snofi
Naslednji Pil izide 7. julija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Zločin brez konca 7. del

Zločin brez konca 7. del

7
*b* Quentin *b*
Visoka lepotica se je vrnila v sobo, v katero me je privedla. Sedel sem na udobnem naslanjaču sive barve ob dolgi beli mizi, ki je stala v majhnem, a prostornem, prostoru, obkroženim z belimi stenami, na katerih so bile pritrjene umetniške slike. Zastrmel sem se v veliko umetnino, ki je prikazovala lepega črnega konja, dirjajočega po sinje modrih valovih. Veter je mršil žrebčevo grivo in rep mu je plapolal v zraku. Slika mi je bila všeč.
Temnolaska s prav tako temnimi očmi je s sabo pripeljala nekoliko nižjega moškega rjavih las. Videti je bil zdelan in na čelu so se mu pojavile gube. Usedel se je ob mene in zavzdihnil.
»Veš, kdo sem?« me je vprašal in me resno pogledal. Brado, ki je bila pokrita s tankimi kocinami, je naslonil na roke, slednje pa na kolena. Ko nisem odgovoril, je ponovil: »Kdo sem?«
»Ne vem.« Moški mi ni bil znan, prav tako ne ženska ob njem. Ko sem pogledal globje v njegove oči, so se mi zdele vedno bolj prijazne. A hkrati utrujene.
»Tako torej.« Mož se je obrnil k ženski in jo vprašal nekaj, česar nisem razumel. Ona se je zamislila in nekaj zamrmrala. Mož je pokimal.
»Podaj mi roke,« je dejal, a jaz sem spet gledal sliko, ki me je tako omamila. Dotaknil se je moje rame, zato sem se zdrznil in mu podal roke. Ko sem jih stegnil, me je spreletela močna bolečina. Zaječal sem.
Roke sem potegnil nazaj k sebi. »Kaj hočete? Kaj mi boste naredili?« sem začel spraševati, a sem se spomnil na veliko vprašanj, katerih odgovore sem želel. »Kje sem? Kaj ste naredili z mano, da me vse boli? Kdo ste vi?« Pustil sem, da je nastopil trenutek tišine, nato pa glasneje vprašal: »Zakaj se ničesar ne spomnim?«
Možakar se mi je žalostno nasmehnil. »Vse boš izvedel ob svojem času.« Pograbil je moje roke in jih s silo potegnil k sebi, ne meneč se za boleč krik, ki se je razlegel iz mojih ust. Trdno jih je prijel, jaz pa sem jih poskušal iztrgati iz njegovega prijema. »Nož, Kate.«
Razprl sem oči in sunkovito vstal, ko je ženska iz žepa vzela dobro nabrušen nož in ga podala možakarju. Ta je z eno roko držal moje dlani, z drugo pa prijel nož. Imel je neznansko moč v rokah, ki so bile neznansko velike.
»Veš, kdo sem?« me je ponovno vprašal.
»Ne!« sem zakričal. Ženska je stopila k meni, me prijela za rame in me brez truda posadila nazaj v naslanjač. Kako je lahko tako močna? sem se vprašal. Zdaj se nisem mogel premakniti, lahko sem le opletal z glavo, kar pa mi ni pomagalo.
»Očitno je delovalo,« je moški ponosno dejal ženski, ki me je držala na stolu. »Doza je bila dovolj velika.« Obrnil se je k meni. Nekaj trenutkov me je gledal v oči in – ne vem, kako – me je prijazen lesket njegovih rjavih oči popolnoma umiril in nisem se več upiral. Gledal sem le globino njegovih oči in videl le to.
Potem pa me je spreletela bolečina v roki.
Spustil sem pogled od njega in videl, kako mi je z nožem pretrgal rokav bele majice, v katero sem bil oblečen. Ob tem me je z rezilom podrgnil po koži in kri je zamazala belino majice. Zagledal sem veliko in globoko ureznino na notranji strani desne roke. Večinoma je bila rdeča in krvavo roza, delček pa je bil pokrit z zeleno sluzjo.
»Kaj je to?« sem vprašal z gnusom.
Moški se je samo nasmehnil in ni izpustil odgovora. »Will sem, veš,« je dejal, kar pa mi ni ničesar pomenilo. »Ti je to ime kaj znano?«
Odkimal sem. Mož nasproti meni mi je bil tako tuj kot temnolaska ob njem, prostor, v katerem sem bil, in pa slike na steni.
Človek, ki se je imenoval Will, si je umaknil lase s čela. “Pa ti je kaj znano ime Frank?” je vprašal in me pomenljivo pogledal.
Frank?! Presenečeno sem ga pogledal. “Nisem še slišal za koga s tem imenom.”
Willu se je na obrazu prikazal velik nasmeh. Pogledal je Kate, ki se je muzala. Njene oči niso bile tako prijazne kot Willove, a tudi zanj nisem vedel, če je sploh vreden zaupanja. Njegovih in Kateinih nasmehov ter pogledov nisem niti malo razumel.
“Zanimivo,” je odvrnil rjavolasec. “Frank ni ime ne meni ne tejle lepotici ne nikomur od nas. Frank si ti.”

