Nova številka
Marec 2021


Izid: 5. 3. 2021

Balon, bonbon in Barbara 1. del

11
Hej, tukaj nva zgodba nadgradila sem kar ste rakli kaj naj nadgradim in sem 1. del napisala. Upam da vam bo všeč in prosim v komentarje iskreno napišite kaj menite za popravke ali pohvale in če vam je všeč stisnite še en like:heart:. Hvala za spodbudo in lepo še naprej. Chloe

Balon, bonbon in Barbara
Nekoč je živela deklica Barbara rada je imela svojo mamo Brino in očeta Benjamina. Živeli so v Banjedolu v Brazdi( tako imenujejo hišo). Barbara je oboževala bonbone. Nekoč je šla v trgovino pred katero je stalo veliko ljudi. Ponavdi ni toliko ljudi. To je vedela ker je bila to njena najljubša trgovina z bonboni. Imenovala se je Bonbore. Toliko ljudi je bilo pred njo in nakateri niso bili iz Banjedola. To je bilo tako čudno. Pred njo je stala njena prijateljica Bianka. “Kaj pa se dogaja tam notri?” jo vpršam. “Nevem ko sem prišla je bila vrsta še daljša tudi jaz nisem vedela in me je zanimalo” odvrne. Bili smo na Bučinski ulici, bilo je temno, tlakovana cesta je bila še malo mokra saj je dan poprej deževalo. Ko je Barbara čakala že 30 minut je končno prišla na vrsto. Notri je bilo ogromno sladkarij. Odšla je do svoje najljubše police v trgovini. Polica številka 15 je ni nikoli razočarala, tam so stali njeni najljubši bonbon Bertiji. Ko je zgrabila za bonbone je srečala neko roko.
BARBARA
Pogledala sem kdo je bil to in nisem ga poznala saj ni bil iz Benjadola. Imel je tako lepe oči in bil je tako lep. Obdal me je nek čuden občuek, kot da bi imela metuljčke v trebuhu. (slika njega: https://images.app.goo.gl/PGfvEuiiSTv95FU36 samo da v trgovini). Pustila sem bonbone in on istočasno, da so padli ne tla. Sklonila sem, on tudi in udarila sva se v glavo. “Aua.” Mi je ušlo saj me je zabolelo.”Oprosti, si vredu?”me je vprašal. “Ja uredu sem, več kot uredu super.”mi je ušlo in izpadla sem kot neumna punčara. Kako mi je bilo nerodno…”Oprosti, jaz sem Barbara. Lahko izvem kako je tebi ime?”

BRANDON
“O oprosti nisem se predstavil. Sem Brandon in ti imaš prečudovite oči.” Na vseh turnejah še nisem srečal lepšega dekleta. Imela je tako lepe oči in bila je čudovita. (ona samo da je bila v trgovini: https://images.app.goo.gl/gxzfVar7RW7pwGbcA ). Pobral sem bonbone in ji jih dal. “Ne potrebujem jih, kar imej jih.”A res se mi je zdelo da ne potrebuje dodatnega sladkorja saj je že sama popolnoma sladka. “To je moja telefonska pokliči kaj Barbara.”

BARBARA
Vau kako je bil prijazen, lep in….. celo pot domov sem bila omamljena od njega ko sem prišla domov so starši sestra in brat bili začudeni zakaj sem taka.(Njen dom samo ponoči: https://images.app.goo.gl/AiYWLUWycCw1B63DA ). Moja sestra pride v sobo in me vpraša zakaj sem taka in zakaj imam modrico na glavi. “Ko sem bila v trgovini sva z roko skupaj posegla jaz in Brandon. Brandon je tako lep in tako prijezen… No ja modrico pa imam ker sva se z glavo udarila ko sva pobirala Bertije. ”. “Jih imaš še?” me vpraša “Ja izvoli”. S sestro se zelo dobro razumeve, Bella(moja sestra)se malo razgleda po sobi in reče: “kako to da imaš vedno pospravljeno sobo? In res si si lepo uredila svoj kotiček.”(Barbarina soba samo da je večer:
https://images.app.goo.gl/wbUQsxDMD2D6n8WQ8). “Čakaj rekla si da si srečala Brandona! ”je navdušena Bella ampak sem zmedena zakaj. “Ja srečala sem Brandona in v čem je tukaj težava?” ji odgovorim. “O moj bog ! Ali si slučajno srečala …..”neko sliko poišče na internetu”tega Brandona”je vsa na trnjih Bella. “Ja, zakaj?”sem še vedno zmedena. “To je Brandon Tailer!”.”Kaj? o moj bog kako ga nisem prepoznala?!”v meni vre veselje sreča in zadovoljstvo. Bila sem tako presenečena.

