Nova številka
September 2020


Izid: 1. 9. 2020

Nore počitnice 7. del

4
Se zelo opravičujem, če sem vas zadnjič grdo odpikala. Mi je zelo žal! Zdaj pa začnem, zares...
Aloha!
Tole je takšen malo tropski pozdrav, ker sem na morju in mi tole ravno piše na majici. Vem, da sem vas malo zanemarjala, ampak se je toliko dogajalo... Z Aljažem in... Končali smo hiško!!! Recimo. V bistvu sem tudi malo pozabila na dnevnik. Zadnjič mi je Klara prinesla zlikana oblačila in jih je dala ravno na dnevnik.
Kako smo pa sploh končali hiško? Zelo smo hiteli. Veste, ko sem rekla, da bomo potrebovali 3 tedne? Kočali smo v 1! Izredno hitro. Zdaj se mora še nekaj sušiti. Klarin očka pa je dobil nujen klic v službo. Jutri gremo domov in to vsi. Me gremo čez en teden nazaj. Upam, da bo takrat Aljaž še na morju. Klara pa varjetno, da bo Kristjan. Sploh ne vem kako dolgo bosta. Ampak, ko bom doma moram nujno v knjižnico. Varjetno zdaj mislite, da sem kot Hermiona (tudi jaz sem fenica!). Ampak čez poletje, priznam, preberem veliko knjig. Seveda si bom mogla izposoditi še zadnjo izdajo revij. Cool, Pil, Cosmopolitan... Mogoče še kaj. Vzela bom še kakšno starejšo izdajo, ker bom to naredila prvič. Nikoli si nisem izposodila revij. Niti brala jih nikoli nisem resno. Vedno sem brala samo ljubezenske knjige, če odštejemo Harryija Potterja. On je izjema. Morala bom vzeti še kaj filmov in nekaj delov serije, Gossip girl. Mogoče kar celo sezono. Šle bomo še v šoping in kupile še kopalke. Meni je ogromno stvari od lani še premajhnjih. Mi bodo pomagale izbirati.
Zadnjič sem se spet jokala! Sem pa res velika jokica. Miha... Je z Mono! To je ena čudakinja iz Nemčije. Zadnjič je objavila fotografijo kako se poljubljata. Super, vsi se poljubljajo! Ampak, zdaj, ko vem da nimam šans pri Mihi, se bom bolj potrudila za Aljaža. Veliko bolj. Varjetno pa vas zanima, kaj se je zgodilo na sprehodu? Veliko, neprijetnega. Bom, kar napisala.
Odpravila sav se okoli osmih. Bila sem v svoji lepi rumeni oblekici. Ima kar globok izrez. Skoraj preglobok zame. Ampak to fante privlači. Očitno je videl moj Instagram, ker je prinesel fotoaparat. In to kar dobrega. Ampak raje nadaljujmo. Šla sva proti plaži in se lepo pogovarjala. Povedal mi je zakaj živi z dedkom. In zakaj zna tako dobro slovensko. Do 14 leta je živel v Kopru. Starša sta umrla v prometni nesreči. Ker, nista imela več skrbnika, sta šla živeti k dedku. Saj je zelo fajn, ampak ni isto. Starši so le starši. Ko lahko mami potožiš o menstruaciji, čeprav tega ne bi delal, kot da jaz sem. Pravzaprav sva skoraj na istem. Samo, da so moji še živi. In ju vidim mogoče 1-krat na teden. Ampak, to je premalo.
Spet se zablodla! Torej, pogovarjala sva se, ko je naenkrat prišel... Miha. Ja, tisti Miha iz šole. Pozdravil me je... In mi pritisnil poljubček. Na usta. Aljaž je presenečeno najprej pogledal njega, potem pa še mene. Hotela sem mu odkimat, a se mi zdi da ni razumel. Spustil je mojo roko in se odpravil nazaj. Miho sem grdo pogledala. Vam bom ponovila najin pogovor.
Miha: Kaj pa grdo gledaš, saj vem, da se me želiš!
Jaz:Kaj ti je?! (tukaj sem ga klofnila) Sploh se te ne želim in nehaj se delati, da lahko dobiš vsako!
Miha:Bla, bla... Seveda lahko dobim vsako! Saj sem lep, postaven, zabaven... Kaj ti pa je!? Lahko bi bila počaščena, dobila si 1. poljub. No, sva zdaj skupaj?
Jaz: Si zmešan?! Nikoli nisva bila, in nikoli ne bova! Pojdi kar jokat nazaj k Moni!
Miha: Njo sem pustil, da bi bil lahko s tabo.
Jaz:In jaz naj bi bila počaščena?! Pa kaj še! Sanjaj.
Takrat sem odšla. Hitro sem stekla za Aljažem, a ga nisem več videla. Žalostno sem se odpravila nazaj. Prej sem se še vstavila v baru in popila eno cedevito. To je bil najbolj žalosten zmenek. Aljaž me še vedno ignorira. Ne vem kaj naj. Najprej sem mislila, da se bo vse zgodil, kot v filmu, ampak ne. Zdaj pa grem... By!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Tipično, ljubezensko, ampak odlično.
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

ena, k pač noče izdt imena
 
20
Solarka
 
77
Revija PIL
 
13
H.A.P.P.Y
 
6
Najstnica pač...
 
7
myb me poznaš
 
8

Oglas

Zadnji odgovori

Blogerka
 
ce pa me imas kot vzor pri fejkanju pa lahko ...
Blogerka
 
a se lahko prosim preimenujes ker me ocitno ...
Revija PIL
 
Res je napaka :)
kr ena
 
Enim je cilj da čimprej drugim je cilj da ...
Ubu
 
Loh napises na list:joy::joy:
Dnao
 
Lahko dodam enga? Ker od teh poznam samo ...
Zaza
 
ne razumem???????
legenda
 
QUEEN!!!!!!!
legenda
 
1) navadna šola 2) instagram 3) Cel dan ...
I love book
 
Ola! Samo ena stvar; mislim, da bi moral ...
WildWolf Girl
 
o ne nisem vpisana mislim sej je ok sam mi ...
WildWolf Girl
 
Abba
cat
 
hej, jaz mam
cat
 
ne.