snofi
Naslednji Pil izide 3. maja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

KOTIČEK PILOVCA/KE

Avatar
Neaktiven PILovec #1569

Sporočila:

Hej, razmišljam da bi začela nov book blog in me zanima ali bi koga to zanimalo?
1
Ja, mene bi zanimalo
Ne, ne bi me zanimalo
 
daaaa
 
fan #1 tuki, seveda bi me zanimalo
 
ofcc<33
 
Jaaaaqq
 
Ok ja Book Haul je objavljen
4
 
Hej!
Zdele sem mal gledala po Pilovi knjižnici in sm vidla tvoj komentar/review (nvm kak se izrazit :expressionless:) no in ja se strinjam s tabo sploh glede Warner-ja. SCREAMING INSIDE. Aja pa že neki časa nazaj si se mi zdi da v kotičk od WhoLovesBooksAndMusic napisala da si si kupla Six Crimson Cranes pa The Dragon's Promise in pač jst sm jih prebrala in me zanima če si se jih že lotila brat/prebrala pa da mal pošeramo mnenja če pa ne pa ni panike sam tko mal sm curious.
Lep pozdravček in živi do konca teh bistveno prekratkih počitnic
leo
0
 
Hejjj <3
OK ja Warner je moj mož hvala lepa (lets ignore da je iz prihodnosti in tehnično gledano še ni rojen).
OK ja a je razlog da sm kupla Six crimson cranes platnica?... Yes. AMPAK JE BLO FUL DOBRO (to recem o usaki knjigi). Pač i can't zato, ker je blo tok magično kokr platnica (if u know wut i mean). Tko girly (pozabla ime ups) je tak badass pač jst nebi mogla bit tok dolgo tiho. Ampak tko prva knjiga mi je bla bolj všeč kot sequel čeprav še vedno obožujem, zato ker konec... ok literally konec mi je bil malo... pač nepotreben... spoilers: SHE DIDNT HAVE TO DIE YK. Pac myb sm si narobe zapomnila ampak kaj? Ok še vedno lowkey happy ending but still..
Ok stop bc im babbling.
Kak se je tebi zdelo?
Lepo se mej,
Dg
 
Ola!
Okej glede Warner-ja se bo treba še mal zment sam da se ne bomo zdej glih klele skregal pustmo to za drugič a prov?
Pač Six Crimson Cranes je blo men tok dobr in ja strinjam se da je Shiori tak bad ass in pol k je na koncu njena mačeha ubistvu ful cool k jih je hotla tko zaščitt, čeprov se je men osebno zdel mal pretirano pač nvm no. Mi pa na pol Dragon's Promise osebno ni bla tok fajn k je ubistvu tko ene pol knjige čist izven konteksta pač vs tisti morski svet - je blo magical sam vseen. SPOILERS: ona na koncu ne umre sam point je da more bit pol leta pr tisti boginji lune (nimam blage kaj ona sploh je but ohh well) pa pol leta na "Zemlji". Ampak prosm en applause za Kiki k je po mojem mnenju najboljši sidekick character. Pa a je sam men weird ta nek love triangle med friking zmajem (sej štekam da se lahka spremeni v človeka sam a res no) pa človekoma.
No pa sam če nisi vedla tko junija/julija je pršlo vn Her Radiant Curse k je ubistvu backstory od mačehe. In UK platnica je lowkey beautiful.
https://www.google.com/search?sca_esv=579562946&sxsrf=AM9HkKkGhzWd9YpMyxcxIhH1w9bqGzPx3Q:1699166011110&q=her+radiant+curse&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwjcv4bUnqyCAxUE0wIHHRkMDM8Q0pQJegQIDRAB&biw=1440&bih=716&dpr=2#imgrc=w8ZzsilyvKckoM
Pa sam še to, kdaj boš objavla knjige iz Londona?
Lep pozdravček
leo
 