BELLA
O moj bog! Moja mlajša sestrica je spoznala mojega idola!”O moj bog, o moj bog o moj bog!” je ponavljala. “Čakaj nekaj ti je padlo” rečem in poberem list z neko telefonsko številko. “O, ja to mi je dal preden je odšel. Čakaj Brandon Tailer mi je dal svojo telefonsko številko!” obe sva začeli skakati po sobi. “Pokliči ga!” sem ji rekla. “Joj, res nevem raje nebi.. hmmm… ne raje ne ne bom motila superzvzdnika. Ne ni šans.” Malo sem bila zmedena zakaj ne pokliče Brandona če sta se izgleda da oba zaljubila na prvi pogled. “Resnica ali izziv” ji rečem. “Joj ne spet s tem Bella!” ”resnica ali izziv”vztrajam. “no prav izziv” se odloči. “pokliči Brandona.” “ne,ne,ne,ne Resnica” ”prvo valja drugo guljfa! Pokliči Brandona!” vztrajam saj vidim kako se Barbari zasvetijo oči ko ga omenim. “No prav, že kličem” reče Barbara.
upam da vam je všeč:sparkling_heart:Chloe
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow! Ful kul zgoddbA. Sem ti dala drugi like. Zelo mi je všeč. Ful lepo pišeš. Sem lrebrala od Hermione, da si nova no... Dobrodošla v pilovo veliko družino
1
 
Ooo hvala in ali si prebrala harry potter in vzporedno vesolje tam ni ravno najboljše ampak lahko primerjaš.Res hvala za lepe in tople besede in lepo še naprej❤. Chloe
 
😘😘😘Mogoče se bova pa še lepo razumeli😉😉😉
 
Ja tudi meni se tako zdi:stuck_out_tongue_winking_eye:. Lp Chloe:heart:.
 
Hehe sem se naročila nate
 
hvala. Lp Chloe
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ful dobr!!!res zlo dobr upam, da nadaljujes!:heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
Hvala❤ in ja nadaljevanje pride kmalu😜. Lp Chloe❤
 
Prihaja čez par minut bo nov del objavljen.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
vav!!!!!!!! NIMAM BESED!!!!!!!!!! kar brala in brala sem! čisto sem se zatopila!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:Pa kako domiselno! imena, ulice, trgovina vseje na B! zelo posrečeno!!!! ČIMPREJ NADALJUJ!!!!!!!!!!!!! ZNORELA BOM, ČE NE!!!!!!!!!!!
P.S. KOMAJ ČAKAM!!!!!!
LEPO BODI:heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse::heart_decoration::heartpulse:
Book star:books::star2:
1
 
Hvala❤ in ali ti je res tako všeč? Hvala lp chloe❤
 
hej nov del pride čez par minut za tretjega pa še nevem ali pride danes ali jutri. Chloe
 
ja. res mi je zelo všeč
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
izjemno je Chloe! sem ti rekla, da ne obupaj! vaja dela mojstra.
1
 
Hvala:heart::heart::heart:Chloe
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(20)
10
(60)
11
(117)
12
(113)
13
(89)
14
(38)
15
(21)
16
(8)
Nič od naštetega
(13)

Oglas

Zadnji odgovori

Your friend je odgovoril/a na
Gremm bratt:blush::gift_heart::sparkling_heart:
 

JustLilly je odgovoril/a na
Veš kaj najbolj opiše tvojo zgodbo? To: :ok_hand::ok_hand:
 

Sladkorček je odgovoril/a na
SUPER IDEJA
 

Your friend je odgovoril/a na
WAW!!!!!! F.A.N.T.A.S.T.I.Č.N.O #KOMAJČAKAMNANOVDEL #SUPERSI #KDAJPRIDENOVDEL #HITRSE
 

!!!dance!!! je odgovoril/a na
:heart_eyes:WAW:heart_eyes: :sparkling_heart:SPREMLJAM:sparkling_heart: :heart:RES ...
 

Mina je odgovoril/a na
Jaz enako :relieved:. Bo že pršu v ponedeljek.
 

Sladkorček je odgovoril/a na
1. S.U.P.E.R. 2. M.E.G.A. 3. S.V.E.T.O.V.N.O. 4. ...
 

Primorka 🙋🏼‍♀️ je odgovoril/a na
Jaz tudi ne, sem mislila,da sem edina :joy:
 

!!!dance!!! je odgovoril/a na
KAKO JE NASLOV?
 

Sladkorček je odgovoril/a na
Sm se naročila! Profil je pa zakon:joy::joy::joy::joy::joy::laughing::laughing::laughing::
 

Golmanka je odgovoril/a na
Ku se kliče zgodba?
 

Hedwig je odgovoril/a na
Saj, če si to naredila po nesreči ni kaj. ...
 

!!!dance!!! je odgovoril/a na
:joy:SODELUJEM:joy:
 

Lučka 2708 je odgovoril/a na
Hej. Omg, jaz sem objavo videla, ko je pisalo, ...
 

Tačka je odgovoril/a na
Odlična zgodba! Definutivno spremljam!:heart::heart: