čudovito življenje. Ste svobodni. Imate skrbne starše, ki jim lahko zaupate, se z njimi iskreno pogovorite, se jim zjočete na ramenu, ko vam je težko.
Imate čas, ko se lahko posvetite sebi in samo sebi. Ne ljudem okoli vas. Sprejemate svobodne odločitve, živite kot lastovka, ki počasi razpira močna krila in bo kmalu poletela v nebo.
Imate priložnosti spoznavanja novih ljudi, udeleževanja raznoraznih dogodkov, predstav in kaj vem česa še.

Saj vem, tudi jaz imam starša. A moja čustva so le šivanka v kopici sena proti ostalim njunim skrbem.
Imam svobodo. Lahko počnem kar si želim. A le, če dobim pisno dovoljenje s strani zame odgovorne osebe. In le za mogočnimi obzidji kraljeve palače.
Lahko, pravzaprav moram sprejemati odločitve. A zanje ne izvedo le moji najbližji, od njih je občasno odvisna usoda celotnega kraljestva. Zanje izvedo vsi, ki le stopijo na ulico domače vasi in prisluhnejo že zdavnaj naveličanemu raznašalcu časopisov.
Imam možnost ogleda katerekoli predstave, kadarkoli mi srce poželi. A zopet, pod strogim nadzorom in ne z ljudmi, ki bi si jih resnično želela ob sebi.

Dragi moj, draga moja.
Nikoli, ampak res nikoli si ne misli, da imam boljše, svetlejše, srečnejše in svobodnejše življenje od tebe.
Vedno in za vedno pomni, da si ti edini, edina, ki ima zavidljivo najlepše življenje na planetu Zemlja in še daleč naokoli.

Za vse večne čase si vbij v glavo, da bolje, kot se ti godi ta trenutek ne more biti.
Bodi ponosen, ponosna na to, kar imaš in nikoli ne obupaj. V življenju je veliko stvari, nad katerimi se nam včasih dozdeva, da je najbolje obupati.
A jaz že vem. Nikoli ni vredno obupati. Ne nad rečmi, ki nas resnično osrečujejo in izpopolnjujejo in tudi ne nad tistimi, ki nas uničujejo in vlečejo k tlom. Ko slednje premagamo in se pred njimi zaščitimo postanemo boljši ljudje.

Prav je, da imaš vzornike, kot sem jaz - takšne, za katere navzven izgleda, da je vse popolnoma v redu. Nikoli ne moreš vedeti, kaj se skriva za trdnimi kamnitimi zidovi človekove maske. Maske, ki prikriva vse slabo in ti daje vpogled v izključno dobre stvari.
Maske, ki je na prvi pogled popolna.
Zgodilo se je, da smo ustvarjeni natanko tako, da popolni ne obstajajo. Vsak ima svoje prednosti in slabosti, dobre in malce manj dobre lastnosti, težav pa se ne moremo izogniti. Ne ti, ne vi vsi skupaj in ne jaz. Čeprav sem princesa.

Ne mislite si, da ste ničvredni, vsi okoli vas pa popolni.
Ste več kot to. Ste edinstveni. Ste vi.

Ne rabite biti popolni, da bi vas ljudje opazili. Če pogledamo iz drugačne plati - ljudje vas ne rabijo opazit.
Nikoli ne boste dosegli, da bi vas imeli vsi radi, prav tako ne, da bi bili vsi zadovoljni z vami.
Ampak najpomembneje v življenju je, da ste sami zadovoljni s seboj. Da se sprejmete takšne, kakršni ste in uživate, saj nam je dano le eno življenje. Nikoli se ne bomo vrnili na ta svet. Nimamo drugega življenja, druge priložnosti. Zatorej moramo prvo izkoristiti in iz njega izžeti vse, kar je mogoče in še kaj zraven.