Hejj,
Warner je od vseh mož, čeprav vemo da bi nas Juliette lowkey ubila but okey worth the risk.
Aja jaaa pač love triangle mi je bil malo...🤨. Ma dobro itak si je noben od njiju ni zaslužil let her be single (kar me spomni, da je ful premalo badass FMC v knjigah, ki bi ble single? Like we have to make this a thing --> to ne pomeni da ne živim od slowburn enemies to lovers).
In yes, vidla sem Her radiant curse (obsedena s platnico, briga me če zgodba ni dobra fr pisateljica ve kako privabit občinstvo), ampak bom najbrž kupila ko bo small copy od knjige (yk zdje je sm hardcover pa big paperback kar je nesprejemljivo).
Aja pa tko SCC sm kupila prvo knjigo Hardcover, drugo pa Paperback in me brez razloga ful moti👁👄👁. Ma dobro knjiga je dobra, vse je dobro.
Book haul sem pa ravno objavila, tkoda greš lahko pogledat.
P.s. kere knjige še tko bereš pac da so med fav, ker mogoče mave še kakšno za discussat.
Lp,
Dg

Edit: šele zdajle vidim kok messy je vse to napisan im so sorry upam da si kaj znala razbrat iz tega.
 
Oi!
Ne skrbi se je dal vse uredu prebrat.
Pa tko tut Juliette je badass FMC ampak ja kle je romanca zakon. Se strinjam da bi rable single badass FMC a thing sam osebno I'm seeking romance in every single book.
Glede platnic mam jst tut weird felling če so v zbirki k jo mam doma platnice različne. Ampak jst bi komot kupla tut hard cover od Her Radiant Curse sam k ti povem da je branje expensive in nimam denarja. Pa zdej berm Peti val in si morm kupt nadaljevanji in zdej zbiram bakrene kovančke po hiši (to realno ni joke).
Pomoje bo najlaži da ti sam pošl goodreads profil pa tm pogledaš, drgač pa fantasy (Dance of Thieves - berm sam mi ni neki ful, ACOTAR, Shatter me, Spin the Dawn - nism še prebrala), Verity, Inheritance games, romance ( The Unhoneymooners, Happy Place, The Summer of Broken Rules - men ni blo fajn, The Love Hypothesis pa Love Tove, Theoretically) pač take knjige.
Ka pa ti? Kake knjige pa ti kej bereš? Tko keri žarni so ti najboljši?
Pa sm pogledala tvoj haul knjig iz Londona in skor vse so na mojmu TBR. Pa k prebereš Daughter of the Moon Goddess mi boš plis povedala kaj si mislš, k mam felling da mave vsaj prbližn podobn okus ig.
Drgač pa hvala k si dopisuješ z mano paful se je fajn s tabo dopisovat.
Lp
leo
 
hejj, ja ful podoben okus imave, jst večinoma berem fantasy-romance (trenutno sm začela z Better than the movies tkoda myb je Rom-Com tudi zame?).
Drgač pa trenutno berem ja Better than the movies, Once upon a broken heart (obe sm začela ker se ne morem zadržat), Ignite me, Little Women (prebrala 1. Del knjige, 2. Del bom enkrat drugič, ker še nisem emotionally pripravljena) pa Bloodmarked (sequel to Legendborn, ampak že 2 meseca ne berem pa sem zaključila in bom enkrat drugič re-redala). Tkoda ja, kokr vidš fantasy. Drugače mam pa na polici prebrano: Shatter me (ko končam bom najbrž v blogu nardila review (a ti si vse prebrala do Imagine me/Believe me?)), PERCY JACKSON (yes im a PJ kid), Throne of glass (ta zbirka me je spravila v "resnejše" branje), The cruel prince, GRISHAVERSE (živim za teh 7 knjig), The inheritance games (vidim da si prebrala, Jameson al Grayson?), TJR (zaenkrat Malibu Rising pa The seven husbands, čaka me pa še Daisy Jones), These violent delights, One of us is lying (pozabla popounoma use) ...
Pac mislm da je to basically use (yes, use je iz booktoka ampak se ne pritožujem).
In ja, bom napisala ko preberem (a je razlog da sm kupila zato kr me spominja na Six crimson cranes? Yes.)
Tut s tabo se je fajn dopisvat, dobr je met nekoga k ma podoben reading taste kokr jst <3
 
