snofi
Naslednji Pil izide 2. decembra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Sarin dnevnik😍😭🤬🤑🥳 1. del

Sarin dnevnik😍😭🤬🤑🥳 1. del

9
*b**roza*ČETRTEK, 1.9.2022*roza**b*
*roza*7 00:*roza* Ja no to naj bi bil moj prvi dan 5. razreda. Pristala sem v 5.c kot kaže, upam da s čim manjšo vojsko kretenov. Čeprav vem, da bo kakršnakoli že imela Klaro na čelu. Prepričana sem, da bo z mano v razredu. Ne morem verjet, da sem jo napisala na seznam ljudi s katerimi želim biti v razredu. Morala bi malo pomisliti, da je na koncu leta vedno vsa sladka, ko pa pride taborjenje me z užitkom potepta in se jezi name. Tako da še druge naščuva proti meni. Krasna prijateljica, ni več kaj reči.
Še dobro, da ni edina s katero vem, da sem pristala. Še dobro, da obstaja Niki in Taja. Še dobro.

*roza*Okoli 12h:*roza* : Ja, moja predvidevanja so resnična. Pozdravljena še 4 leta šole s Klaro, pozdravljena! Ja no bom že potrpela. Saj moj razred sploh ni *i*tako*i* slab. Nimamo tiste tipice, ki reže peresnice nedolžnim odličnjakom. Ampak še vedno ni popoln. Sem pa tudi ugotovila, da bom morala s Klaro pač trpeti, oziroma pozabiti na taborjenje, ker se ostali radi družijo z njo. Bom pač pozabila.
Ampak imam tako srečo, da imam v razredu dve, ki sta ponavljali (gotovo imata dober razlog) in sta tkoooooooooooooooooooo fajn. Kličeta pa se Naja in Lara. Zaenkrat sem se bolj zbližala z Najo, ampak se bom morala tudi z Laro, ker smo se že zmenili, da bomo skupi v šoli v naravi(ki bo mimogrede od 10 – 15 oktobra) . Jaz, Niki, naja in Lara. Le kdo ne bi komaj čakal?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To je prvi del moje zgodbe, upam, da vam je všeč, čeprav vem, da je še kr dolgočasen. Sicer bo še nekaj časa sam tko, pol pa bo ratal bol zaminimivo.
Vesela bo vseh kritik in pohval in pač vseh comentov nasploh.

ems:yum:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ful dobr:heart:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Kulči!:thumbsup:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Kul!:crescent_moon:
0
 
Nekineki

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?
Žalostno dekle potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Si ne zaslužim resnice?

Hey!
Ali se je vam že kdaj zgodilo, da ste z nekom tekmovali (npr. brat, sestra, prijatelk, bratranka...)? Meni se je in se mi tudi to sedaj dogaja.
Moja sestra (dvojčica) je kar tekmovalna z razliko od mene, ki nisem prrveč tekmovalna, sam pa glasna (ups). In mama nami do devetega leta nu pistila brati ene knjige, sva pri devetih letih sklenili, da tista, ki prej prebere vsak del knjige (knjiga ima več delov. S tem ne mislim poglavij, ampak cele knjige, ki se nadajljujejo) ima eno željo, ki jo druga seveda lahko uresniči npr. pospravi sobo, posesa hišo, ji naredi eno nalogo... . In njk jr čisto zaneslo. Ona jr prva prvo knijo za več kot 50 strani, drugo sem jaz za 10, tretjo jaz za 30 in sedaj sva na četrti. Jaz ji po pravici povem, da sem na 340 strani, ona pa sem nu laže, da je na 320 strani. Uresnici pa je čez štiristoto, saj ko knjigo prrppgneš, sa malo pozna. In ona mi noče priznati!!!
Pred nekaj minutami sem ji naposala liste, na katerem je pisalo *i*Si res zaslužim le laž? Zakaj se mi neprestano lažeš?*i*. V, mogoče sem malo pretiravala, ampak res hočem da ve, da mi ni vseeno, če se mi laže v obraz.
To, kar pa vam hočem povedati pa je, da res ne vem kako je tako hitra, saj bere enkrat počasneje kot jaz. Ali se tudi vam vsi lažejo? Ali si zaslužim le laž? Ali je normalno, da imam tako tekmoavalno sestro dvojčico? In ne vem koliko skrivnosti ima pred mano. Menim, da jih ima nešteto. Ali vaše sestre/bratje skrivajo kaj pred vami? Meni se to pogosto zgodi. Npr.Jaz pridem tako potiho v sobo, da me ona ne slošo in ko gledam kaj dela, zakriči ko zverina in potem se začne jokat, češ da sem jo prestrašila.Dobro vem, da nekaj skriva, saj se pogosto tudi tako vede.
Ali mi lahko pomagate???

Drugače sem oa tudi registrurana uporabnica Pila, ampak za vsak slučaj sem raje napisala kot neregostrirana.

*roza*Hvala za vsak odgobor!;)))*roza*
Žalostno dekle
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
bi rekla 6., 7. al pa 1. ampak najbolj 6. :hearts:*♡∞:。.。  GinnyWF。.。:∞♡*:hearts:
 

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
1.hlače͡° ͜ʖ ͡ – 2.verjetno je ta drugi ...
 

Snoopy je odgovoril/a na
Meni je v redu.
 

Nani je odgovoril/a na
Odlicen del N :upside_down:
 

CloudL7 je odgovoril/a na
Kaj pa so te ure/termini?
 

Maddie je odgovoril/a na
Ja, meni je čisto ok, edino bi lahko mogoče ...
 

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
Jaz bi bila "svetovalka", čeprov ne bom vedno ...
 

CatCookieLover je odgovoril/a na
Samo še jutri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

R.A.B je odgovoril/a na
kdaj bo izšel nov del?
 

ryuk je odgovoril/a na
To se je zgodilo zato, ker so ti izbrisali ...
 

bellamy_blake (her) je odgovoril/a na
kaj je pa nagrada?
 

Majhna blogerka🤎 je odgovoril/a na
Hey! Sorry ampak jaz imam trening do 20.oo. A ...