Ne potrebujemo drugih, da bi nam povedali, da smo super. Odlični. Fantastični.
Potrebujemo samo in izključno le - sebe. Svojo notranjo presojo, razmislek.
Zaupanje sami vase in v to, da nam bo uspelo.
Ti sam, sama si popoln, popolna za tvojo življenjsko nalogo. Tvoja edina življenjska naloga pa je biti srečen, srečna. In to je pomembno.
~~~~~
Princesa je v zgodbi mišljena kot princesa, drži.
Ampak predstavlja lahko tvojega velikega vzornika. Mogoče slavnega pevca/pevko, ki ga/jo občuduješ že lep čas, mogoče tvojo babico, ki je tako dobrega srca, da želiš biti, ko odrasteš tako prijazen, prijazna in vedno nasmejan, nasmejana kot ona, mogoče pa je to tvoj skrivni Nekdo, ki ti pogreje srce vsakič, ko pomisliš nanj, nanjo ;)
Verjemi mu/ji in nikoli ne obupaj.
Ne primerjaj se z drugimi in ne dajaj se v nič.
Vse tegobe, ki spremljajo princeso so prispodobe za težave, ki jih imajo tudi vaši največji vzorniki, 'najpopolnejši' ljudje na svetu po katerih se zgledujte odkar pomnite. Čeprav izgledajo popolni imejte vedno v mislih, da vsak nosi svoj križ, svoje težave in ni vse tako, kot je videti navzven, na prvi pogled.

Ne pozabi, da si sam, sama najboljša različica edinstvenosti in čudovitosti.
~~~~~
Jah... Hey.
Ne sprašujte kaj je to, ker je edini pravi odgovor... "Tole je bomba navdiha."
Priznam, da sem se že pri prvem stavku tega besedila zamislila, zakaj ravno... princesa. Ker roko na srce... jaz sem res daalleeč od tega, da bi imela kaj povezave s kakršnokoli princeso, ker me te girly stvari niti ne zanimajo preveč. Krila, krinoline, bleščice,... nope.
Ampak tekom pisanja sem ugotovila, da sem t.i. princeso dojemala natanko tako, kot opisujem, da naj jo ne bi. Kot bi bila proti sama sebi. Pravzaprav sem to pisala v takem navalu idej, da prsti sploh niso dohiteli razmišljanja in mi je komaj uspelo vse skupaj spravit v smiselno celoto.
Res želim, da bi komu zgornja 'zgodba' ali lepše rečeno - pripoved dala misliti in mu razjasnila kaj, kar je bilo do zdaj še neznanega zanj/o.
Upam, da sem vas vsaj malce navdihnila, saj bi mi to pomenilo več, kot si lahko predstavljate. Prvič sem dejansko izlila delček mojega razmišljanja... sem. Na Pil.

Bila bi vam res hvaležna, če bi komentirali objavo in podali vaše mnenje, saj mi slednje pomeni ogromno.
Lepo se imejte,
Sophie Donna

P.S Prva objava, ki jo bom - če bo vse po sreči - objavila s pomočjo napovednika :D
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Vav to pa se me je res dotaknilo in mi dalo vedeti da sem vredu taka kot sem. HVALA da si mi to pokazala. Zelo lepo :heart:
2
 
Najlepša hvala, me veseli, da se te je dotaknilo <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Omg. To je tako dobro in…. Resnično. Tale spis (al kako naj rečem temu haha) bi moral prebrati vsak.

Ljudje mamo res neumno navado, da se primerjamo z drugimi in želimo biti oni čeprav smo že sami po sebi čudoviti in edinstveni. Čeprav smo sami dovolj. Ni se nam treba obremenjevati z drugimi, v življenju ni to nikomur nič pomagalo. Vsekakor pa pomaga, če si sam zadovoljen s sabo, prav tako pa je lahko slabo, če nisi. Kateri ljudje si vedno vzamejo življenje? Ravno tisti, ki se ne morejo sprijazniti s tem kar so. Samopodoba je velika reč in treba jo je ohranjati.

Drugače pa še enkrat – tole si odlično napisala, pustilo me je brez besed. Samo poklon. En velik poklon. <333

Lepo se mejj <33

13L

(hehe sm predlagala še Emy da prebere, kr pač tole je B.O.Ž.A.N.S.K.O)
1
 
Hvala ti <333
Tale tvoj ta dolg odstavek je zdaj še mene navdušil, haha. Super sestavljeno ;)
Kaj bi jaz brez tebe, resno. Tvoja prisotnost tukaj me izpopolnjuje, objave in komentarji pa izpopo*b*po*b*lnjujejo xD
Hvala, da si ji predlagala <3
Lepo se mej <3
 
ja ni kej srcee <333 (mimo grede - kaj bi šele JS brez tebe??)
 