Hej!
Fantasy-romance je men pomoje najbolj in praktično živim za enemies to lovers. In ti povem, da nisi edina, ki bere več knjig hkrati ker lej jst sm mood reader. Pač včasih se mi zalušta romance al pa fantasy al pa dystopian. Glede Shatter me nism še zadnjih treh knjig pa dve noveli sam tko nism in the mood (morm pogledat mal tik tokov da pridm v ta mood).
Pa drgač a ti bereš tut novele al ne?
A si že prebrala Caraval series?
PJ nism brala tut nvm če bom k nism nek greek gods fan (sorči), ful hočm prebrat Throne of Glass sam ga v knjižnici ni v angleščini pa nimajo The Assassin's Blade pa tut nočm si jih kupt k bo pol ena cela knjižna polica sam njih.
The Inheritance Games je pa tko men je bla prva knjiga še najboljš pol sm tko dva do tri mesece brala druge stvari in se spet vrnila k tej zbirki in ja lej priznam tretje knjige se še nism spravla brat k se ne morm prpravt da bo konc pa tut kaj se sploh lahka še zgodi tko da ja tretja knjiga me čaka nekje v prihodnosti. Drgač glede Jamesona pa Graysona. Avery dobi Jamesona jst pa Graysona. Ja to se zdi prov.
Ka pa ti? Kdo je teb od vseh bratov najbolj šmeksi?
GRISHAVERSE, TJR, The cruel prince in These violent delights nism prebrala sm pa slišala za vse tko da kle ti težko kar kol povem.
One of us is lying sm jst prebrala v slovenščini in tko men osebno different pov's niso glih (Shatter me je kle čist izključen, vključno z The Fifth Wave - my babies) tko da ob branju nism glih uživala in tut nism dokončala mi je pa ena friendica povedala kako se konča in konca nism pričakovala ampak knjiga je tko men osebno mid. Od iste pisateljice sm prebrala tut Najslabši dan v življenju (je tut v pilovi knjižnici če hočš pogledat) in mam felling da mi bojo vse njene knjige nekak mid.
In nad tem se je treba strinjat da so knjige na booktoku običajno smash pač niso slabe sam ma itak vsak čovek svoj okus. Vem pa da v prihodnosti bom velikokrat pogledala za
dystopian.
Tvojega bloga se veselim in se ne ozerat na tiste k so kliknili da jih ne zanima k maš tuki že eno zvesto bralko k si bo probala najdt čas pa ti napisat komentar pod vsak del bloga.
Lp
leo
 
Hej,
Mislim da se lahko vsi strinjamo da je enemies to lovers book anthem in da brez tega ne gre (trenutno me usi sovražjo tkoda smo delulu). Ok ampak a gre tebi tudi na živce, ko je enemies to lovers v romance/nonfantasy knjigah? Pač sryy sm to je prišparano za fantasy ko se literally hočeta ubit (so romantic). Ok jst sm zdej na začetku Ignite me pa mam vseh 6 main knjig, novele bom pa še vidla (po možnosti ko končam in bom hotla še sej veš fill the void pa to).
Caraval še nisem prebrala in ne vem zakaj, ampak me nič ne vleče v to da bi. Vem, da je OUABH nadaljevanje, ampak me bolj zanima kot Caraval (totalno nepovezano s tem da ima roza platnico).
Glede PJ pa TOG: ful priporočam pač PJ me je spravil v branje. Sicer razumem če ti zdaj ne bi blo všeč kr to je middle grade books, ampak je res vibe. TOG se pa res splača kupit tudi če ti bo polico zasedlo (svetujem da najprej 2 knjigi, potem pa dalje, tako sem jst začela (a sm mene ful motijo nove platnice? Stare so ble ful vibe)). Pač res men je bla ta zbirka tok comfy res tko začetki in komej čakam ko bom šla enkrat reread nardit pa annotateat (ful sm aesthetic vem).
Ngl The inherutance games trilogijo sm jst bingeala med poletjem, vse prebrala v tko 2 tednih. Najbrž zato, ker je ful fastpaced pa kratka poglavja in to je ful velik plus zame. Ampak ja se popunoma strinjam s tvojo izjavo: Grayson je za nas book girlies. Ok, ja je blond, ampak včasih ... (khm Nikolai, Warner, Jacks...)
To literally govorim kokr da ne bi padla za vse brate, če bi jih spoznala (the standards are so high but so low).
"GRISHAVERSE, TJR, The cruel prince in These violent delights nism prebrala": ful svetujem, če se boš odločila svetujem da začneš z Grishaverse (če se res misliš poglobiti začni z Shadow and bone, lahko začneš tudi z Six of crows ker ni velikih spoilerjev, ampak potem je še ena duologija King of scars ki združuje vse te knjige in Six of crows je boljši kakor Shadow and bone zato mogoče ne boš imela volje brati le tega po Six of crows, če prav se King of scars ful splača še posebaj zaradi tega kako se Crooked kingdom konča. --> Ravnokar sm prebrala kaj sm napisala in vidim da piše zelo zmedeno se ful opravičujem, upam da si dojela haha).
TJR je pač another level to je to kar lahko rečem (svetujem da bereš poleti kr je ful emotional in to ni dobro za šolsko leto).
The cruel prince sm tko vse pozabila razen Cardana rip.
These violent delights je tko ful vibe še posebi zarad mojih dveh smol gay cousins (ne bom spoilala ampak je prisoten zelo adorable couple).
Lol funny story jst sm mela neko Ero z mistery something knjigami in sm kupila 5 knjig te pisateljice od One of us is lying in prisežem preden se jst spravim to brat bo že Warner se rodil.
P.s. Prvi del bloga sm že napisala, ful je messy✌
Lp, dg
 
