Nova številka
November 2020


Izid: 6. 11. 2020

Najstniška zgodba o Niki # 1. DEL

7
Nika
Pozdravljeni, preden začnemo se vam bom kar opisala...
Sem Nika Adamovič, stara sem 12 let. Stanujem v luštnem malem mestecu ob morju. Kakor vedno sem se oblekla v kavbojke in majco. No, da ne bo pomote nisem vedno tako oblečena:upside_down:
:womans_clothes: to sem oblekla danes
:jeans: to sem oblekla danes
zdaj pa zgodba...
Aaaaa, zazeham in se prebudim. " joj ta budulka, sploh je ne morem preslišati!" Sem se jezila. Oblečem se in se odpravim v kopalnico, kjer se temelito umijem. V kuhinji si privoščim maline in mufin " mmmm, kako slastno! " Kdo pa se lahko upre takemu zajterku. Na vhodnih vratih zagledam listek: Nika, ko prideš iz šole posesaj in obesi nogavice. Hvala ti!
Joj! Spet to! Pač to bom postorila potem pa mir! Šolo sem imela pred nosom ( ne dobesedno ampak res zelo blizu ). Vszopim v razred. Prazno. Nikjer nikogoar! Vsedem se in pripravim matematiko. Po treh minutah vstopi Žana, moja BFF. Skoči k meni in se objameva. " kako gre?" izusti in me pogleda. Veselo ji odvrnem, da ok. Zdaj je bil razred poln, samo učiteljice nikjer. :clock7::clock8::clock830: Ja, kje pa je? Se je slišalo iz za vseh klopi. Z Žano greva v zbornico kjer uprašava po naši učiteljici. Povedali so nama le, da je ne bo v šoli, ker je zbolela. Več pa nama ni bilo treba vedeti. " prosto uro imate " je naznanila učiteljica slovenščine. Z Žano se pogledava in oddirjava v razred povedati novico. Vsedem se na stol in primem v roke plastično žogo po kateri so speljane poti po katerih premikaš žogico : Spletni rezultati
Perplexus Original: Toys & Games - Amazon.com ( se opravičujem, če povezava ne deluje ).
No, zamano se postavi Tai. Tai mi je bil noro všeč! Opazim njegov odsev na plastiki krogle, a se delam, da ga ne vidim. Kroglo sem odložila in se vstala. Po gledam ga in opazim, da se mi je približal. Želel me je ogovoriti a je ravno zazvonilo. " Slovenščina " so kričali drug čez drugega. Uff, komaj sem čakala, da se pouk za danes konča. In res, pouka je konec! Zdrvim na kosilo. Vsedem se in čez 36 sek. prisede Tai. " smem prisesti? " vpraša. Prikimam. Zaklepetava se. Gledam njegove džungelsko zelene oči, katere zrejo v moje oceansko sinje oči. Prelep trenutek, si mislim. A se spomnem, kaj vse moram doma storiti. Opravičim se mu, ker odhajam. Prispem naglavni vhod in vdihnem svež zrak. Tai steče k meni in me vpraša po moji tel. številki. Končno postorim, kar mi je naročila mama in se odpravim peljat mojega nemško ovčarko na sprehod. Joj, kot bi vedel kje me najti. Tai se sprehodi k meni in me vpraša če bi sladoled in doda pa še, da je moja psica Nora prelepa. Prinese mi sladoled in se vsedeva na klopco ob morju. Niti sanjalo se mi ni, da je to ves čas snemala moja sestra Kate. Tai me vpraša, če bi hodila z njim. Me ne je dejansko kap, a sem ostala trezna in prikimala. Ne pričakovano me poljubi prime povodec njegovega psa Rika pasme zlati prinašalec in odide. Moja sestra mi sledi do doma in še vedno snema. Po potki zavijem do hiše, ona pa gre po drugi strani. Srečava se pred hišo in me vpraša kam sem šla, " Si morda slepa? Saj vidiš, da sem peljala Noro na sprehod. " ji odvrnem. "Je to vse? " Radovedno vpraša. Zardim in prikimam. Ona pa samo brižno odvrne " jaz vem pa malo več. "
Se nadaljuje...
Upam, da vam je všeč. Je moja prva zgodb pa bi želela vaše mnenje in da bi kdo pritisnil :heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zares dobra zgodba! Upam na nadaljevanje.:relaxed:
0
 
LoLek
Bo, ja
 
Nika

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Oglas

Zadnji odgovori

je odgovoril/a na
Kok kul!
 

Zari je odgovoril/a na
Harry Potter filmi ogenj Lili in Mili Sadež anketa Emma ...
 

Sova22 je odgovoril/a na
Harry Potter VS Pirati s Karibov=Harry Potter Filmi ...
 

Super sisters je odgovoril/a na
Super jeeeeeeeee! Obožujem to zgodbo!!!!!!!!!! ...
 

lona je odgovoril/a na
https://www.pinterest.com/pin/11470174040114869/
 

happyGIRL je odgovoril/a na
moj like imaš!:blue_heart:
 

Sadež je odgovoril/a na
Harry Potter filmi ogenj Legends never ...
 

SlanaČokolada je odgovoril/a na
Ja meni ni jasno, kako lahko sliko, ki jo ...
 

zelena je odgovoril/a na
https://www.pinterest.com/pin/2885187250742670/ ...
 

Artemida je odgovoril/a na
sodelujem
 

zaspanka je odgovoril/a na
harry potter filmi voda lili in mili no ...
 

Bookworm je odgovoril/a na
Harry Potter filmi ogenj Legends never ...
 

happyGIRL je odgovoril/a na
VSE NAJ NAJ! PS: ZELO LEPO OD TEBE JUSTLILY ...