<33
Ok, ampak kaj bi jaz brez tebe... ;)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wow, wow, wow.
Počakaj! Ustavi se! Stop!

Okay, pa, da začnem! Wow - definitivno se vidi, da si to napisala v ekstremno velikem navalu inspiracije. To je tako popolno, tako prfektno, tako... ni besede, ki bi opisala tvojega prečudovitega dela zgoraj. In jaz sem se v to (pripoved?) tako vživela, kot, da bi bila jaz na licu mesta tam bi poslušala to princeso, ki ihti in ki hrepeni po boljšem in bolj kakovostnem življenju. Ki se zaveda, kaj ima navaden smrtnik, in za to bi ona karkoli dala.

Definitivno si dala bralcu misliti. Najlažje v življenju je vse pokritizirati in biti nejevoljen ne glede na situacijo - preprosto povedano - z ničemer nisi zadovoljen in močno verjameš, da imaš ti najslabšo življenje na svetu ter da se tebi godi največja krivica na svetu.

Marsikdaj si želimo samopomilovanja in želimo biti žrtev. Ne zavedamo se, da v tem trenutku ima kdo še slabše življenje kot mi.

S tem sedaj ne mislim, da ni mogoče, da imaš najslabši dan - seveda ga lahko imaš, ampak vedi, da nimaš najslabši in najgroznejši dan na celem širnem svetu.

In definitivno priporočam to (pripoved) vsem vsaj v razmislek, da moramo enkrat za vselej biti vsaj malo bolj hvaležni, saj konec koncev, smo lahko neizmerno hvaležni vsem, ki so nam kadarkoli kakorkoli pomagali, rešili, so nam morda namenili le sočuten pogled, ko nam je bilo težko.


Huh, (spet) sem se grozovito razpisala - na dolgo in široko za kar se ti iskreno opravičujem, saj ti kradem tvoj dragocen čas z mojim razmišljanjem o zgoraj napisanem v primerjavi z realnim življenjem. Upam, da ti ni bilo vsaj v napor to prebrati.

Lepo se imej,
Dekle
0
 
Ohh, res obožujem, ko se razpišeš na dolgo in široko, hvala ti Dekle <33
Se strinjam z napisanim v tvojem komentarju, včasih imamo stvari res za tako samoumevne, da mislimo, da brez ne bi preživeli in potem... ja, potem se zgodi to, kar si napisala ti. <3
Me veseli, da sem te malce potopila v razmišljanje, glede na to kako moder komentar sem dobila nazaj ;)
Lepo se imej <3
 
Awwči, hvala ti! <33
Ja, ko preberem npr. kakšno knjigo, pripoved... potem moja domišljija in razmišljanje ne poznata meja. XD
 
Mimogrede to sem še pozabila pohvaliti, pa se mi zdi vredno omembe: res si perfekcionist za pisanje (in še za druge stvari) saj že z naslovom očaraš bralca. <33
Obožujem tvoj slog pisanja. <33
 
<33
Saj je prav, da tvoja domišljija nima meja ;)
Oo, hvala ti <3 ja z naslovi se kar veliko ubadam zadnje čase... včasih se zgodi, da sredi niča dobim navdih in potem si idejo kar zapišem, da jo lahko kasneje udejanjim. Hvala še enkrat <33
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Sploh nimam besed! To si tok lepo napisala da lepse ne bi mogla:hugging:. Ce ne bi pogledala kdo je to napisal bi mislila da je to navaden pilovec ki je to skopiral iz interneta.
Da ima clovek tak talent da zna to napisati. Nevem kaj naj ti recem:stuck_out_tongue_closed_eyes:. Waw, waw, waw!