Hejla, torej danes sem kupila 13 knjig ... Nimam izgovorov heh ... In me zanima ali bi kdo rad videl book haul enkrat v prihodnjih dneh?
4
 
30sec
Seveda
 
jaa
 
Z veseljem
 
valda
 
Jaaaa
 
Jaaaa
 
O super me veseli, objavim v soboto :)
 
omg jaa, kje si kupila tok knjig?! pa kje di dobila tok denarja😅
 
hejjj, naročenaaa!!!!!! <3333333
0
 
Ok ampak Aaron Warner tho ...
1
 
Aaron lyhfml warner 🛐
 
my hubby ampak res pač Adam v prvi knjigi izpade tak sweetheart pol je pa ubistvu vsaj za moje pojme tko mal toxic
 
Adam je tok basic sry pa literally prosi jo da bi ga ljubila Aaron se ne rabi trudit kr ve da ga ljubi :)
 
Ok, ampak a se še kdo spomni Divjih bratov Kratt in Mie in jaz al je blo to samo fever dream?
p.s. Pls recite da je še kdo vsako soboto vstajal ob 8ih da je gledal ene in iste OG barbie filme.
9
 
Haha seveda se spomnim (pa barbie filmi on top). My little pony pa še zdaj gledam, ker je res ena najjačih risank. Res nevem, zakaj takšnih ne delajo več. Vse so samo še 3D.
 
Ja js, kot je rekla Fleurdesia, nevem zakaj ne dajajo več nekaterih risank. Vse so sam 3D, pa nove, ki so čist drugačne
 
jaaaaaa js sm bla obsessed z divjima bratoma krett to sm skoz gledala, pač kris je moj childhood crush haahahha (nsn ampk je moj type 🤔)
pa takrt še ni blo tel. zamika in si pač gledov kar so predvajal haha
js se pol spovnm še smrkcev (unih tastarih, wtf so ti tanovi) da sm jih ful rada gledala, pa pol mau kasnej sm bla obsedena z mašo in medved in mamo doma še kr ene 5 CDjev z pač temi epizodami od maše in medveda, pa mija in jaz sm skkz gledala, pa winxice (sploh nvm kk se napiše) ampk une tastare, mr bean (sam to tud predvajajo še kr), Scooby doo haha...
omg a se kdo spovne Soy Lune pa unih čssov k je blo to popularn 😭😭 hahahh js sm bla obsedena, une kotalke mini mam še kr pomoje dvoje doma hahahahh
pol oa še spuži kvadratnik 🔛🔝 hahah, sam od tega pa tud še kr lredvajajo stare epizode tko da je ok
 
js sm zivela za une barbie filme ob 8 😭😭😭 pa mio in jaz se tut spomnm k sm jo s sestrco gledala, divja brata kratt pa moj bratc se zdej gleda ahhahh
pa js sm mela se obsession z lego friends, like, doma mam tono teh lego kock😂
js sm use gledala na minimaxu, k sm bla pa cist mejhna sm pa živ žav gledala....
pa a je še kdo učasih usak dan zvečer ob 6 gledu risanko na slo1??
kam je su ns childhood😭😭😭😭
 
jaaaa itk da se spomnem :') omg divja kratta sta bla tok najbujs pač tega te u šoli ne naučijo... pa mija in jaz je bla tud doraa zej je neka nova sezona in je mal čudna ma ok. pa moj mali poni so bli tok dori... in ja ofc tist filing da ustaneš zgodi in greš gledat barbie filme (čeprav so vsi skor eni in isti ampak so dori)..... to je blo supr. :')
 
jst sem gledla mio in jaz, Moj mali poni (uh oboje še včas gledam hah) pa barbie, jap jst sem vstajala takrat za barbie hah, shinymoon jst sem tud gledla živžav in neko risanko na slo1 zvečer hah aja pa soy luno in meggie in bianca neki tazga ja...pa ladybug...to še zdaj včas gledam
aja pa nova mia in jaz je prišđla men je mal čudna hah
 
Hej, torej preden začnem pisati bi samo rada rekla, da ne obsojam nikogar in ja, to je na nek način hate objava, ampak ne prihajajte name v komentarjih, ker imamo različna mnenja.
Okej ... A se samo meni zdi, ali je zdaj pa že res malo preveč tega Harry Potterja?? Vem, da PIL poskuša ohraniti neko raznolikost, ampak zdaj spet dobimo nek Harry Potter album?? Oprostite, ampak nekateri ne dajemo denarja zato, da v vsaki številki dobimo ene in iste članke o eni in isti knjigi in intervjuje o enih in istih igralcih, ki so pač 20 let nazaj igrali v nekem filmu. Se opravičujem, če vas te teme zanimajo, tukaj sem samo zato da izrazim svoje osebno mnenje. PIL zelo malo časa posveti kakšnim drugim knjigam, ne spomnim se da bi napisali članek o tem, da Percy Jackson dobi novo serijo (če ste, se opravičujem za pomoto), ampak vedno pa so članki o neki zbirki, ki je prišla ven pred 30/40 leti??
Pa tudi ko pišete o Taylor Swift, edini članki ki jih napišete so o njenem ljubezenskem življenju (s tem da jih večina sploh ni potrjenih), ne pišete pa o rekordih ki jih podira praktično vsak dan?
Vem, da vas bo veliko prišlo meni naproti v komentarjih, ampak spet ponavljam da je to le moje mnenje s katerim se lahko strinjate ali pa ne. Nimam nič proti vašim interesom in upam da vi nimate proti mojim. Še vedno z veseljem berem revijo, ampak je pa kar nekaj strani ki jih moram preskočiti.
Upam, da se nisem komu zamerila, imejte še naprej lep dan in uživajte v vikendu.
edit: sem videla članek o taylor v tej številki in se močno zahvaljujem, da ste omenili njene zmage na VMAs :)
10
 
Ja, se strinjam se tabo.
 
dg vedno slaya 🤞🤞
 
Se strinjam, morali bi objaviti članek se i kakšni drugi knjigi(npr. Percy Jackson in olimpijci ali Eno) pa vse povsod ta Poterr?
Jaz osebno nisem brala in me niti ne privlači, ker me pač ne in vsepovsot samo ta tema!
Se strinjam s tabo!
 
Meni osebno hp SPLOH ni všeč in se popolna strinjam s tabo
 
omojbog too vsaj ena pove. harry potter na prekleto dveh posterjih...
 
