Naslednji Pil izide 5. Februarja

Nova številka
Januar 2021


Izid: 8. 1. 2021

IZPOLNJEVANJE OBLJUBE 27. del

4
Hejjjj! Tale del bom napisala v celoti iz vidika Čarovnitov, uživajte v branju!
JACK MOONLIGHT
S Kattie nisem govoril že celo večnost. Mislim, da mi je zamerila. Ampak saj jo razumem. Ne bi je smel vprašat, če bi bila skupaj. No ja, upam, da bo razumela, da ji hočem le dobro. Čeprav ne izgleda tako.
Ravno delam nalogo, ko pride v sobo Kiarra (Jackova sestrična in prijateljica Kattie in drugih tudi ona je Čarovnit). "Jack, pridi," mi reče. Obrnem se in jo vprašam: "Kam gremo?" "Iskat naravni element," mi odgovori. "Ok, takoj bom," rečem in ona še doda: "Pa pohiti. Erric in Phoebe sta noro živčna in če ne gremo kmalu, se jima bo zmešalo." Nato odide ven. Oblečem si jopico, obujem si čevlje, vzamem meč in stečem ven. "Super Jack, tukaj si," reče Erric. Demoni so tudi že tukaj, zato gremo noter. "Kam sploh gremo?" vpraša Kaja. "In zakaj se ne moremo teleportirati? Na tisti vlak smo se lahko!" zagodrnja Sky. "Tja, kamor gremo, se ne moreš teleportirati, ker je tam živalska cona!" je zavil z očmi Erric, kot da bi bila najbolj očitna stvar pod soncem. "Kam gremo?" vpraša Lucky. "V amazonski deževni gozd," reče Sophie. "Erric, a sploh veš, kje to je," se zasmeji Phoebe. "Itak, jaz sem profi, sestrična," ji odvrne z zaigrano prepričanjostjo (sry če sem narobe napisala). "Zelo zabavno," zavije z očmi Kattie. "Jaz vem kje je," reče Sky. "Ja, v Ameriki," reče Lucky in se zareži. "Ok, dovolj," reče Angelina.
ČEZ PAR UR
"Tu smo," reče Erric. "Super, zdaj pa Charlie, povej, kje je ta element," mu rečem. "V sredini," se zareži on. "Super, to nam bo res pomgalo," se prime za glavo Hope. Pridemo ven "Lili, pazi na kače," se zareži Gal. "Kače?!" se ustraši Lili. "Ok, razdelimo se in najdimo ta element, pa pazite na živali," reče Charlie in vsi se razpršimo. Jaz, Kiarra, Lucky, Sky in Kattie gremo skupaj. "Super, da nam še Demoni pomagajo, ne?" veselo reče Lucky. "Pa saj gre tudi za njihovo dobro," doda Sky. "Premagali bomo Blackmana," pokima Kiarra. Midva s Kattie pa nič. Pridmeo do razpotja. "Mi trije gremo skupaj," mi reče Kiarra, "tako da se bosa vidva lahko malo pomenila." S Kattie tako zavijeva na desno, oni pa v levo. "Kako gre?" jo vprašam. Ona skomigne. Prelepa je... Nato pa vidim anakondo, ki leze proti nama. "Kattie, pazi!" zavpijem. Tudi ona jo opazi. Nato me zabije s svojim repom v drevo. Vse se mi zmegli, a kmalu se mi slika spet izostri in vidim anakondo, ki se ovija okoli Kattie. Vem, da jo je poslal Blackman. Ubil si Zera, ubil si Briana, nje pa ne boš! Izza pasa potegnem meč in udarim po njej, enkrat, dvakrat, trikrat. Kattie se začenja dušiti, jaz pa nimam veliko izbire, zato anakondo kresnem po glavi. To naredim še enkrat, da jo odsekam. Kattie rešim iz anakondinega oprijema. Začenja se temniti. Upam, da imam še kaj napitka, ki mi ga je dala Kaja... Ja, tule je! Počasi ga zlijem v njena Kattijina usta... in ona odpre oči. Prelepa je. "Jack, kaj se je zgodilo?" zmedeno vpraša. Imam jo v svojem naročju zato je še bolj zbegana. "Kattie, ne bi te smel pustiti, oprosti. A ker je bil Brian moj prijatelj sem mislil, da sem naslednji jaz in da bi te Blackman prek tebe izrabil. Mi oprostiš?" Ona me poljubi, nato pa reče: "Oprostila sem ti že davno nazaj," se nasmehne.
"Očitno bova spala tukaj," se namršči. Pokimam. Zvlečeva se pod drevo. "Jutri bova poiskala ostale, prav?" ji predlagam. "Prav, Jack. Lahko noč," mi odgovori. "Lahko noč," zašepetam.
*************************************************************************************************************
Obljuba je obljuba! Sicer pa sem tudi jaz ful uživala v pisanju tega dela, hvala vsem, ki berete zgodbo! Povejte, če vam je všeč! Lp, Kattie :wink:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Ful je dober del!!!! Eden NAJBOLJŠIH!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
hvala ;)
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj bi raje dobili priloženo Pilu: kartice zvezdnikov ali nalepke?
Raje imam 3 kartice zvezdnikov, kot do sedaj.
(43)
Boljše bi bilo, da bi dobili več manjših nalepk zvezdnikov, živali in luštnih ilustracij.
(110)

Priljubljene objave

Beauty&Cuteyland
40
 

Revija PIL
42
 

Tani
47
 

Beauty&Cuteyland
36
 

Tačka
31
 

Tani
51
 

NisemRegistrirana
45
 

Beauty&Cuteyland
33
 

Oglas

Zadnji odgovori

Hana je odgovoril/a na
Moje ime je hana mohoric. Username pa @mohorichana
 

flamingo je odgovoril/a na
emu poprova meta Simon Cowell
 

Tačka je odgovoril/a na
Joj hvala! Zelo lepo si napisala :heart:
 

flamingo je odgovoril/a na
Super anketa. :heart::heart::heart::heart: ...
 

Tačka je odgovoril/a na
Hvala!! Joj, res te imam rada! :heart: P.S.: ...
 

flamingo je odgovoril/a na
Izi, kratko in jedernato. Take ankette so ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Zelo lepo ste razložili to! Je pa "res" čudno, ...
 

AnabeL je odgovoril/a na
Spremljam:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:
 

Princess je odgovoril/a na
Ma ja, verjamem, da se eni zelo slabo počurijo, ...
 

Zulaikha je odgovoril/a na
Se popolnoma strinjam
 

Violinka je odgovoril/a na
Nekako se strinjam s tabo:grin:
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
Super!
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
čudovito napisano!
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
cool! upam, da tista to ne more biti ona ...
 

Bad girl je odgovoril/a na
Awww!! Hvala! :heart::heart::heart::heart: ...