In tako besedilo bi moral prebrati vsak clovek. Za tiste ki se ne pocutijo dobro v svoji kozi je to najboljse besedilo ki ga lahko preberejo o sebi.
Ne morem si predstavljati da si yo res napisala TI.
Moram pa povedati da si tuti odlicna pilovka ki zna povedati svoje mnenje na lep nacin brez da koga uzalis in tudi vsak dan razvedris vsaj 5 pilovcev s svojimi mislimi in komentarji.
0
 
Wow, hvala RIBICA <33
Česa takega pa čisto zares ne bi pričakovala.
Oh, saj mislim, da sem tudi jaz ena izmed 'navadnih Pilovcev/Pilovk', čeprav menim, da je pomembno, da se za objave potrudimo in jih napišemo in oblikujemo sami, saj nima smisla, da jih le potegnemo iz neke spletne strani. Seveda ni nič narobe, če si podatke od kod 'izposodimo' samo potem moramo navesti še vire ;)
Hvala ti, ne vem, če sem sploh vredna takšne pohvale. Se trudim <33
Uživaj <3
 
Seveda si vredna taksne pohvale ker ne poznam veliko ljudi k imajo tak talent kot ti😉😉😉
 
Oo, hvala ti <33
 
Np
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ojla!
To je...wow...Nimam besed...Daj mi minuto, da jih poiščem ;)
Torej to je več kot wow, to je wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow (sej bi naredila milijon vrstic ampak bit ti zaspala vmes ;) )!

Imaš velik talent in zelo si nadarjena za pisanje, vse kaj napišeš, tudi če le majhen komentar, je popolno! Več kot popolno!
To, da pa tvoje besede nekoga osrečijo, mu pomagajo ali pa mu dajo mislit pa je...sploh ne vem če obstaja kakšna takšna beseda...bom rekla, da je popolno, čudovito in zelo lepo od tebe.

Tvoj stil pisanja je tako...lep? Je to prava beseda? Odličen? Popolen (očitno je vse pri tebi popolno<333)? Eden najboljših na PILu? Čudovit? Zanimiv? Čaroben? Drugačen? Fantastičen? Takšen, da moreš vse prebrati, ker te PREVEČ mika?
Ja, tvoj stil je vse to in še več!

Lahko bi le napisala npr. verjemite, da oni nimajo lepega življenja ali pa kaj takega v npr. 1 odstavku ali pa v parih povedih ampak ne-ti si to napisala na dolgo in široko in jaz to obožujemmm! Ker besede, ki so jih uporabila...so...popolne!
W-o-w!

Vsem, ki smo prebrali (upam, da jih je čim več prebralo<3), je to dalo veliko za misliti...Dala si odličen primer (s tem mislim princeso), ker večina bi dala influencerja ampak všeč mi je, da je to nekak girly ampak ni tako kot na spletu, če razumeš?

Ne bom več nakladala ampak vseeno ti moram še nekaj sporočiti ne glede zgodbe ampak glede tebe (sicer sem ti mislila v kotiček ampak ok):

Draga Sophie,
velikokrat si me osrečila, ne samo mene, ampak še velikooo pilovcev in pilovk. (P.s.: še enkrat hvala za tisto, kar se je zadnjič zgodilo<3)
Si res prijazna, nadarjena, talentirana oseba, ki zelo rada pomaga.
Z besedo ali dvema poveš včasih več kot celotna knjiga (s tem mislim, pri komentarjih), ampak včasih se pa tako razpišeš (ko gre za nekaj resnega), kar je meni zelo všeč!
Postaviš se zase in za ostale, ko gre kaj narobe...v glavnem si super!
Poleg tega, ko želiš povedati svoje mnenje pišeš na tako dober način, da ne užliš, ampak vseeno poveš, kaj je prav in kaj ne!
Bravo in *b**roza*HVALA!*roza**b*
Lp<3
0
 
aja pa sori, če sem kaj večkrat ponovila<3
 
Hvala, hvala, hvala <333333
Ne morem verjet, da sem prejela tak čudovit komentar. Sapo si mi vzela <33
Res cenim tvojo prijaznost in tvoje zelo pozitivno dojemanje mojega pisanja <3 love it.
Najlepša hvala tudi za tole sporočilce na koncu, hvaležna sem ti za to in mi bo res še dolgo ostalo v spominu <3
Ohh, ta stavek: *i*'Z besedo ali dvema poveš včasih več kot celotna knjiga'*i* si me pa res nasmejala, pač hvala tiii <3
 
ni zakaj<33 moraš vedeti resnico o tvojem perfect pisanju in temu hm kako bi rekla spisu?
Uživaj!
lp<3
 
<33
Enako <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
oooh si pa tk lepo napisalaaaaaa<333
prvi stavek - chef's kiss (ampak not gonna lie - nahitr sm mislna da je kasn quote iz barbie filma xD)
in pole - *i*in pole*i* - si tk razširila svojo misel uporabila en kup fensi pridevnikov(tvoja moč heh) in napisala en tak lep sestavek ki bi mogu bit obvezno branje ker tole, draga sophie, je ekstravagantno(ja, hotla sm napisat en dobr fensi samostalnik ampak ga nism našla(nevem kaj je z mojim besednjakom dons) tk da se boš mogla zadovoljit s temle kjut pridevnikom(also zakaj tok na dolgo razlagam xD))
ok na začetk sm mislna da boš sam quotala barbie(jah nevem kaj je z mano(ok actually vem - pretekle dni sm mal gledla alano lintao na yt in me je kinda okužila s princess core(nsn ampak drgač je zlo taka...hm, carica<3))) in pole podala svoje mišljenje o tej nezdravi obsedenosti z idoli ipd in zto sm bla uno... čudn a ne sophie ve da bi to moglo bol it u forum??:thinking:
ampak pol si nadaljevala s princeso in sm bla uno nevermind lohk je tule
in (okj ja vem čudn AMPAK-) pol enkrt na sredi sm bla sam waaaaiitt sej ni sophie ta princesa?! k se je končn odločila s slovenskim delom sveta delit realnost za obzidjem gradov?! kr ji je šlo na živce to princess romanticizing?! (wow js tle delam neko teorijo zarote al nek:cowboy:)
ampak pol zadni odstauk me je zadel kot strela z jasnega - sophie ni princesa :') (ali paaačč?!?!)
ampak wow ta tvoj naval inspiracije je pa o-gro-men :D
zelo fensi napisan al kk naj rečem
pa tko realno - pač nikol neveš kaj se skriva za masko čustev od nekoga, še posebej ne od zvezdnikov, kr morjo se lepo obnašat vs cajt, nikol neveš kdej te bo kdo poslikau al pa posneu in boš pristau u novicah :/
ŠE POSEBI pa princese, kr so basically državni idoli in pa še mlade so... in nikol neveš kdo od slug je dejansko zvest in genuine, kdo pa se sam pretvarja in bo iskoristu prvo priliko da te zabode z lestencem (lol what a se to sploh da) in se polasti tvojga in družinskega premoženja(hans---)
aja um eno napako sm dobila (usaj zdi se mi tko):
u 4.odstauku gor od prvih telih: ~~~ je napisano: nikoli ne moraš vedeti..... no mislm da si napačno rabila glagol, moglo bi bit nikoli ne moreš vedeti... ker pač moraš vs moreš: glagol morati izraža nujnost, glagol moči pa sposobnost: torej kokr must vs can v ang nekako
a štekaš? pač mal sm čudn to napisala(also ja, poguglala sm) (dobila si me)
aja zdej k sm iskala to napako k sm jo umes že zgubila (ne sprašuj -_-) sm vidla da si uporabla besedo :sparkles:zatorej:sparkles:kar - wow - kod si jo dobila :D
uglaunem krasn tekst al kak bi temu rekla...

pa mej se fajnnnnn<3333
ps: čestitke za napovednik hehe :) (a je to ful cringe zdej ane xD)
0
 
Omg, omg, omggg <333
Hvala ti. Ti si mi zdejle dan polepšala s tem <3
Hahah, ti si pa velik Barbie vpletla v ta komentar xD
Ekstravagantno, hehe. Fensi, ja ;)
Rada mam tvoje dolgo razlaganje.
Prav nasmeh mi nariše na obraz xD
Hahahahah, jaz? Princesa? Moram te razočatar, ampak nisem princesa :) samo tole sem napisala v imenu princese..
Pač ti in tvoji komentarji so tako odbito fanj za brat, počutiš se vmes kot energijska bombica xD (dobronamerno mišljeno)
Heh, :sparkles:️zatorej:sparkles:️ :smirk:
Ok, nekej bom priznala. Ena izmed stvari, ki mi v slovenski slovnici ne gre je razlika med besedama 'moči' in 'morati' -_-
Tako nelogično je in pol večinoma po feelingu to pišem...hvala za popravek, cenim <3 (bom popravila...)
Enako <33
(Ni bilo pReVeČ cringe ;)) - hvala <3
 
aawwww<333 rada maš moje dolgo razkladanje<33
ahahaha energijska bombica✨😂
 
Ja seveda imam <33
xD
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ti, ja prav vidiš TI. Ti si s to svojo zgodbo? zaslužiš vse pohvale, kar jih človek premore.