Jaz sem harry potter fan, je pa res da je zelo veliko o Harryu Potteryu ker bi lahko blo še velik kaj drugega
 
SWS.lover (neprijavljena)
Se strinjam, pa tud k popa je preveč. Tako nekdo je v pismu za uredništvo zapisal da nekateri kupujejo pil samo za k pop posterje. Kar je dejansko žalostno, ker to kaže po čem je zdaj pil znan
 
Ne vem no. Pil piše o temah ki jih večina zanima. Prav tako pišejo veliko o kpopu. Res je pa da bi bilo bolje opisati kakšno drugo knjigo. Če ste za lahko vsi skupaj pišemo pilu in povemo to
 
Harry potter je ful overrated tbh
 
ej se strinjam men je ze tko dosadno brt o temu potterju blo zato sm se odnarocila k sploh nism vec realno brala
 
jp se strinjam,meni zato starši ne pustijo naroičit pila ker pravijo da itki ne bom brala o kpopu in hpju kr nisem fenica in imajo prav
 
lovebooks<3
Men je sicer hp fajn, sam vseen se mi zdi, da bi lahk pisali še o čem drugem, ne sam o hp.
 
Iskreno,
veliko več prošenj je za Hp članke in posterje kot karkoli drugega. Verjetno Pil v revijo ne bo dal Percy Jacksona če nihče ne bo prosil!!
 
Iskreno,
veliko več prošenj je za Hp članke in posterje kot karkoli drugega. Verjetno Pil v revijo ne bo dal Percy Jacksona če nihče ne bo prosil!!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Sporočila

Avatar Dekle je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Karla💙
Emm, jaa... Oprosti spet mi je zbežal čas...
 
Avatar Ravenclawgirl je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Baileygirl
Hej! Torej upam, da ne motim. Samo javim ...
 
Avatar Karla💙 sprašuje pilovce/ke:
Dobro jutro! Je danes kdo ostal doma/ bo ...
 
Avatar Dancing queen je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Nika😻
živjo:blush: naročena
 
Avatar HeadfirstFearless sporoča pilovcem/kam:
jaz: bruhala bom. ne morem niti enega bonbona ...
 
Značka Avatar Like emojis sporoča pilovcem/kam:
someone who loves u wouldnt do this - conan ...
 
Avatar Gustofla sporoča pilovcem/kam:
Živjoo! Sem začela pisati svojo zgodbico. ...
 
Avatar Sophie Donna sporoča pilovcem/kam:
Živjo
 
Avatar Lily-James-fenica je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Kattie Donn
ojjjj sm vidla d mas pod najljubsi citat ...
 
Avatar #happygirl sporoča pilovcem/kam:
WAAAW GAJSSSS! VI STE NORO KINDDDDDD!! LOVE ...
 
Avatar Shine sporoča pilovcem/kam:
My boy only breaks his favorite toys I'm ...
 
Avatar Loona_Lovegod sporoča pilovcem/kam:
Ojla! ljudje vi ne vete kako sem vesela ...
 
Avatar Hello~~ je pisal/a pilovcu/ki: Avatar # rada pomagam
omg omg omggggg KLEPETTT
 
Avatar blue star🦈 je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Rueanne
omg lovam tvoj profil
 
Avatar springirl sporoča pilovcem/kam:
Hej, napisala sem blog o temi, ki semizdi ...
 
Avatar Zoe<3333 sporoča pilovcem/kam:
a kdo ve kere gimnazije/srednje šole so sprejele ...
 
Avatar blue star🦈 sporoča pilovcem/kam:
škoda da si nemores spremenit imena lol :joy:
 
Avatar Bullet Journal FAN sporoča pilovcem/kam:
https://www.pil.si/forumi/pisalnica/ognjene-oci ...
 
Značka Avatar Fleurdesia sporoča pilovcem/kam:
vam je že kdaj pil poslal darilo za rojstni ...
 
Avatar # rada pomagam je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Hello~~
Klepet? Imaš mogoče kaj časa?:sweat_smile:
 
Avatar Suhica je pisal/a pilovcu/ki: Avatar #happygirl
hejjvidm da poslusas kpop hehe. tud js ga. ...
 
Hej sam zanima me če bi lahk tut js naredla ...
 
Avatar Cookiehaha3🍪😃 sporoča pilovcem/kam:
10. Enkrat si mi napisala da sem online ...
 
Avatar Suhica je pisal/a pilovcu/ki: Avatar LoveGirl10
ojj, kdaj se dobiva v klepetalnici?
 
Avatar # Šetlandskiponi sprašuje pilovce/ke:
Ojla! Ali naj nadaljujem s svojo zgodbo ...
 

Oglas