Nova številka
Marec 2021


Izid: 5. 3. 2021

Ognjeno dekle 4. del

7
»Veš, kaj pomenijo znaki?« jo je vprašala Curly. Xiaoliu je vedela. Na nekaterih oblačilih so bili znaki enaki, na drugih pa popolnoma drugačni. A znaki niso bil znaki. Bila so imena.
V bližnjem mogočnem in slavnem mestu, je po ulicah galopirali pet močnih konjev. Na njih je sedelo pet moških, vsak na svojem mogočnem konju. Moški so bili oblečeni v najboljši material vsega kraljestva. Ko so galopirali, so ob robovih ulic stala lepo oblečena dekleta se hihitala in klicala njihova imena. Kričala so od navdušenja. Seveda, vsaka je želela imeti milijone cekinov v žepu.
Prvi izmed peterice ni bil najmlajši, a je pri dekletih vzbudil največ pozornosti. Bil je princ severnega kraljestva. Njegovo ime je bilo Yan. Od njega je bil v peterici mlajši le princ z imenom Ralph. Bil je trinajsti sin kraljestva Wei, torej trinajsti v vrsti za prestol tega kraljestva.
Naslednji je bil najstarejši sin gospodinjstva Wei. Čeprav ni bil v vrsti za prestol in ni imel možnosti nadzorovanje države, je bila njihova družina med najbolj plemenitimi v kraljestvu. Vabljeni so bili na vse zabave in praznovanja kraljestva, pri sebi pa so imeli tudi zajeten kupček cekinov. Moškemu je bilo ime Shua. Enak primer je bil tudi Edwin, četrti od peterice, le da je bil ta član gospodinjstva Zhao.
Zadnji izmed peterice in tudi tisti, ki je pripravil današnjo zabavo, prav tako ni bil v vrsti za prestol. Ime mu je bilo Drake in bil je najstarejši sin gospodinjstva Yuwen.
Moški so galopirali po lepih ulicah, med hišami iz belega kamna. Za njimi so plapolali dolgi črni lasje. Bili so tako hitri, da se niso ozirali na ljudi, ki so hoteli v tistem času prečkati cesto. Star gospod, ki je želel čez cesto na vozu peljati fižol, je bil deležen padca zaradi njihove hitrosti. Medtem ko so drugi zdrveli naprej se je Yan ustavil. Pogledal je gospoda in nato prince, ki so brez obžalovanja zbili starega gospoda. Stekel je naprej.
Možje na konjih so se smeje ustavili. Do njih je prišel tudi Yan in se prav tako ustavil. Ko je prišel med njih ga je Drake pogledal. »Princ Yan. Princesa Chuner te je spustila?« je rekel s nasmehom na obrazu. Moški so se zasmejali. »Raje bodi tiho. Ti si bil tisti, ki je razbil njeno vazo. To mi je nakopalo veliko težav,« mu je Yan odvrnil smeje. Mladi Ralph je zavzdihnil. »Morali bi skrbeti za kraljestvo. Mi pa imamo še vedno takele zabave,« je rekel in pokazal naprej. »Poslušajte ga. Igrajmo bolj razburljivo igro,« je z nasmehom odvrnil Drake. »Kakšno je darilo za današnjega zmagovalca?« je vprašal Yan. »Dobro vino princese Chuner,« je rekel Drake medtem pa kazal na vse prince in govoril kot da gre za zelo pomembno stvar in ne za igro. »V redu,« se je posmehnil Edwin. »Yan, kje pa je tvoj dobri prijatelj Ray?« je vprašal Ralph. »Ni ga treba čakati,« je rekel Drake. »Gremo!«
Moški so galopirali preko puščave. Zagledali so rdeči šotor in velike vozove. Ko so prišli do lesenega dvignjenega dela, ki je bil namenjen njim, so konje predali sužnjem. Razgledali so se po prazni puščavi. Naenkrat so zagledali kako iz rdečega šotora tečejo beli zmazki in kričijo. Slišali so zvoke priganjanja. Nato so slišali številčna vprašanja.
Dekleta so stala in se držala za roke. Vsa so bila oblečena v bela oblačila z znaki, na hrbtu. Okoli njih je bilo okoli 20 vojakov. Kar naenkrat so vojaki iz nožnic potegnili meče in na konjih stekli proti dekletom. Dekleta so kričala iz strahu. Začela so teči stran, v točno tisto smer kamor so jih gnali vojaki. Xiaoliu je padla in se kotalila. Ko se je nehala, je ugotovila, da so jih vojaki zgnali v zagrajeno območje.
Vsa dekleta so bila ujeta.
Kaj pa zdaj?
---------------------------------------------------
Hej!
Znova tukaj nov del! Hvala vam za čudovite komentarje na prejšnji del moje zgodbe. Jutri bo najbrž prišel ven še en del, saj je bil tale res, ampak res dolgočasen. Kaj mislite, da se bo zgodilo zdaj? Vesela bom komentarjev!
Lepo bodite in ostanite zdravi
Vaša
Zula
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WAAAAW!!! Tvoja zgodba je FANTASTIČNA in jo OBOŽUJEM!
Komaj čakam nov del in sem 100% da ne bo beden, ker noben del do zdaj ni bil beden!!!
In za to kar se bo zgodilo pa nisem ravno sigurna XD Hmm... Razmišljam kaj se bo zgodilo. Dala si mi za misliti CELO NOČ KAJ SE BO DOGAJALOO!!! AAAAA!!!
Hitro nov del :relieved:
Lp, Bad girl
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
fantasticno! kdaj bo nov del
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
ODLIČNA ZGODBA! SVETOVNA! LEGENDARNA!
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ZELOOOOOOO MI JE VŠEČ! HVALA KER SI MI PREDLAGALA TO ZGODBO, SAJ JE RES SUPER! FANTASTIČNOOOOOOOOOO!
#komajčakamnovdel
#tvojanajvečjaobkževalka
#tisitoppisateljica
Lp,
Super sisters :sparkling_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(20)
10
(61)
11
(119)
12
(113)
13
(89)
14
(39)
15
(21)
16
(9)
Nič od naštetega
(13)