Prvič, tvoj slog pisanja je res izjemno dober, navdihujov vse je lepo povezano. Bralca takoj privabi k sebi.

Drugič pomen zgodbe je:kissing_heart: perfekten. To bi moral prebrati vsak, čisto V.S.A.K. Dalo bi mu misliti tako kot je meni sedaj. Zamislila sem se in ugotovila, da je vse kar piše v tej zgodbi popolnoma realno in da mi tega skozi svoje oči ne vidimo oziroma nekateri nočejo tega videti in si zatkajo oči.

Mislim da si s princeso naredila zadetek na polno. Vsi mislimo da so princese popolne,imajo popolno življenje, vse jim gre odlično, nikoli se jim ne zgodi nič slabega ker se jim ne sme.
Princese morajo biti vedno popolne. Kako bi odreagirala skupnost če bi princesa naredila kaj slabega, ali nekaj običajnega za normalne ljudi, nekaj kar je za princese nezakonito.
Si predstavljaš, da bi na kraljevi večerji ki bi jo spremljalo ogromno ljudi, princesa cmokala...

Včasih pridejo dnevi ko imam slab dan, mislim da nisem dovolj vredna za Nekdo-ja. A zdaj vem da bom takrat ko bo spet prisel ta dan, odprla Pil, poiskala tvoj kotiček in tvoje objave ter ponovno orebrala to čudovito zgodbo.

Ampak ne vem če bo kdaj prišel ta dan, ker se mi je ta zgodba utisnila v spomin za večno.


LP,K12
0
 
Wow. To si pa tako lepo napisala, hvala ti <3
Ogromno - več, kot ogromno - mi pomenijo tako čudoviti komentarji, za katere se takoj ve, da so napisani s srcem in z veliko truda. Hvala ti za tole, do neba in nazaj <3
In najlepša hvala za vse pohvale <3
 
Hvala tebi za tako čudovito napisane zgodbe
 
<3333333
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

Prerokbe in videnja 43. del

Ogledov: 0 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Šola pesništva ~ Jaz

Ogledov: 23 Odgovorov: 2
 
6
Mamma Mia
Objava:

POSLUŠAJ ME

Ogledov: 12 Odgovorov: 0
 
1
je vame?
Objava:

SKRITI OBOŽEVALEC 3

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
3
Objava:

ŠOLA MAGIJE 18. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 1
 
1
Emika💖 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Beli tok sam za punce

hoj<3 beli tok mam že dve leti in pol pa gledam veliko objav o tem pa je povprečje 2 leti no jaz imam beli tok 2 leti in pol in še nimam menstre, stara sem 12,2 moja mama je dobila menstro pri 12,1 moja babi pa pri 12, 2 a je z mano vse vredu. hvala za odgovore:grinning::grinning::grinning:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Če si tekmovalec, tekmovalka v Veseli šoli, te prosimo za odgovor. Vprašanje se glasi: Zakaj si naročen/a na Pil?
Na Pil sem naročen/a izključno zaradi Vesele šole.
(25)
Pil bi naročil/a tudi, če ne bi tekmoval/a v Veseli šoli.
(124)
Pila nimam naročenega, saj pri mentorici Vesele šole dobimo vse vsebine za tekmovanje.
(22)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

https://i.pinimg.com/474x/fb/78/90/fb78907c6d6c069ed20884229b463ed0.jpg Upam, ...
 
Alica v čudežni deželi
 
hmmm priblizno 20,000?
 
oh wow zelo lepo sam si mi pozabla napisat ...
 
jaz bi se prijavila in a bi lahko samo npr. ...
 
eno vprasanje kdo so sodniki
 
aawww ful je kjuuuuttttttt ful enakomerni ...
 
wow zlo lepo katera spletna stran pa? Lp ...
 
nism vedla da mas menstruacijo
 
Hej, a bi lahko bla sodnik:blush:? Ful fajna ...
 
mogoče si lahko delaš not izpiske za šolo, ...
 
dankeeeeeeeeeeeee
 
odvisn kake lase mas zdj ce mas skodranw, ...
 
jaz tekmujem Katka:cow: šmoren kar pogosto