hejj,
dans delamo njoke:sparkles:. zraven nism dala omake in ja pozabla sm jih slikat://
haha no useen uživite<3
------------------------------------------
*b* *i*TEŽAVNOST:*b* *i*
☆☆☆
*b* *i*ČAS PRIPRAVE:*b* *i*
• PRIPRAVA: 30 min
• KUHANJE: 5 min
*b* *i*SESTAVINE:*b* *i*
• 1 kg krompirja
• 300 g moke
• 1 jajce
• 1 žlička soli
*b* *i*POSTOPEK:*b* *i*
Kuhanje krompirja: Krompir skuhaš v olupku, nato ga olupiš in pretlačiš. Pustiš, da se nekoliko ohladi.
Testo: V pretlačen krompir dodaš moko, sol in jajce ter zgneteš mehko testo.
Oblikovanje: Testo razdeliš na več delov, iz vsakega oblikuješ svaljek in ga narežeš na manjše koščke. Po želji jih lahko povaljaš po vilici za vzorček.
Kuhanje njokov: V loncu zavreš osoljeno vodo. Njoke dodaš v vrelo vodo in kuhaš, dokler ne priplavajo na površje (približno 2–3 minute).
Postrežba: Odcejene njoke postrežeš takoj ali jih uporabiš z omako po želji.
*b* *i*NASVETI:*b* *i*
• Za bolj rahle njoke uporabi starejši krompir.
• Če se testo lepi, dodaj malo več moke, a ne preveč, da njoki ne postanejo trdi.
*b* *i*SLIKA:*b* *i*
če pa njoki niso dobri, sm papež<3
-------------------------------------------------
čauu<3
dans delamo njoke:sparkles:. zraven nism dala omake in ja pozabla sm jih slikat://
haha no useen uživite<3
------------------------------------------
*b* *i*TEŽAVNOST:*b* *i*
☆☆☆
*b* *i*ČAS PRIPRAVE:*b* *i*
• PRIPRAVA: 30 min
• KUHANJE: 5 min
*b* *i*SESTAVINE:*b* *i*
• 1 kg krompirja
• 300 g moke
• 1 jajce
• 1 žlička soli
*b* *i*POSTOPEK:*b* *i*
Kuhanje krompirja: Krompir skuhaš v olupku, nato ga olupiš in pretlačiš. Pustiš, da se nekoliko ohladi.
Testo: V pretlačen krompir dodaš moko, sol in jajce ter zgneteš mehko testo.
Oblikovanje: Testo razdeliš na več delov, iz vsakega oblikuješ svaljek in ga narežeš na manjše koščke. Po želji jih lahko povaljaš po vilici za vzorček.
Kuhanje njokov: V loncu zavreš osoljeno vodo. Njoke dodaš v vrelo vodo in kuhaš, dokler ne priplavajo na površje (približno 2–3 minute).
Postrežba: Odcejene njoke postrežeš takoj ali jih uporabiš z omako po želji.
*b* *i*NASVETI:*b* *i*
• Za bolj rahle njoke uporabi starejši krompir.
• Če se testo lepi, dodaj malo več moke, a ne preveč, da njoki ne postanejo trdi.
*b* *i*SLIKA:*b* *i*
če pa njoki niso dobri, sm papež<3
-------------------------------------------------
čauu<3
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Kavicaa ka se je zgodl s tvojim profilom:sob::sob:
0
Moj odgovor:
Pilov blog
jarrrr
rant o pisalnci cause why not & its gettin out of hand (sam sm kr friendly hehe😋😚)
Ogledov: 188 Odgovorov: 716
Svetovalnica
Lasje
heyyy guysss🩷 kako steee??? mene zanima, pac jz k si umijm lase, mam tko drug san ze cist mastne.. a mate kksn predlog kj loh nardimmmm:no_mouth:kr res nvmmmmmmm:sob::sob::sob:
tysmmmm rada vs mammmmm🩷🩷🩷
#🩷
tysmmmm rada vs mammmmm🩷🩷🩷
#🩷
Vprašanje
Kako ocenjuješ rubriko Šport?
Všeč mi je takšna, kot je.
(113)
Raje kot novičke bi imel/a članek, ki se posveti enemu športu posebej.
(46)
Šport me na sploh ne zanima.
(69)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
Ne pa ne.Men je zima čist fajn!:unamused::unamused::unamused::unamused::kissing_heart::hea
ne razumem, ali moramo mi prej napisati eno ...