Oglas

Zadnji odgovori

🦄unicorn🦄 je odgovoril/a na
SUPERRRRR:heart_eyes::heart_eyes::sparkling_heart::gift_heart: SPREMLJAM:blush::kissing_h
 

someonehappy je odgovoril/a na
i don't want a belive it's too much cool LYSM ...
 

Anika0712 je odgovoril/a na
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
 

someonehappy je odgovoril/a na
:hugging:superca carskooooo res dobra zgodba!! LYSM
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Tut če se ti zdi beden je meni najboljši! Pač ...
 

Sladkorček je odgovoril/a na
ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Hedwig je odgovoril/a na
Nista čisto ista! Eden ima malce manjša usta: ...
 

Cookies je odgovoril/a na
Nista Lučka. Poglej: :slight_smile::relaxed:
 

Your friend je odgovoril/a na
O-M-G, ne vem kako nisem mogla prebrati!? ...
 

Your friend je odgovoril/a na
Gremm bratt:blush::gift_heart::sparkling_heart:
 

JustLilly je odgovoril/a na
Veš kaj najbolj opiše tvojo zgodbo? To: :ok_hand::ok_hand:
 

Sladkorček je odgovoril/a na
SUPER IDEJA
 

Your friend je odgovoril/a na
WAW!!!!!! F.A.N.T.A.S.T.I.Č.N.O #KOMAJČAKAMNANOVDEL #SUPERSI #KDAJPRIDENOVDEL #HITRSE
 

!!!dance!!! je odgovoril/a na
:heart_eyes:WAW:heart_eyes: :sparkling_heart:SPREMLJAM:sparkling_heart: :heart:RES ...
 

Mina je odgovoril/a na
Jaz enako :relieved:. Bo že pršu v ponedeljek.