to sem napisala že pred časom
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Pisalnica


Objava:

LOST IN THOUGHTS 4. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
3
Objava:

Temnejši odtenek čarovnije, 24. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
0
SWS.lover
Objava:

House 250 on Delby lane - 4. del

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Skrivnosti mesta Ravenwood - uvod

Ogledov: 6 Odgovorov: 1
 
0
Objava:

Vztranji Slovani

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

DRAGI DNEVNIK 2. del

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Prepovedana ljubezen 💕 11. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 6
 
8
Lego fan potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Lego kocke in starost

Pozdravljeni!

Jaz sem fant, star 14 let.
Zelo rad sestavljam z Lego kockami in si kupujem nove sete. Imam pa problem, ker mi starša ne pustita, da si jih še kupujem. Vprašal sem mami, če si lahko kupim en set in mi je rekla, da sem zdaj pa že zelo star in da naj imam rajši punco, kot pa da se igram z igračkami.
Začel sem razmišljati, če je to mogoče res, ali sem prestar? Problem je, ker si res želim kupiti ta set (stane okoli 150€) in še vedno obožujem Lego kocke, moj hobi je sestavljanje z njimi.

Ali se vam zdi, da sem res prestar? Bi mogel nehat sestavljat s kockami? Kako naj starša prepričam, da mi dovolita nakup seta? Koliko se vam zdi starostna omejitev za igro z Lego kockami?
Prosim za iskrene odgovore :grimacing:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Avatar #Cool Zoja je odgovoril/a na
7/10, piše mi 70%
 

LoveGirl10(ne da se mi prjavljat) je odgovoril/a na
Cute:wink::blush::grinning:
 

Ful dobr in zlo dobr napisan maš moj :heart:
 

Avatar Fangirl je odgovoril/a na
Men sta najbolj všeč 2. in 6. del, ker je ...
 

Avatar Fangirl je odgovoril/a na
Res kul wallpaper!!
 

Avatar kužek12❤️🐶 je odgovoril/a na
fulll dobrrr:wink::purple_heart:
 

Avatar kužek12❤️🐶 je odgovoril/a na
1.,2.:purple_heart::slight_smile::wink:(Harry ...
 

Avatar kužek12❤️🐶 je odgovoril/a na
hejjj, kopanje in slikanje:swimmer::camera:
 

kužek12🐶❤️ je odgovoril/a na
iiiiiii jojjj kokmje luškannnn:dog::dog::heart::heart:
 

Avatar SWS_lover je odgovoril/a na
Pa še nekaj, moja prva zgodba izhaja na drugem ...
 

lovebooks<3 je odgovoril/a na
branje poslušanje glasbe
 

Avatar Shine je odgovoril/a na
Končnoooo! :weary: Te mi je uspel prepričat ...
 

Avatar HORSE GIRL je odgovoril/a na
10 po vrsti :upside_down:
 

Avatar lolipop123 je odgovoril/a na
branjee poslušanje glasbeee